jola_iza 02.04.09, 22:35 Dawno, dawno temu, jako młoda miałam okazję uczestniczyć w budowie pomnika na Majdanku. Autorem był Wiktor Tołkin. Siedziałam na tej budowie cztery lata. Bardzo mi smutno jak wspominam, jednak jesteśmy jako Polacy anty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_iza Re: Coś Wam opowiem 02.04.09, 22:53 anty i tyle, o Qźwa, pójdę na poziomki, też Architekt Ula Odpowiedz Link Zgłoś
avanport Re: Coś Wam opowiem 02.04.09, 22:57 no to musimy rejsować do szwecji , tam są poziomki bergmanowskie ... (z cyklu : tam gdzie rosną poziomki) Odpowiedz Link Zgłoś
avanport Re: Coś Wam opowiem 02.04.09, 23:12 nie rano , muszę być świeży , bo będę inspektował musztrę .. to dobrzy marynarze , zaufanie jest dobre ale kontrola lepsza ... przećwiczę komendy : ob generale , komandor avanport melduje wartę do uroczystej odprawy : stan warty : -jeden of - czterech podf -trzydziestu szer... wartę wystawia , no nie moge powiedzieć jaka , ale pomorska dywizja .. mićko , ten łemek , zaraz będzie dyrygował orkiestrą : marsz generalski ..!!! papa, papa rapa taaa... qz qrwa , że nie mogę tego nadać ...ach ta elektronika , przyszłe pokolenia będą meli fantastyczną internet -komunikację .. qrwa , srul , ty był elektronik zrób coś ... srul grał w mojej student-kapeli na saksofonie ... ale był na wydziale łaczności PW ... Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Coś Wam opowiem 02.04.09, 23:21 Na cztery rece, niegeneralski - wykonalny: www.youtube.com/watch?v=Z3Wo2Z1ThsI&feature=related Jak znajdziesz cos papapapa na saksofonie daj znac .... Odpowiedz Link Zgłoś
avanport Re: Coś Wam opowiem 02.04.09, 23:27 no mam słoneczko cały zbiór marszów generalskich i sygnałow trapowych , ale , o jezusku nie chcę się teraz zabierać do archiw ... jak znajdę , no może w ciagu kilku dni dam , ci signal-trapy admiralskie, kanadyjskie , szkockie , amerykanskie i inne..ale tera nie wiem gdzie one ... Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Coś Wam opowiem 02.04.09, 23:11 To straszne jest. Co za wstyd. Polacy powinni ich milowac tak samo jak oni Polakow miluja czyli jak psy dziada w ciasnej ulicy)) W komentarzach izraelskich gazet widac najwyrazniej te milosc wielka) Jola_iza dlaczego ty taka durna jestes? Odpowiedz Link Zgłoś