cepekolodziej 21.07.09, 09:49 za wyrzucenie z nielegalnych placówek Półtora tysiąca palestyńskich drzew spalonych. I dziwić się później, że nie ma skąd brać gałązki oliwnej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marksistowski mapa drogowa bezdroża autorstwa Obamy.... 21.07.09, 10:16 .... załatwi wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 nie panimajetje polskowo jazyka tawariszczThe fire 21.07.09, 10:25 co to ku... znaczy tche fajer? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zemsta na drzewach oliwnych 21.07.09, 20:33 Teraz wycinają - to bardziej pracochłonne, dlatego tylko 40 drzew oliwnych, oczywiście wrogich, czyli palestyńskich www.haaretz.com/hasen/spages/1101831.html Odpowiedz Link Zgłoś
leninowska Re: Zemsta na drzewach oliwnych 22.07.09, 00:14 spjordalaj cieciu klopy myc,tam twoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zemsta na drzewach oliwnych 23.07.09, 07:06 Nihil novi sub Sole -- D33: <<nu, [...] jak [żołnierze IDF] wlaza do domu takiego tzw. "palestynskiego bojownika o wolnosc kraju ktory nigdy nie istnial", to ogarnia ich taka wscieklosc za zabijanie, ataki i ostrzeliwania, ze traca nad soba panowanie i kradna.>> Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zemsta na drzewach oliwnych 23.07.09, 14:52 cepowaty zamieszcza w lipcu 2009 roku zdjecie z roku 2004.... tyle co do uczciwosci i rzetelnosci cepowatego, ktorego nie interesuja wewnetrzne sprawy israela.... Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski a czy wiecie kto to jest dendrofil? 23.07.09, 14:59 Dendrofil to zboczeniec, ktory ma sex z dziuplą drzewa. Najgorsi są dendro-masochisci ktorzy spółkuja z drzewami iglastymi i oliwnymi, ze wzgledu na zwiększoną liczbą drzazg w dziuplach Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zemsta na drzewach oliwnych 23.07.09, 22:47 dana33 napisała: > cepowaty zamieszcza w lipcu 2009 roku zdjecie z roku 2004.... > Nie zauważyłaś, niedouku, że było napisane: nihil novi sub sole? Zajrzyj se do słownika, albo zapytaj - Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski dendrosexualista cep arabski znowu do dziupli.... 23.07.09, 22:51 ..... w drzewach sie podnieca. Obrzydliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zemsta na drzewach oliwnych 24.07.09, 08:07 dana33 napisała: > tyle co do uczciwosci i rzetelnosci cepowatego, ktorego nie interesuja > wewnetrzne sprawy israela.... Chyba sama się śmiejesz z własnej głupoty, pudernico. Tu masz: <<Bez owijania w --- Autor: cepekolodziej 06.07.09, 07:48 mam gdzieś lokalne interesy Izraela, mam gdzieś kwestię usytuowania tego państwa vis a vis USA i Iran. Ciąg do wojny, jaki prezentuje Izrael, nie ma wg mnie usprawiedliwienia. Zwłaszcza, że w jego rzeczywistym tle jest inny ciąg - do zagarnięcia i ostatecznie etnicznego oczyszczenia jak największego obszaru pomiędzy Morzem Śródziemnym a rzeką Jordan. Wojna? Tak - bo w jej kontekście można będzie wreszcie dokonać wymarzonego "transferu" niepożądanej ludności. Osobiście mam gdzieś ten cel. A podżegacze wojenni, z którejkolwiek strony się objawiają i jakiekolwiek hasła głoszą, budzą we mnie wstręt i przerażenie.>> "lokalne" a "wewnętrzne" to co innego, zdecydowanie. Ale nie, D33, wzorem ubeckiej propagandy, przekręca słowa, zmienia je, wykręca intencje wypowiedzi. Natomiast co do rozgrywających się w realu faktów - co do niszczenia palestyńskich gajów oliwnych przez osiedleńców, którym rząd Izraela kazał wynosić się z nieswojej ziemi - ani słowa. Pudernica. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zemsta na drzewach oliwnych 24.07.09, 13:46 Top State Department spokesman rebuffs speculations that President Obama contemplating imposing economic sanctions, international pressure on Israel if it fails to comply with demands to halt settlement construction. Prime Minister responds to US State Department demands to halt construction of hotel in Sheikh Jarrah neighborhood; says 'Our sovereignty in Jerusalem is indisputable... I wish to make this clear - the united Jerusalem is the capital of the Jewish people in the State of Israel' w moim mocarstwie, oprocz mnie, nikt nie ma pojecia kto to jest niejaki cepowaty.... hussajn o moze zadac i cepowaty tez moze zadac... ja olewam obu.... i chyba moj premier tez... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zemsta na drzewach oliwnych 24.07.09, 13:53 Żeby mnie olać musiałabyś trochę podrosnąć. Za mała jesteś, pudernico. