Dodaj do ulubionych

ale jaja...

11.01.04, 16:35
przed dojsciem do bardzo sympatycznej liczby: 20 ooo wpisu!
Forum Jaslo przezywa "zatwardzenie"?
Akuratnie teraz?
Obserwuj wątek
    • s_z_a_k Re: ale jaja... 11.01.04, 17:07
      HMM.. To tylko cyferki :)
      Jak Cię to podnieca to nabijaj :))
      Może dostaniesz ......
      POZ>SZAK
      • 0kowita Re: ale jaja... 11.01.04, 17:41
        Ja jestem ( jak zwykle) na posterunku, ale..... niech kto inny "kliknie"
        te 20 tys. Żadnych tu zaszczytów nie chcę.

Szak, toż obydwoje nie możemy mieć nutek ( jak jakie papużki nierozłączki )w
        sygnaturce.
        To był Twój patent.. to ja rezygnuję.
        Tylko jeszcze raz zanucę sobie...
        ...♫♪♫...
      • ouimet Re: ale jaja... 11.01.04, 18:04
        tylko cyferki -powiadasz...
        nic nie slyszalem o konkretach/nagrodach/.Zreszta nie w tym rzecz.
        Liczba /moim skromnym zdaniem/ swiadczy o "zyciu" Forum...

...nabijaj-powiadasz...
        Zmilcze.
        • 0kowita Re: ale jaja...z tym Ouimetem (Ouimtem ?) 11.01.04, 18:20
          Teraz się na SZAKA obraził...hmmm.... Szak tu jest od krytyki i
          wybrzydzania....ktoś taki być musi a tu nie on jeden taki.
          Jedziemy z tym koksem !!!!!
          Niech mine ta magiczna cyfra i ....będzie spokój !!!!
          ---------

...☼.☼.☼...
          • ouimet Re: ale jaja...z tym Ouimetem (Ouimtem ?) 11.01.04, 18:54
            Okowitko!Nie obrazilem sie,jednakowoz zazgrzytala mi reakcja mr.Szak...
            Nieustannie byly "jakies"wyscigi cyferkowo-numeryczne,a tu SZAK z kpinka...a
            przeciez nigdy nie bylem "nabijaczem" i ...jaslaninem tez nie jestem.
            • 0kowita Re: ale jaja...z tym Ouimetem (Ouimtem ?) 11.01.04, 19:03
              Ouimecie (Ouimcie ?) gdybym ja była taka delikatna jak Ty, przejmowała się
              tymco mi tu napiszą to.... dawno już bym się pocieła i jako martwy zwłok leżała
              na tzw. nowym cmentarzu (na stary się nie dostanę.... brak znajomości)
              • ellenai Re: ale jaja...z tym Ouimetem (Ouimtem ?) 11.01.04, 19:41
                no juz dochodzimy!!!!!!!!
                • ouimet Re: ale jaja...z tym Ouimetem (Ouimtem ?) 11.01.04, 20:35
                  Ouimet-to amerykanski rewolucjonista w golfie...przed 2WS.
                  Moj?sprawdze...
                  • 0kowita Re: już to wcześniej znalazłam 11.01.04, 21:26
                    "Bill Paxton najprawdopodobniej zasiądzie na krześle reżysera przy okazji nowej
                    produkcji studia Walt Disney Co. Obraz nosi tytuł "The Greatest Game Ever
                    Played", a jego produkcją zajmują się Mark Frost i Larry Brezner.

Autorem scenariusza "The Greatest Game Ever Played" jest Frost. To adaptacja
                    jego bestsellerowej książki "The Greatest Game Ever Played: Harry Vardon,
                    Francis Ouimet and the Birth of Modern Golf". Powieść traktuje o legendarnych
                    już wydarzeniach, które rozegrały się w czasie U.S. Open w 1913 roku. Wtedy to
                    Ouimet, 20-letni golfista-amator z Massachusetts, zszokował wszystkich
                    pokonując brytyjskiego mistrza świata, Vardona, jednego z najsławniejszych
                    golfistów-zawodowców"

........tyle o Ouimecie w necie i... bardzo trudno go po polsku odmienić..
                    • ouimet Re: już to wcześniej znalazłam 11.01.04, 21:46
                      no,no...Na jednym watku sie obnazasz,teraz pracowicie dotarlas do ...mnie,a
                      raczej podpisu...Zachwycam sie coraz mocniej!

Prywatnie:z golfem mam powiazanie,bo zbieram pileczki w lasku/szukajac
                      grzybow/,a obok jest pole golfowe...po te pileczki nikt nie
                      przychodzi...poniewaz dotarcie wymaga objazdu sporej gory!
                      • 0kowita Re: już to wcześniej znalazłam 11.01.04, 21:50
                        Ja każdego śledzę co tu przychodzi. Jestem detektyw-amator.... już to mówiłam.
                        • ouimet Re: już to wcześniej znalazłam 11.01.04, 22:24
                          intuicja mi mowila,ze te kocham,kocham,buziaczki itp ,a pospacerujmy-to wielka
                          akcja szpiegowska...ale skoro juz wszystto jasne...to idzmy do Elle,niech tez
                          ma radoche...
                          • ellenai Re: już to wcześniej znalazłam 13.01.04, 05:00
                            no nalezy mi sie radocha, choc znowu tu widze przemozne zatwardzenie na tym
                            forum ale nie gorzej niz w saczu bo tam w ogole nie idzie sie wysrac:(((wrrrr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka