Gość: AdamM IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 11:36 Cieszę się z Twojego sukcesu i jestem pod wrazeniem. Oby tak dalej - z pewnoscią jak malo kto bedziesz mogla w tej dziedzinie zrobic wiele dobrego. Jeszcze raz powodzenia i gratulacje. AdamM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hans Re: Do Miriam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 13:25 A jaki to "sukces"? Znowu doniosła na kogoś, albo napluła komuś w twarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Re: Coś mi tu za bardzo, czosnkiem śmiredzi______ IP: *.red.bezeqint.net 27.11.03, 16:52 Lekarze mowia, ze wlasnie ciosnek robi dobrze na serce i cisnienie...to moze oplaca sie tobie tez uzywac... A co do zapachu, to zaproponuj drugiemu tez ciosnek, wtedy oboje nie bedziecie czuli... Odpowiedz Link Zgłoś
ajmbek Re: Coś mi tu za bardzo, czosnkiem śmiredzi______ 27.11.03, 16:54 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Lekarze mowia, ze wlasnie ciosnek robi dobrze na serce i cisnienie...to moze > oplaca sie tobie tez uzywac... > A co do zapachu, to zaproponuj drugiemu tez ciosnek, wtedy oboje nie bedziecie > czuli... Mosze , ja wiem , że to lecznicza roślina...ale tak jakoś bez powodu mi się to powiedziało )) ajm Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Coś mi tu za bardzo, czosnkiem śmiredzi______ 27.11.03, 17:06 U mnie w kuchni tez smierdzi bo mam caly wianek -wampiry odstrasza a slimakow bez czosnku tez nie zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ajmbek Re: Coś mi tu za bardzo, czosnkiem śmiredzi______ 27.11.03, 17:09 gini napisała: > U mnie w kuchni tez smierdzi bo mam caly wianek -wampiry odstrasza a slimakow > bez czosnku tez nie zrobisz. ja zawsze dodaję czosnek do potraw, a i ślimaczki gotowane w wodzie z czosnkiem mi smakują- byleby nie ten obmierzły z naszego forum ajm Odpowiedz Link Zgłoś