Dodaj do ulubionych

Nowa gra strategiczna na PC - Cossacs- European War

IP: *.abo.wanadoo.fr 19.04.01, 18:34
Gra o ladnej koncepcji, wiec mogaca cieszyc sie popytem,ale....
Widzieliscie kto ja zrobil. Nie, no to sprawdzcie, nastepnie zapraszam na czesc
historyczna zawarta w tej grze.Same ciekawostki, a i grajac mozna odniesc
wrazenie, ze w sumie najlepsza i najciekawsza jest tylko jedna nacja. Zapraszam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Van_daen Re: Nowa gra strategiczna na PC - Cossacs- European War IP: *.dip.t-dialin.net 21.04.01, 02:39
      Gość portalu: Arek napisał(a):

> Gra o ladnej koncepcji, wiec mogaca cieszyc sie popytem,ale....
      > Widzieliscie kto ja zrobil. Nie, no to sprawdzcie, nastepnie zapraszam na czesc
      >
      > historyczna zawarta w tej grze.Same ciekawostki, a i grajac mozna odniesc
      > wrazenie, ze w sumie najlepsza i najciekawsza jest tylko jedna nacja. Zapraszam
      > .

Robia ja programisci ukrainscy - a ktora nacja Twoim zdaniem najciekawsza ?

• Gość: Arek Re: Nowa gra strategiczna na PC - Cossacs- European War IP: *.abo.wanadoo.fr 21.04.01, 22:34
        Gość portalu: Van_daen napisał(a):

> Robia ja programisci ukrainscy - a ktora nacja Twoim zdaniem najciekawsza ?

Musze przyznac drogi Van dean'ie, ze trche sie przeliczylem, bedac
        przekonanym ,ze to robota Rosjan.Mam te gre w wersji francuskiej i bylem trche
        zaskoczony jedna z kampani wojennych pod pieknym tytulem wojna o niepodleglosc
        mowiaca nie o niczym innym jak o powstaniu Chmielnickiego. Sama nazwe moge
        zrozumiec i na swoj sposob jest uczciwa, ale jest taki maly wstep slowny....,; ja
        przepraszam,ale przypomina mi to troche pewne referaty partyjne. Czy prubowalesc
        wejsc w czesc encyklopedyczna?
        Tak naprawde gra jest jedna z leprzych w swoim gatunku, tylko szkoda ze w ladnym
        celofaniku ktos stara sie sprzedac swiatu rzeczy nie zawsze prawdziwe.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka