andrzejg 23.12.03, 17:25 i pomyślności życzę wszystkim uczestnikom Aktualności A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bykk Re: Wesołych i Zdrowych Świąt 23.12.03, 18:18 Jondruś, dziękuję osobiście i w imieniu osobistej. Tobie i Wszystkim na F. również Wesołych Świąt Bożego Narodzenia. pozdrawim hej! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Wesołych i Zdrowych Świąt 24.12.03, 08:48 dzieki byczku a pozdrów również swoją ukochaną A. Odpowiedz Link Zgłoś
galba To ja też mam życzenia: 24.12.03, 07:56 Poza sztampą typu "Wesołych i pogodnych" życzę Ci Andrzeju by Cię HAACAP (czy jak tam zwą tę zarazę z Unii) omijał dużym łukiem. G. PS. Przepraszam, że nie wierszem ale poezji mam na jakiś czas dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: To ja też mam życzenia: 24.12.03, 08:42 Dzięki W zamian Ci zyczę ,aby UPR przekroczył te 5 % A. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Minimalizm! 24.12.03, 08:54 > W zamian Ci zyczę ,aby UPR przekroczył te 5 % 5 procent to już w tej chwili czuję w kościach. Życz 40! G. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Minimalizm! 24.12.03, 08:56 galba napisał: > > W zamian Ci zyczę ,aby UPR przekroczył te 5 % > > 5 procent to już w tej chwili czuję w kościach. Życz 40! > > G. > chcesz dla UPR losu SLD? lepiej powoli a skutecznie A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Wesołych i Zdrowych Świąt IP: *.adm.us.edu.pl 24.12.03, 10:23 Aja mam dosyć tych konsupcyjnych świąt które dają tylko zysk do ogromnych firm a my jak głupie barany ich bogacimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba się przyłączam, bo lubię, jak... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 24.12.03, 10:49 ...jest gemuetlich. Przed chwilą dziecko zawiesiło lampki, między innymi na kosie po dziadku, co na scianie wisi. Karp po zydowsku niedlugo będzie gotowy, a ekologiczny napój, co ja se go nagotowałem w dziewiczych ostępach Puszczy Knyszyńskiej, jest właśnie wstępnie degustowany, tak, że domagam się wybaczenia literówek. A poza tym wszystkim zyczę... nie mniej niż oni mnie pzdr, babariba Odpowiedz Link Zgłoś