pozarski 08.08.09, 19:57 dyzur na tym slawnym forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Ciekawe, kto ma w łykiendy 08.08.09, 20:12 alez pozarski..... nu, naprawde.... co ty z takimi pytaniami, kiedy wiadomo juz najpozniej od wczoraj, ze dyzury na tym forum mam ja... ja wyklikuje, ja likwiduje, ja sie dogaduje z administracja, ja manipuluje tym forum i ja to siedzie 24 godziny na dobe, nie spiac, nie pijac i nie jedzac.... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ciekawe, kto ma w łykiendy 08.08.09, 20:40 Nie w tym przypadku,bo szlo o arapa i mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ciekawe, kto ma w łykiendy 08.08.09, 20:45 ale moze mi to bylo niewygodne??? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ciekawe, kto ma w łykiendy 08.08.09, 20:50 pozarski napisał: > Watpie. Szlo o rachcie. a co ty w szabes tak ckinsz do mnie? malo masz lokalnych balkonowych koszer pieknotek dla zaspokojenia swych zadz wielkich? nawet czlek nie moze porzadnego obiadu ze swini ugotowac by was czyms nie zachecic do rejwachu.idz do kuchni i popichc sobie cos dobrego,zamiast sie wygarbiac dzien caly,bez celu i bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ciekawe, kto ma w łykiendy 08.08.09, 21:01 Wyklikalas nam wateczek, rachciu. To bzytko. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ciekawe, kto ma w łykiendy 08.08.09, 21:09 pozarski napisał: > Wyklikalas nam wateczek, rachciu. To bzytko. bzytko oskarzac kogos bez powodu,patrzac na swoje wieloletnie zachowanie i lkanie w karman adminow. wyscie sie pocili tu a ja sie meczylam gdzie indziej, i nikt mi tego ani nie wyklika ani nie wyje Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ciekawe, kto ma w łykiendy 08.08.09, 21:18 o jezuuuuuuu..... ale sraczkowaty kolor ma ten sos..... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ciekawe, kto ma w łykiendy 08.08.09, 21:21 Nie tylko sos sraczkowaty. Te kawalki czegos tez. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ciekawe, kto ma w łykiendy 08.08.09, 21:23 pozarski napisał: > Nie tylko sos sraczkowaty. Te kawalki czegos tez. nie to jak twoja instant zupcia..co nie pozarski... hehe,to sie klikacze w szabas zajeli prelekcja kulinarna ktos kto zapycha sie czulentem ma wlasnie czulenci gust i..wyglad. wszak jestes tym co jesz Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ciekawe, kto ma w łykiendy 08.08.09, 21:24 o jezuuuuuuu..... to ty jestes jak ten sraczkowaty sos, rochellino.... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ciekawe, kto ma w łykiendy 08.08.09, 21:37 pozarski napisał: > Nie tylko sos sraczkowaty. Te kawalki czegos tez. a tu dalsza czesc mej strasznej kulinarnej nedzy,ktora w niczym nie umywa sie do twych talentow kulinarno-politycznych,plus pieknosci balkonowych,w ktorych ostatnio cos bardzo gustujesz. musialo cie niezle przycisnac w tej szFecji zes do takiej desperacji doszedl no to po kliku i znikamy Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ciekawe, kto ma w łykiendy 08.08.09, 21:44 nu, to juz lepiej wyglada.... mam nadzieje, ze i do zjedzenia jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ciekawe, kto ma w łykiendy 08.08.09, 21:21 dana33 napisała: > o jezuuuuuuu..... ale sraczkowaty kolor ma ten sos..... hehe,twoj sos pewnie wyglada i smakuje jak twoja tusza,wiec sie nie sil na komplementy,bo nie musisz. sos paluszki lizac,plus jogurcik grecki dodal mu wlasciwego smaku.. a ty sie tu poc i szamaj swoj czulencik Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ciekawe, kto ma w łykiendy 08.08.09, 21:26 latem nie ma czulentu, rochellinska, pisalam o tym nie przesadzajac jakies 1000 razy... dzisiaj byla wolowinka w winie... kolor sosu byl burgundowy.. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ciekawe, kto ma w łykiendy 08.08.09, 20:59 nu, ja podobno "zalatwiam" wszystko, co mi niewygodne, czyli gdzie "zle" wypadam... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ciekawe, kto ma w łykiendy 09.08.09, 09:03 Chcialbym tak chudnac w oczach jak ten wontek! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Mowilem, acz widze, ze nie dochodzi:/ 09.08.09, 10:56 Ogora jak i inne portale zalatwiaja to w ten sposob, ze wynajmuja firmy zatrudniajace studenterie, ktora tnie podlug wyartykulowanych przez zleceniodawce kryteriow. Do nich naleza tez zapisy na niektore nicki, zreszta z obydwu stron barykady. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Mowilem, acz widze, ze nie dochodzi:/ 09.08.09, 11:32 I co z tego? Mamy sie cieszyc,ze nie przystawiaja na pistoletu do glowy? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Juz wolalem jak mnie Siwa wlasna reka wycinala.. 09.08.09, 11:46 ..i banowala A przy tym demoralizuje sie te studenterie, przyzwyczajajac ja do instytucji cenzury. Odpowiedz Link Zgłoś
mendokiller Re: Juz wolalem jak mnie Siwa wlasna reka wycinal 09.08.09, 22:19 marouder.eu napisał: > ..i banowala > A przy tym demoralizuje sie te studenterie, przyzwyczajajac ja do instytucji > cenzury. Witam moherka. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu O, Justynka! Twarz jej sina! 09.08.09, 22:21 Oj, nie wraca ona z kina! Odpowiedz Link Zgłoś
mendokiller Re: O, Justynka! Twarz jej sina! 09.08.09, 22:22 marouder.eu napisał: > Oj, nie wraca ona z kina! Obsesja ramola? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Czyz ja lazilem kiedys za pania, Justyno?:) 09.08.09, 22:29 A jak tam kreatywnie wygenerowany w wyobrazni romans z Adasiem Mnichnikiem? Nu, ja rozumiem, ze dr Wiechu-Tragedia, znany lekarz wroclawski, wymaga niezlej gry wyobrazni, by sie z nim raz na jakis czas spąchnąć, ale zeby zaraz wyobrazac sobie Mnichnika? Odpowiedz Link Zgłoś
mendokiller Re: Czyz ja lazilem kiedys za pania, Justyno?:) 10.08.09, 15:59 marouder.eu napisał: > A jak tam kreatywnie wygenerowany w wyobrazni romans z Adasiem Mnichnikiem? Nu, > ja rozumiem, ze dr Wiechu-Tragedia, znany lekarz wroclawski, wymaga niezlej gry > wyobrazni, by sie z nim raz na jakis czas spąchnąć, ale zeby zaraz wyobrazac > sobie Mnichnika? Dziadek.Moherku.Kto to jest Justyna?A kto to Mnichnik?Co to za brednie?Majaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś