Dodaj do ulubionych

Grubasy dyskryminowane w USA

25.07.09, 16:34
Za gruba na stanowisko ministra zdrowia

Barack Obama nominował na stanowisko szefa Departamentu Zdrowia dr Reginę
Benjamin. Jego wybór okazał się bardzo kontrowersyjny, gdyż oprócz bardzo
wysokich kompetencji pani minister ma także nadwagę.

Uwagę na ten fakt zwrócili internauci, którzy byli oburzeni, że osoba na tak
ważnym stanowisku związanym ze zdrowiem jest gruba.

Opinie internautów zostały poparte przez lekarzy specjalistów, którzy
zakwestionowali jej wiarygodność jako reprezentanta zdrowia w kraju, w którym
34% społeczeństwa jest otyła.

www.iwoman.pl/na-serio/inews/za;gruba;na;stanowisko;ministra;zdrowia,103,0,495207.html
Obserwuj wątek
    • marksistowski zanim gruby schudnie.... 25.07.09, 16:50
      .... to ten chudy leży w trumnie
    • vicky17 Re: Grubasy dyskryminowane w USA 25.07.09, 16:55
      no niestety kazdy jest kowalem i swego szczescia i swej tuszy,choc wielu mowi,ze
      kochanego cialka nigdy nie za wiele. wiem,ze jak wylatuje z USA to swiat wydaje
      mi sie znacznie cienszy,ale jak juz do kosher NYC wlatuje to mam komplesy
      nieodwagismilestrasznie nielubie jak musze dzielic miejsce samolotowe z kims
      takim,bo tak czy tak sa one zrobione na wage i rozmiary przedszkolakowsmile
      hej cyniole milo cie znowu widziec na kwakwa..lato chyba mamy dosc wypelnione
      rownymi zajeciamismile
      • cyniol Re: Grubasy dyskryminowane w USA 26.07.09, 01:28
        vicky17 napisała:

> hej cyniole milo cie znowu widziec na kwakwa..lato chyba mamy dosc wypelnione
        > rownymi zajeciamismile

hej, lato u nas piekne. Bylem dzisiaj na polach lawendowych (200 000 roslin) w
        Fitch Bay kolo Magog, to jest okolo 1.30 minut jazdy samochodem z Montrealu.
        Nisamowity widok i zapach. Jest tam tez wytwornia olejkow lawendowych. Piekny dzien.

www.easterntownships.org/atrce/en/modules/visite/attraits_et_activites/agrotourisme_et_saveurs_regionales/info.php?id=447

• vicky17 Re: Grubasy dyskryminowane w USA 26.07.09, 02:00
          cyniol napisał:

> hej, lato u nas piekne. Bylem dzisiaj na polach lawendowych (200 000 roslin) w
          > Fitch Bay kolo Magog, to jest okolo 1.30 minut jazdy samochodem z Montrealu.
          > Nisamowity widok i zapach. Jest tam tez wytwornia olejkow lawendowych. Piekny d
          > zien.
          >

a bylo wpasc do mnie..lawende mam 3 roznych odmian i roznych kolorow, a poza tym
          wlasnie zlewalam naleweczke wisniowasmile
          ostatnio uwielbiam sadzic ziola w ogrodzie,bo nie dosc,ze nie jedza ich jelenie
          to jeszcze i ladnie wygladaja i pieknie pachna po nich recesmile
          • cyniol Re: Grubasy dyskryminowane w USA 26.07.09, 02:58
            vicky17 napisała:

> a bylo wpasc do mnie..lawende mam 3 roznych odmian i roznych kolorow, a poza ty
            > m
            > wlasnie zlewalam naleweczke wisniowasmile
            > ostatnio uwielbiam sadzic ziola w ogrodzie,bo nie dosc,ze nie jedza ich jelenie
            > to jeszcze i ladnie wygladaja i pieknie pachna po nich recesmile
            ja mam tylko dwa rodzaje lawendy; english lavender, ma kwiaty niebieskie i
            jakas odmiane madrid, kwiaty koloru wrzosowego. Naleweczka wisniowa to moja
            ulubiona, poza smorodinowka, ale smaku mi narobilassmileU nas wisnie nie rosna, za
            ostra zima. Skoro sadzisz ziola polecam russian sage(perovskia), piekny.
            • vicky17 Re: Grubasy dyskryminowane w USA 26.07.09, 04:48
              cyniol napisał:

)U nas wisnie nie rosna, za
              > ostra zima. Skoro sadzisz ziola polecam russian sage(perovskia), piekny.

piekna jest ta russian sage,tyle,ze nie mam na nia miejsca. ona lubi swiatlo i
              dosc wysoko rosnie. ostatnio wsadzilam pare wrzosow,zobacze,czy sie przyjma..a
              naleweczka..uhhm..paluszki lizacsmile
    • latarnick Re: Grubasy dyskryminowane w USA 26.07.09, 02:33
      Amerykanie powinni placic podwojnie za bilety, albo potrojnie, w
      zaleznosci od masy ciala, gdziekolwiek na swiecie sie pojawia. Tak
      bedzie sprawiedliwiej. Zajmujesz wiecej miejsca, wiecej placisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka