Dodaj do ulubionych

Podobno tutaj najwiecej jest prawdziwych mezczyzn.

22.12.03, 13:27
Ich slawa dotarla w najdalsze zakatki portalu. Dopiszcie nastepnych do
rankingu rozpoczetego na pewnym skromnym i malo znanym forum:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10144&w=9803570&v=2&s=0
Obserwuj wątek
    • limakty Re: Podobno tutaj najwiecej jest prawdziwych mezc 22.12.03, 18:06
      miltonia napisała:

> Ich slawa dotarla w najdalsze zakatki portalu. Dopiszcie nastepnych do
      > rankingu rozpoczetego na pewnym skromnym i malo znanym forum:
      >
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10144&w=9803570&v=2&s=0

IQ1576 dla supermania gini w męskich majteczkach i obrośniętą klatą
    • limakty ja bym na supermena proponował.... 22.12.03, 18:26
      to łono , z tego postu:

Damskie nóżki w męskich gatkach. - snajper55 11.12.2003 17:17

Zgadnijcie kto łono jest?

• miltonia Re: ja bym na supermena proponował.... 22.12.03, 18:30
        Masz na mysli zgrabne czy cienkie nozki?
        • limakty Re: ja bym na supermena proponował.... 22.12.03, 18:33
          miltonia napisała:

> Masz na mysli zgrabne czy cienkie nozki?

no może kozie smile))
    • limakty supermen gini 22.12.03, 18:32
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9593870&a=9619060
      • miltonia Re: supermen gini 22.12.03, 18:48
        Teraz to juz nic nie rozumiem. myslalam, ze tu prawdziwych maczo spotkam a wy
        sie w sukinki i koronki przebieracie.
        Natomist Gini, z tego co wiem jest kobieta posiadajaca licznych wielbicieli w
        strojach organizacyjnych czyli dresach. Do tego jest przewodniczaca samorzadu
        na FoF-ie i obiecala mi awans oraz zwiekszenie funduszu reprezentacyjnego.
        • gini Re: supermen gini 22.12.03, 18:55
          miltonia napisała:

> Teraz to juz nic nie rozumiem. myslalam, ze tu prawdziwych maczo spotkam a wy
          > sie w sukinki i koronki przebieracie.
          > Natomist Gini, z tego co wiem jest kobieta posiadajaca licznych wielbicieli w
          > strojach organizacyjnych czyli dresach. Do tego jest przewodniczaca samorzadu
          > na FoF-ie i obiecala mi awans oraz zwiekszenie funduszu reprezentacyjnego.

Juz masz awans Mitonia!!!
          Fundusz reprezentacyjny podwojony.!!!
          • miltonia Re: supermen gini 22.12.03, 20:01
            Dzieki Gini, bo tutaj tylu ideowych mezczyzn wartych grzechu, ze musze sie
            jakos prezentowac.
            • gini Re: supermen gini 22.12.03, 20:09
              miltonia napisała:

> Dzieki Gini, bo tutaj tylu ideowych mezczyzn wartych grzechu, ze musze sie
              > jakos prezentowac.

Jak najbardziej, a na dodatek istnieje ogromne zapotrzebowanie na prawdziwe
              damy.
              Wiec niz zaluj sobie , wiesz suknie brylanty , norki szynszyle i manikiura ,
              koniecznie sobie strzel.
              miltonia napisała:

> jakos prezentowac.

damy.
              koniecznie sobie strzel.
              miltonia napisała:

> jakos prezentowac.

damy.
              koniecznie sobie strzel.
              • gini Re: staram sie jak moge Miltonio 22.12.03, 20:11
                Post^potroilam zeby watek ladnie sie prezentowal.
    • d_nutka Re: A tak?....są tu jacy? 22.12.03, 21:36
      na tacy smile

jak to mówi nasz ukochany premier
      supermena poznaje się po tym jak kończy....
      nie koniecznie jednak musi od razu spadać z wysokości ...
      w gorsecie, który nawet sufrażystki miały dość
      zamieniając go na toples
      jak się okazuje nie każdemu jednak
      moda na gibkość kręgosłupa usłużna jest także w zachowaniu jego całości smile
      i jak tu ma nam nasz rządowy pierwszy men pokazać jak zakończyć by było super?
      cała moja nadzieja spoczęła na gibkości palców na klawiaturze
      i sprawności połączeń netowych ze zwojami od IQ

wszystkim forumowym supermenom z moim osobistym ulubieńcem na czele życzę
      wesołych świąt i dojścia w śLimaczym tempie do tego co nieuchronne, czyli ...
      znowu będę, niestety, o rok mądrzejsza sad
      i to już za kilka dni

innym jednak życzę dokładnie tego samego smile))
      kto ma być super (kiedyś tam być może) niech będzie i menem o ten miniony rok
      mądrzejszy

d_nutka ....być może(?)
      • miltonia Re: A tak?....są tu jacy? 23.12.03, 10:46
        gini napisała:

> Jak najbardziej, a na dodatek istnieje ogromne zapotrzebowanie na prawdziwe
        > damy.
        > Wiec niz zaluj sobie , wiesz suknie brylanty , norki szynszyle i manikiura ,
        > koniecznie sobie strzel.

No nie Gini, zwierzecych skalpow z przyczyn ideowych nie nosze. Czy zamiast
        moge sobie strzelic nowe autko?

No i co z tymi supermenami? Dlaczego nie wpisuja sie na liste? Skromni tacy,
        czy jak?
        • abstrakt2003 Są zajęci wymianą codziennej porcji wyzwisk! 23.12.03, 11:16
          Wesołych Świąt!
        • gini Re: A tak?....są tu jacy? 23.12.03, 13:39
          miltonia napisała:

> gini napisała:
          >
          > > Jak najbardziej, a na dodatek istnieje ogromne zapotrzebowanie na prawdziw
          > e
          > > damy.
          > > Wiec niz zaluj sobie , wiesz suknie brylanty , norki szynszyle i manikiura
          > ,
          > > koniecznie sobie strzel.
          >
          > No nie Gini, zwierzecych skalpow z przyczyn ideowych nie nosze. Czy zamiast
          > moge sobie strzelic nowe autko?

O autku mowy nie ma moja droga, bo supermanow porozjezdzasz, ale na tym forumku
          pelerynka przeciwdeszczowa bardzo przydatna bedzie, wiesz czasami blotko
          czasami pomyjki siem lejom, to taka pelerynka, najlepiej suknie ochroni
          przynajmniej.

>
          > No i co z tymi supermenami? Dlaczego nie wpisuja sie na liste? Skromni tacy,
          > czy jak?
    • groszek.741.com Re: Podobno tutaj najwiecej jest prawdziwych mezc 23.12.03, 11:05
      Faktycznie, ja już po bardzo krótkim kontakcie z Forum zdażylem odnieśc
      wrażenie, że w tym tłumie kobiet obojga płci, który Forumowicze stanowią, Pan
      Gini jest jedynym prawdziwym mężczyzną.
      • miltonia Re: Podobno tutaj najwiecej jest prawdziwych mezc 23.12.03, 11:10
        To Tobie Groszku czegos brakuje do bycia prawdziwym mezczyzna? Nie przejmuj
        sie, jesli wsuniesz mi dyskretnie gruba koperte do kieszeni, to Cie dopisze do
        kandydatow na supermena i postaram sie abys zajal jakies przyzwoite miejsce.
        Zalapalam sie do jury tego konkursu i w ogole mam wplywy.
        • groszek.741.com Re: Podobno tutaj najwiecej jest prawdziwych mezc 23.12.03, 11:18
          miltonia napisała:

> To Tobie Groszku czegos brakuje do bycia prawdziwym mezczyzna? Nie przejmuj
          > sie, jesli wsuniesz mi dyskretnie gruba koperte do kieszeni, to Cie dopisze
          do
          > kandydatow na supermena i postaram sie abys zajal jakies przyzwoite miejsce.
          > Zalapalam sie do jury tego konkursu i w ogole mam wplywy.

Ależ droga (i?) Miltonio, ja jestem przecież groszek rodzaju zeńskiego!
          • groszek.741.com A propos, ja jestem ten groszek, na którym Mendel 23.12.03, 11:25
            robił swoje słynne eksperymenta. W zasadzie nawet nie powinno sie mówić 'prawa
            Mendla', tylko 'prawa Groszka.741'. Ponadto, zdradzę Ci sekret, ja jestem też
            ten Gross od 'Sasiadów'. Nazwisko sie zgrubiło (odwrotność w stosunku
            do 'zdrobniło') z Groszka na Gross oraz płec sie zmieniło. To wszystko dla
            zmylenia przeciwnika.
          • miltonia Re: Podobno tutaj najwiecej jest prawdziwych mezc 23.12.03, 11:38
            groszek.741.com napisała:

> Ależ droga (i?) Miltonio, ja jestem przecież groszek rodzaju zeńskiego!

Nie szkodz, nikt nie jest doskonaly. Jesli koperta bedzie baaardzo gruba to sie
            to jakos zalatwi.
            Niesluszny moj blad w okresleniu plci Twej wzial sie stad, ze
            napisalas "zdazylem", co wskazywalo mi na rodzaj meski. Ale czy we wspolczesnym
            swiecie mozna byc czegos pewnym?
    • limakty proponuje przez aklamację... 23.12.03, 16:50
      Uczynić giniego z owłosionymi nogami, supermenem roku.
      Tak nam dopomóż...

LIMAKTY
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka