miltonia 22.12.03, 13:27 Ich slawa dotarla w najdalsze zakatki portalu. Dopiszcie nastepnych do rankingu rozpoczetego na pewnym skromnym i malo znanym forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10144&w=9803570&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
limakty Re: Podobno tutaj najwiecej jest prawdziwych mezc 22.12.03, 18:06 miltonia napisała: > Ich slawa dotarla w najdalsze zakatki portalu. Dopiszcie nastepnych do > rankingu rozpoczetego na pewnym skromnym i malo znanym forum: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10144&w=9803570&v=2&s=0 IQ1576 dla supermania gini w męskich majteczkach i obrośniętą klatą Odpowiedz Link Zgłoś
limakty ja bym na supermena proponował.... 22.12.03, 18:26 to łono , z tego postu: Damskie nóżki w męskich gatkach. - snajper55 11.12.2003 17:17 Zgadnijcie kto łono jest? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ja bym na supermena proponował.... 22.12.03, 18:30 Masz na mysli zgrabne czy cienkie nozki? Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: ja bym na supermena proponował.... 22.12.03, 18:33 miltonia napisała: > Masz na mysli zgrabne czy cienkie nozki? no może kozie )) Odpowiedz Link Zgłoś
limakty supermen gini 22.12.03, 18:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9593870&a=9619060 Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: supermen gini 22.12.03, 18:48 Teraz to juz nic nie rozumiem. myslalam, ze tu prawdziwych maczo spotkam a wy sie w sukinki i koronki przebieracie. Natomist Gini, z tego co wiem jest kobieta posiadajaca licznych wielbicieli w strojach organizacyjnych czyli dresach. Do tego jest przewodniczaca samorzadu na FoF-ie i obiecala mi awans oraz zwiekszenie funduszu reprezentacyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: supermen gini 22.12.03, 18:55 miltonia napisała: > Teraz to juz nic nie rozumiem. myslalam, ze tu prawdziwych maczo spotkam a wy > sie w sukinki i koronki przebieracie. > Natomist Gini, z tego co wiem jest kobieta posiadajaca licznych wielbicieli w > strojach organizacyjnych czyli dresach. Do tego jest przewodniczaca samorzadu > na FoF-ie i obiecala mi awans oraz zwiekszenie funduszu reprezentacyjnego. Juz masz awans Mitonia!!! Fundusz reprezentacyjny podwojony.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: supermen gini 22.12.03, 20:01 Dzieki Gini, bo tutaj tylu ideowych mezczyzn wartych grzechu, ze musze sie jakos prezentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: supermen gini 22.12.03, 20:09 miltonia napisała: > Dzieki Gini, bo tutaj tylu ideowych mezczyzn wartych grzechu, ze musze sie > jakos prezentowac. Jak najbardziej, a na dodatek istnieje ogromne zapotrzebowanie na prawdziwe damy. Wiec niz zaluj sobie , wiesz suknie brylanty , norki szynszyle i manikiura , koniecznie sobie strzel. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: supermen gini 22.12.03, 20:09 miltonia napisała: > Dzieki Gini, bo tutaj tylu ideowych mezczyzn wartych grzechu, ze musze sie > jakos prezentowac. Jak najbardziej, a na dodatek istnieje ogromne zapotrzebowanie na prawdziwe damy. Wiec niz zaluj sobie , wiesz suknie brylanty , norki szynszyle i manikiura , koniecznie sobie strzel. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: staram sie jak moge Miltonio 22.12.03, 20:11 Post^potroilam zeby watek ladnie sie prezentowal. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: A tak?....są tu jacy? 22.12.03, 21:36 na tacy jak to mówi nasz ukochany premier supermena poznaje się po tym jak kończy.... nie koniecznie jednak musi od razu spadać z wysokości ... w gorsecie, który nawet sufrażystki miały dość zamieniając go na toples jak się okazuje nie każdemu jednak moda na gibkość kręgosłupa usłużna jest także w zachowaniu jego całości i jak tu ma nam nasz rządowy pierwszy men pokazać jak zakończyć by było super? cała moja nadzieja spoczęła na gibkości palców na klawiaturze i sprawności połączeń netowych ze zwojami od IQ wszystkim forumowym supermenom z moim osobistym ulubieńcem na czele życzę wesołych świąt i dojścia w śLimaczym tempie do tego co nieuchronne, czyli ... znowu będę, niestety, o rok mądrzejsza i to już za kilka dni innym jednak życzę dokładnie tego samego )) kto ma być super (kiedyś tam być może) niech będzie i menem o ten miniony rok mądrzejszy d_nutka ....być może(?) