polski_francuz 02.06.09, 12:13 zolnierze sie nudza. I zajmuja nie tym co trzeba: tinyurl.com/l4oou5 PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Fhhancuscy szmaciarze znowu liza tylki 02.06.09, 13:13 Ahhhrabom! wyborcza.pl/1,75477,6665776,Francuskie_wojsko_znow_na_Bliskim_Wschodzie.html Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Trzeba jakiejs wojny 02.06.09, 13:18 swieta racja, rozdetek.... zolnierze sie strasznie nudza w tej francuskiej armii twojej.... jednemu tak sie nudzilo, ze zaczal strzelac wokolo prawdziwymi nabojami, spacyfikowal 17 osob i ten twoj szef tej twojej armii zrezygnowal ze stanowiska... nie, ze to tym spacyfikowanym pomoze, farsztejt... mordercy i sqrwiele w tej twojej armii, a ty szmaciarzu krytykujesz polska???? przynajmniej nie pacyfikuja niewinnych ludzi.... www.javno.com/en-world/french-army-chief-resigns-after-shooting-incident_160543 a ta twoja francja, to jak pisalam od zawsze.... taka polityczna prostytutka... prezydent polski nie jest im good enough???? i ty, szmaciarzu, swojego kraju nie skrytykujesz, nie? ale jako polski patriota, wylewajacy lzy nad panem tadeuszem, to polske krytykujesz i rozdajesz porady, gdzie sie da i kiedy masz okazje, nie? www.dziennik.pl/polityka/article390535/Francuzi_nie_chca_Kaczynskiego_To_potwarz.html wal sie, rozdetek..... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana obronczynii polskiej armii 02.06.09, 13:40 mirmilku zarabizowany i zislamizowany..... jak wiekszosc arabow tutaj kolo mnie, nie rozumiesz duzo... ja nie bronie polskiej armii.... ja nie bronie nikogo.... ja tylko rozdetkowi pokazuje jego falsz, zaklamanie i sqrwielstwo, to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: Dana obronczynii polskiej armii 02.06.09, 13:44 > ja nie bronie polskiej armii.... Dzieki Bogu, bo juz sie przestraszylem, ze sie rozchorowalas. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana obronczynii polskiej armii 02.06.09, 13:54 no chance, mirmilek.... zdrow jak krow, jak mawial jeden moj znajomy, co to polskiego dobrze nie znal... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana obronczynii polskiej armii 02.06.09, 13:56 aaaa mirmilek..... obronczyni pisze sie przez jedno i na koncu.... i to ze manipulujesz, jak arab, to wiadomo wszystkim.... nie wyciagaj z kontekstu mojego zdania tylko to, co ci w kram pasuje... ale nieuciwosc to tez znajdujemy u wielu arabow, nie mirmilek? byle tylko "udowodnic", ze maja racje.... nu, tak juz macie.... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dana obronczynii polskiej armii 02.06.09, 13:58 Ja mysle, ze to moze byc spodwodowane gwaltami na arabskich kobietach, ktorych masowo sie dopuszczali francuscy krzyzowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana obronczynii polskiej armii 02.06.09, 14:06 aaaaaa...... to pewnie mirmilek jest potomkiem takiej jednej... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 wojna dobrego ze zlem nie wystarczy? 02.06.09, 13:20 polski_francuz napisał: > zolnierze sie nudza. Tez bym postrzelal oficerom w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: tak robili w czasie I WŚ..znam relacje z 1 us 02.06.09, 13:34 Doswiadczeni tym w II WS wystawiali oddzialy zaporowe z haszystowskim IQ=?. Odpowiedz Link Zgłoś