stormy_weather 13.07.09, 18:20 co prawda mam aparycję Gregory Pecka , ale on nie śpiewał to daję Julka... www.youtube.com/watch?v=N415BOSphP4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stormy_weather Re: do wszystkich dziewcząt na aquancie... 13.07.09, 18:30 To ja z Davidem Nivenem … no sobowtór...żeby nie naruszać copyright … www.filmreference.com/images/sjff_03_img1251.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: do wszystkich dziewcząt na aquancie... 13.07.09, 18:42 czy poza mna uchowala sie tu jeszcze jakas? Evo! gdzie jestes? czy evi'na to dziewczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: do wszystkich dziewcząt na aquancie... 13.07.09, 18:53 "czy evi'na to dziewczyna?" Sa watpliwosci, ze to meksykanska armia pod wodza marudera... PF Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: do wszystkich dziewcząt na aquancie... 13.07.09, 18:58 polski_francuz napisał: > "czy evi'na to dziewczyna?" > > Sa watpliwosci, ze to meksykanska armia pod wodza marudera... > > PF chyba wielce uzasadnione.... Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: do wszystkich dziewcząt na aquancie... 13.07.09, 19:01 evelin8 jest cool ... lubią ją , ona chyba z klifu orłowksiego ... ja niestety bardziej na północ..stąd nordpol .... Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski nie ma dziewczat na aquie, są tylko stare prukwy 13.07.09, 23:14 tak,tak. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje nie ma dziewczat na aquie, są tylko stare prukwy 13.07.09, 23:47 np. marksistowski i jego wirtualna konkubina, aha, jest jeszcze trzecia prukva - elyt_ot. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: nie ma dziewczat na aquie, są tylko stare pru 14.07.09, 05:09 marksistowski napisał: > tak,tak. moge odpowiedziec tylko za siebie tak.tak ale z drugiej strony... byla taka moda w ogloszeniach:przyjme mloda i doswiadczona...jakie skutki? Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski bez urazy drogie prukwy, ale ja.... 14.07.09, 13:50 ... w swym długim życiu nie dmucham żadnej kobiety powyżej 30-tki. Tak wybredny jest moj 48-mio centymetrowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Nie dosc 14.07.09, 14:31 ze glupi jak pien i tchorzliwy jak krolik ale jeszcze cham. PF Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski zawisc rozum ci odbiera , biedna franco 14.07.09, 15:10 tak.tak W rozporku nosisz slimaka winniczka jak kazda impo-franca Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Nie dosc 14.07.09, 18:40 polski_francuz napisał: > ze glupi jak pien i tchorzliwy jak krolik ale jeszcze cham. > > PF tak.tak mam udawac ze takich chamow w realu nie spotykam? ze na 'moich salonach'tacy nie bywali? dluzej niz 24h? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Mitoman 14.07.09, 20:05 Na pocieszenie ci powiem, ze on sobie jakas mityczna postac tworzy. I to chamstwo, jak i tez cala postac, sa udawane. Anyway, sorry about him. PF Odpowiedz Link Zgłoś