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Nu to cie przylapala cepek 24.07.09, 16:44 dana33 napisała: > cepowaty zamieszcza w lipcu 2009 roku zdjecie z roku 2004.... > > tyle co do uczciwosci i rzetelnosci cepowatego, Nu manipulacje ci udowodnila cepowaty. Bo przeciez wiadomosc z 2004 to nie jest zadne wiadomosc, przedawnione czyli sie nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zemsta na drzewach oliwnych 23.07.09, 22:50 A ciekawe: jakie wskazówki podał megafonistom w tej sprawie wydział hasbary izraelskiego MSZet-u. Co z tymi niszczonymi gajami oliwnymi? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zemsta na drzewach oliwnych 24.07.09, 08:35 Niestety, światowa opinia publiczna widzi. Niestety? Nie. I dobrze, że widzi Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zemsta na drzewach oliwnych 24.07.09, 08:59 Stały element gry. W końcu kilkusetletnie drzewa oliwne to jakby widomy wyrzut sumienia. Spalić. Będzie potem można na pustyni sadzić lasy. Żółte zmieni się w zielone. 2008, Zachodni Brzeg. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zemsta na drzewach oliwnych 24.07.09, 15:08 hihihihihihihi..... cepowaty sie pieni i to jak.... po pierwsze, wziales idioto zdjecie z blogu jakies pissniczki, ktora od pierwszego slowa do ostatniego buja jak ty.... i w dodatku to zdjecie bylo zrobione nie teraz, tylko rok temu... ty, cepowaty, piszesz ciagle o tym, co sie dzieje dzisiaj, tylko dajesz zdjecia sprzed lat... daj moze dzisiejsze, manipulancie? mazinx.wordpress.com/2008/06/ to zdjecie nie jest zdjeciem palonych drzew oliwnych, bo drzewa oliwne nie rosna nawet na west bank w ten sposob, na gorach... sa gaje oliwne i nigdy takiej wielkosci.. nie mowie juz o tym, ze widac wyraznie, ze to nie sa drzewa oliwne... ale tak dokladnie plona lasy i zagajniki, sadzone przez israel, ktore co roku sa podpalane przez arabow... facio.... ja nie musze urosnac... chyba ze myslisz o centymetrach... ja stoje tak wysoko, ze ty sie ciagle tylko patrzysz na mnie... szukasz mnie... latasz po forach za mna... piszesz brednie nawet sam do siebie, byle mnie sprowokowac... ty facio szurniety jestes... tam gdzie ja, ciebie nigdy nie bedzie... ciasto z ktorego zrobiony zostales, jest nieswieze.... ale pisz dalej.... widzialam przeciez przez ten miesiac... malo kto ci odpowiadal.... ciagnales swoje watki sam... cholernie chciales zablysnac... ale nie idzie, nie? nikt nie jest zainteresowany ani twoimi tematami, ani toba samym.... ot, jakis tam pseudo-intelektualista, bez polotu, bez umiejetnosci napisania czegos ciekawie i interesujaco.... i na dodatek ten humor dla biednych... te dowcipki, ktore nikogo nie rozsmieszaja.... i ten wierszyki, wulgarne, chamskie, jak przystalo na prostaka, ktory bardzo, bardzo chcialby byc kims innym.... ale bozia poskapila.... duzo poskapila.. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zemsta na drzewach oliwnych 24.07.09, 15:13 poprawka..... nie "ciasto z ktorego zrobiony zostales, jest nieswieze....", tylko ciasto z ktorego zrobiony zostales, bylo nieswieze.... dlatego tak smierdzisz strasznie... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zemsta na drzewach oliwnych 24.07.09, 15:16 Pudernica. Bez pojęcia. Lubię pissniczki. Nie są mentalnymi prukwami. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zemsta na drzewach oliwnych 24.07.09, 15:28 nu, to idz sie popisuj twoimi genialnymi myslami na jej blogu... nie szczerz tak zebow..... w jedynce masz wyrazna dziure... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zemsta na drzewach oliwnych 24.07.09, 15:41 Mam trzy dziury na sześciu jedynkach. Masz jeszcze jakieś opinie w kwestii palenia drzew oliwnych? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zemsta na drzewach oliwnych 24.07.09, 15:47 cepowaty, ktory ma dziure w zebach, nie tylko ze nie moze jesc oliwek, ale i nie jest w stanie wydawac opinii na temat palenia drzewek oliwnych, jesli las mieszany uwaza za gaj oliwny... na dzisiaj dosyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 pokazywanie 24.07.09, 15:48 tego typu zdjec,krytyka tego typu polityki,naswietlanie tego typu przemocy w stosunku do jednej rasy... jest niczym innym tylko slepym antysemityzmem i wedlug agory ten watek powinien byc wykoszony. skoro nie wolno mowic o handele jakie swiete osoby wiadomego pochodzenia uprawialy w NJ,to tym bardziej nie wolno naswietlac tego typu problemow prowadzonych przez narod swietych krow ... slowem "zaklamany sqrwielsko swiat..... Autor: dana33☺ 19.07.09, 15:47 co oczywiscie nie lamie netykiety giewu,bo jest wypowiadane przez jedna z tyc..swietych krow pod ochrona... