ouimet 11.01.04, 16:35 przed dojsciem do bardzo sympatycznej liczby: 20 ooo wpisu! Forum Jaslo przezywa "zatwardzenie"? Akuratnie teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s_z_a_k Re: ale jaja... 11.01.04, 17:07 HMM.. To tylko cyferki :) Jak Cię to podnieca to nabijaj :)) Może dostaniesz ...... POZ>SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ale jaja... 11.01.04, 17:41 Ja jestem ( jak zwykle) na posterunku, ale..... niech kto inny "kliknie" te 20 tys. Żadnych tu zaszczytów nie chcę. Szak, toż obydwoje nie możemy mieć nutek ( jak jakie papużki nierozłączki )w sygnaturce. To był Twój patent.. to ja rezygnuję. Tylko jeszcze raz zanucę sobie... ...♫♪♫... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: ale jaja... 11.01.04, 18:04 tylko cyferki -powiadasz... nic nie slyszalem o konkretach/nagrodach/.Zreszta nie w tym rzecz. Liczba /moim skromnym zdaniem/ swiadczy o "zyciu" Forum... ...nabijaj-powiadasz... Zmilcze. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ale jaja...z tym Ouimetem (Ouimtem ?) 11.01.04, 18:20 Teraz się na SZAKA obraził...hmmm.... Szak tu jest od krytyki i wybrzydzania....ktoś taki być musi a tu nie on jeden taki. Jedziemy z tym koksem !!!!! Niech mine ta magiczna cyfra i ....będzie spokój !!!! --------- ...☼.☼.☼... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: ale jaja...z tym Ouimetem (Ouimtem ?) 11.01.04, 18:54 Okowitko!Nie obrazilem sie,jednakowoz zazgrzytala mi reakcja mr.Szak... Nieustannie byly "jakies"wyscigi cyferkowo-numeryczne,a tu SZAK z kpinka...a przeciez nigdy nie bylem "nabijaczem" i ...jaslaninem tez nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ale jaja...z tym Ouimetem (Ouimtem ?) 11.01.04, 19:03 Ouimecie (Ouimcie ?) gdybym ja była taka delikatna jak Ty, przejmowała się tymco mi tu napiszą to.... dawno już bym się pocieła i jako martwy zwłok leżała na tzw. nowym cmentarzu (na stary się nie dostanę.... brak znajomości) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ale jaja...z tym Ouimetem (Ouimtem ?) 11.01.04, 19:41 no juz dochodzimy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: ale jaja...z tym Ouimetem (Ouimtem ?) 11.01.04, 20:35 Ouimet-to amerykanski rewolucjonista w golfie...przed 2WS. Moj?sprawdze... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: już to wcześniej znalazłam 11.01.04, 21:26 "Bill Paxton najprawdopodobniej zasiądzie na krześle reżysera przy okazji nowej produkcji studia Walt Disney Co. Obraz nosi tytuł "The Greatest Game Ever Played", a jego produkcją zajmują się Mark Frost i Larry Brezner. Autorem scenariusza "The Greatest Game Ever Played" jest Frost. To adaptacja jego bestsellerowej książki "The Greatest Game Ever Played: Harry Vardon, Francis Ouimet and the Birth of Modern Golf". Powieść traktuje o legendarnych już wydarzeniach, które rozegrały się w czasie U.S. Open w 1913 roku. Wtedy to Ouimet, 20-letni golfista-amator z Massachusetts, zszokował wszystkich pokonując brytyjskiego mistrza świata, Vardona, jednego z najsławniejszych golfistów-zawodowców" ........tyle o Ouimecie w necie i... bardzo trudno go po polsku odmienić.. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: już to wcześniej znalazłam 11.01.04, 21:46 no,no...Na jednym watku sie obnazasz,teraz pracowicie dotarlas do ...mnie,a raczej podpisu...Zachwycam sie coraz mocniej! Prywatnie:z golfem mam powiazanie,bo zbieram pileczki w lasku/szukajac grzybow/,a obok jest pole golfowe...po te pileczki nikt nie przychodzi...poniewaz dotarcie wymaga objazdu sporej gory! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: już to wcześniej znalazłam 11.01.04, 21:50 Ja każdego śledzę co tu przychodzi. Jestem detektyw-amator.... już to mówiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: już to wcześniej znalazłam 11.01.04, 22:24 intuicja mi mowila,ze te kocham,kocham,buziaczki itp ,a pospacerujmy-to wielka akcja szpiegowska...ale skoro juz wszystto jasne...to idzmy do Elle,niech tez ma radoche... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: już to wcześniej znalazłam 13.01.04, 05:00 no nalezy mi sie radocha, choc znowu tu widze przemozne zatwardzenie na tym forum ale nie gorzej niz w saczu bo tam w ogole nie idzie sie wysrac:(((wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś