absztyfikant 14.05.09, 01:00 www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3715568,00.html I co to bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyborg.jr Re: Zla pogoda dla australijskich bambusów 14.05.09, 01:08 w Adelaide nie rosną bambusy ... grasują kangury i aborygeny ... pamiętam jak weszliśmy do Adelaide ... jakiś polonus zaprosił mnie na safari by odstrzelić kangury ...a tego nie wolno w Australii ... zresztą jestem ostatnim który by strzelał do zwierza .. do ludzi why not .. qrwa przez tego idiotę polaka musiałem stawć przed sądem jako świadek ... szczęściem stali my tam 2 tygodnie... bo statek by wyszedł , a ja dupa na kei mógłbym se pogwizdać .. te polaki to są jednak banditen .. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Patient mit Dachschaden, das deprimiert 14.05.09, 01:23 Du kannst immer von Polen nach Deutschland umziehen. Morgen, Morgen nur nicht heute sagen alle faulen Leute... Ich liebe anderen Leuten mit Sehnsucht im Herzen nach der Heimat zu helfen. Odpowiedz Link Zgłoś
melord cyborg...ktos cie wpuscil w maliny 14.05.09, 01:33 do aborygenow,rzeczywiscie juz strzelac nie wolno ale do kangurow....ok 4 mln rocznie odstrzeliwuja na mieso,kiedys wylacznie dla psow i kotow od kilku lat wzrasta eksport miesa kangurzego glownie do EU do konsumpcji kiedys i dzisiaj jak masz bron mozesz bez problemow pojechac na kazda wieksza farme i strzelac do woli majac pozwolenie farmera malo... da ci jesc i wieczorem z toba whiskacza wypije,ze pomagasz mu kangury z farmy pedzic Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: cyborg...ktos cie wpuscil w maliny 14.05.09, 01:35 ale to zdarzenie miało miejsce ca 30-35 lat temu ... Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: cyborg...ktos cie wpuscil w maliny 14.05.09, 01:45 cyborg.jr napisał: > ale to zdarzenie miało miejsce ca 30-35 lat temu ... niestety tych czasow nie znam ale wtedy to jeszcze chyba do aborygenow okazyjnie strzelano kangur to sympatyczne i egzotyczne zwierze ale wielki szkodnik dla farmerow olbrzymie farmy ktore zajmuja sie hodowla bydla sa ogrodzone tys.km plotow....ktore kangury przeskakujac niszcza bydlo ktore tam zyje "samopas" rozlazi sie w busz i trudno je znalezc,dlatego maja zezwolenie do nich strzelac jak rowniez maja prawo zezwalac chetnym mysliwym wazne rowniez...nie ma okresu ochronnego Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: cyborg...ktos cie wpuscil w maliny 14.05.09, 02:01 melord napisał: kangur to sympatyczne i egzotyczne zwierze ale wielki szkodnik .. ,dlatego> maja zezwolenie do nich strzelac .. ----------- Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: cyborg...ktos cie wpuscil w maliny 14.05.09, 02:38 cyborg.jr napisał: > człowiek jest też wielkim szkodnikiem a strzelać do niego nie > wolno ... > apartheid ? nie wolno...ale sie strzela prawie kazdego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
melord o pogode stetinski abszyfikant sie martwi 14.05.09, 01:22 jest w porzadku,jak na jesien 24st i czysciutkie blekitne niebo wyglada w porzadku martwisz sie o kogos w Adelajdzie...spoko,zamykaja i wypuszczaja on dalej swoje Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant :)))))))))))))))))))))))) 14.05.09, 12:27 www.youtube.com/watch?v=dlTWR5oZk9w Odpowiedz Link Zgłoś