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: pokazywanie 24.07.09, 16:00 sie, jako skonczonej idiotki, tez powinno byc wycinane, w ramach ochrony prywatnosci danej idiotki... nie jest antysemityzmem naswietlanie problemy palenia przez grupe fanatykow israelskich drzewek oliwnych.... natomiast jest antysemityzmem pisanie tylko i wylacznie o tym, co robia fanatycy israelscy w stosunku do tzw. palestynczykow, a nigdy, ale to nigdy, ani slowa o tym, co robia fanatycy "palestynscy" w stosunku do ludnosci israelskiej... ale to dla takiej jak ty zupelnie nie bedzie zrozumiale, jesli latasz od wczoraj po roznych forach otwierajac ciagle watki na temat tych rabinow, nie biorac wogole pod uwage, ze aresztowano tam w tej chwili przynajmniej 40 osob zamieszanych w ta afere, z czego rabinow jest 7 zaledwie, za to paru burmistrzow wiekszych miast amerykanskich, zwyklych, pospolitych gojow.... nu, pustema bylas i pustema umrzesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: pokazywanie 24.07.09, 16:35 dana33 napisała: > wogole pod uwage, ze aresztowano tam w tej chwili przynajmniej 40 osob > zamieszanych w ta afere, z czego rabinow jest 7 zaledwie, za to paru > burmistrzow wiekszych miast amerykanskich, zwyklych, pospolitych gojow.... > nu, pustema bylas i pustema umrzesz.... szkoda rozmawiac z kims kto nie tylko przeinacza fakty,niczym admilicja a poza tym ma dosc nieswieze wiadomosci. moj wczorajszy watek byl na temat korupcjyjnej afery w NJ,gdzie zaaraesztowano 44 osoby w tym paru rabinow..nie sugeruj,ze pisalam co innego. w koncu wasza prasa donosi wiecej informacji na temat tej calej afery i nazwisk prominentow amerykanskich wiadomej wiary. nie widze nic zdrowznego by paru sq..,ktorzy sa amerykanami poszlo siedziec za to co robilo innym. wszak sa to pospolici kryminalisci ,ktorych giewu chroni ze wzgledu na ich pochodzenie. i to jest wstyd wlasnie,taki sam jak twoje klamstwa. jewishbreakingnews.wordpress.com/2009/07/23/list-of-36-arrested-in-new-jersey-corruption-probe-19-jewish-sounding-names/ Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: pokazywanie 24.07.09, 16:42 nie mam co sugerowac.... napisalas tylko i wylacznie o rabinach... ani jednego slowa o 44 osobach i ani jednego slowa o twoich burmistrzach amerykansko gojowskich... wszyscy widzieli.... nie probuj teraz odwracac kota ogonem... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: pokazywanie 24.07.09, 16:38 dana33 napisała: > nie jest antysemityzmem naswietlanie problemy palenia przez grupe fanatykow > israelskich drzewek oliwnych.... Zgoda, że nie jest. Antysemityzmem. W żadnym wypadku. Tyle że te palone/rąbane/ścinane drzewa oliwne nie są akurat izraelskie - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: pokazywanie 24.07.09, 16:45 bardzo ladnie, cepowaty.... tylko jak zwykle manipulujesz i nie potwierdzisz, ze "natomiast jest antysemityzmem pisanie tylko i wylacznie o tym, co robia fanatycy israelscy w stosunku do tzw. palestynczykow, a nigdy, ale to nigdy, ani slowa o tym, co robia fanatycy "palestynscy" w stosunku do ludnosci israelskiej... " tak to wlasnie robisz.... innymi slowy, zebys mogl zrozumiec dokladnie... ty jestes antysemita, bo wlasnie do ciebie odnosi sie druga czesc mojego zdania, ktorej wygodnie juz nie zacytowales.. strasznie zalosny jestes.... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: pokazywanie 24.07.09, 16:50 Pisanie o fanatykach tzw. palestyńskich pozostawiam tobie. Ja rezerwuję fanatyków tzw. izraelskich dla siebie. > strasznie zalosny jestes.... Poprukwiłaś sobie? Ulżyło? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: pokazywanie 24.07.09, 16:55 nu, widzisz, jak smierdzisz? ciekawe by bylo, jakby ciebie przeczytali twoi przelozeni i twoi studenci, nie? juz nie elegancki wykladowca, tylko wsiowy prostak wulgarny... a teraz won! Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Dendrosexualistow jest więcej niż mylałem 24.07.09, 21:25 Jakze bezczelnie ci dendrosexualni zboczency nie sa w stanie ukryc swego podniecenia do dziupli oliwnych. A kysz zarazo. Odpowiedz Link Zgłoś