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: A tak?....są tu jacy? 23.12.03, 10:46 gini napisała: > Jak najbardziej, a na dodatek istnieje ogromne zapotrzebowanie na prawdziwe > damy. > Wiec niz zaluj sobie , wiesz suknie brylanty , norki szynszyle i manikiura , > koniecznie sobie strzel. No nie Gini, zwierzecych skalpow z przyczyn ideowych nie nosze. Czy zamiast moge sobie strzelic nowe autko? No i co z tymi supermenami? Dlaczego nie wpisuja sie na liste? Skromni tacy, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Są zajęci wymianą codziennej porcji wyzwisk! 23.12.03, 11:16 Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A tak?....są tu jacy? 23.12.03, 13:39 miltonia napisała: > gini napisała: > > > Jak najbardziej, a na dodatek istnieje ogromne zapotrzebowanie na prawdziw > e > > damy. > > Wiec niz zaluj sobie , wiesz suknie brylanty , norki szynszyle i manikiura > , > > koniecznie sobie strzel. > > No nie Gini, zwierzecych skalpow z przyczyn ideowych nie nosze. Czy zamiast > moge sobie strzelic nowe autko? O autku mowy nie ma moja droga, bo supermanow porozjezdzasz, ale na tym forumku pelerynka przeciwdeszczowa bardzo przydatna bedzie, wiesz czasami blotko czasami pomyjki siem lejom, to taka pelerynka, najlepiej suknie ochroni przynajmniej. > > No i co z tymi supermenami? Dlaczego nie wpisuja sie na liste? Skromni tacy, > czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
groszek.741.com Re: Podobno tutaj najwiecej jest prawdziwych mezc 23.12.03, 11:05 Faktycznie, ja już po bardzo krótkim kontakcie z Forum zdażylem odnieśc wrażenie, że w tym tłumie kobiet obojga płci, który Forumowicze stanowią, Pan Gini jest jedynym prawdziwym mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Podobno tutaj najwiecej jest prawdziwych mezc 23.12.03, 11:10 To Tobie Groszku czegos brakuje do bycia prawdziwym mezczyzna? Nie przejmuj sie, jesli wsuniesz mi dyskretnie gruba koperte do kieszeni, to Cie dopisze do kandydatow na supermena i postaram sie abys zajal jakies przyzwoite miejsce. Zalapalam sie do jury tego konkursu i w ogole mam wplywy. Odpowiedz Link Zgłoś
groszek.741.com Re: Podobno tutaj najwiecej jest prawdziwych mezc 23.12.03, 11:18 miltonia napisała: > To Tobie Groszku czegos brakuje do bycia prawdziwym mezczyzna? Nie przejmuj > sie, jesli wsuniesz mi dyskretnie gruba koperte do kieszeni, to Cie dopisze do > kandydatow na supermena i postaram sie abys zajal jakies przyzwoite miejsce. > Zalapalam sie do jury tego konkursu i w ogole mam wplywy. Ależ droga (i?) Miltonio, ja jestem przecież groszek rodzaju zeńskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
groszek.741.com A propos, ja jestem ten groszek, na którym Mendel 23.12.03, 11:25 robił swoje słynne eksperymenta. W zasadzie nawet nie powinno sie mówić 'prawa Mendla', tylko 'prawa Groszka.741'. Ponadto, zdradzę Ci sekret, ja jestem też ten Gross od 'Sasiadów'. Nazwisko sie zgrubiło (odwrotność w stosunku do 'zdrobniło') z Groszka na Gross oraz płec sie zmieniło. To wszystko dla zmylenia przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Podobno tutaj najwiecej jest prawdziwych mezc 23.12.03, 11:38 groszek.741.com napisała: > Ależ droga (i?) Miltonio, ja jestem przecież groszek rodzaju zeńskiego! Nie szkodz, nikt nie jest doskonaly. Jesli koperta bedzie baaardzo gruba to sie to jakos zalatwi. Niesluszny moj blad w okresleniu plci Twej wzial sie stad, ze napisalas "zdazylem", co wskazywalo mi na rodzaj meski. Ale czy we wspolczesnym swiecie mozna byc czegos pewnym? Odpowiedz Link Zgłoś
limakty proponuje przez aklamację... 23.12.03, 16:50 Uczynić giniego z owłosionymi nogami, supermenem roku. Tak nam dopomóż... LIMAKTY Odpowiedz Link Zgłoś