pozarski 14.05.09, 23:06 watek Maroudera wylecial na orbite? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.scan Re: Przywidzialo mi sie, czy 14.05.09, 23:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=95328078&a=95328078 Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Przywidzialo mi sie, czy 14.05.09, 23:15 pan.scan napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=95328078&a=95328078 Aluzju ponial,ale nasze watki pojawily sie mniej wiecej w tym samym czasie. Twoj 23.05,a moj 23.06,tak wiec nie wiedzialem o istnieniu twojego. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Przywidzialo mi sie, czy 14.05.09, 23:10 Ano wylecial. Administracja uznala, ze przesadzamy z krytyka placzliwego dupka. Jak mozna w XXI wieku powolywac sie na hitlerowska antypolska propagande, obrazac polskie dokonania i polska kulture, a w dodatku wycierac sobie gebe 6 milionami kedoszim pomordowanych w Zagladzie i jeszcze zgrywac przez tyle lat patriote polskiego. No, dzisiaj napisal wprost, ze tchorzostwo sie bardziej oplaca, bo we Francji lepiej niz w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Czasem warto zobaczyć 14.05.09, 23:28 ile litewski xuy ma centymetrów. Ależ to kawał sukin.syna! - tak fajdać na własny kraj może tylko gnida wyzuta z historycznej społecznej świadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant dobrze, ze skopiowalem - ku przestrodze 14.05.09, 23:31 Genotypu, my ass. Aquanet Mind game Autor: polski_francuz 14.05.09, 19:03 Obawiam sie, ze pacan Odrowaz ma racje. Glupcy jak Beck, Rydz-Smigly-smierdzacy-tchorz, dennie glupi mordercy Polakow: organizatorzy powstania w Warszawie czy Wilnie, realizowali program genotypu polskiego: z honorem lec na polu chwaly. Symbolem tego jest atak konnicy na czolgi. Te przegrana zaprogramowana trzeba teraz z glow Polakow, a w szczegolnosci, polskich elit wykorzenic. Zydzi moga nam tu byc przykladem: podczas 2WS szli na rzez jak baranki, a teraz zamienili sie w bezlitosnych realizatorow swoich interesow w silowy sposob. Wyzywaja prawie caly swiat, ostatnio olali ONZ, i nic im sie nie przytrafia. Polityka to jest mind game. I trzeba chciec i umiec wygrac. PF Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Aaa, dobrze dzięki. 14.05.09, 23:56 Zapisałem sobie również, w stosownej podetknę mu pod ten bezpaństwowy czerwony nochal polaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan PS. Cały gnojek 14.05.09, 23:59 Piszesz te herezje po polsku, wobec Polakow i w polskiej (powiedzmy) gazecie. I nikt ci w morde nie daje jak na to zaslugujesz. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=95081470&a=95111886 Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Qrwa..ja was przepraszam, ale jak toto skonczylo.. 15.05.09, 00:00 ..szkole srednia?!! Moze mnie ktos wytlomaczy?! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Nansenista - ideologista. Umrze za Teheran, 15.05.09, 00:05 spali Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Nansenista - ideologista. Umrze za Teheran, 15.05.09, 02:14 pan.scan napisał: > spali Polskę. Nie czumam. A Ty zdaje się, że tak. Możesz mi więc rozłożyć ten inkryminowany post pf'a na czynniki pierwsze? Co w nim takiego nie teges? Może to, że wspomniał o tym, że dzisiaj Żydzi są bezwzględni? Pewnie miał na myśli Izraelczyków, a tylko się przejęzyczył. No bo Izraelczycy są jak najbardziej bezwzględni, w każdym razie ichnie władza, ale ktoś je przecież wybiera, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A jak to bylo za Gerka?:) 15.05.09, 02:20 Opowiedz nam Drogy Taziuto!! PS."Nie czuamam" napisal Ziutka Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Jeden post, trzy literówki. Nie pij już więcej! :) 15.05.09, 02:31 marouder.eu napisał: Re: A jak to bylo za Gerka? > Opowiedz nam Drogy Taziuto!! > > PS."Nie czuamam" napisal Ziutka Dzień dobry, i od razu mówię dobranoc. P.S. Nie pij tyle przed snem, bo będzie cię rano bolała głowa! Odpowiedz Link Zgłoś