0kowita 01.03.04, 20:54 Chyba mu się należy ..... nie jeden ale tysiąc.....tysiące...... ......tytułów wątków...... A kto jest przeciw.......czekam !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ouimet Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 49. 01.03.04, 22:58 czekaj dalej!A ja i tak Go nie bede lubial... Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: ...........Ouimet 03.03.04, 00:24 ouimet napisał: > A ja i tak Go nie bede lubial... Ty chlopie to masz rzeczywiscie wielce abstrakcyjne poczucie humoru.... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: ...........Ouimet 03.03.04, 01:13 adas49 napisał: > ouimet napisał: > > A ja i tak Go nie bede lubial... > > Ty chlopie to masz rzeczywiscie wielce abstrakcyjne poczucie humoru.... > > Jak sam zauwazyles:mam!Kwestia lubienia,badz nie-to real,nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: ...........Ouimet 03.03.04, 16:44 ouimet napisał: > Jak sam zauwazyles:mam!Kwestia lubienia,badz nie-to real,nieprawdaz? "Real" z Ouimetem w tle? Uchowaj Boze... Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: ...........Ouimet 03.03.04, 19:24 Ciekawe masz spostrzezenia Ouimecie...powalajaco zyciowe. Nie myslales kiedys o tym, by zostac pisarzem? Sztuka XXI wieku z utesknieniem czeka na takich ekscentrycznych wizjonerow jak Ty.... Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 49. 03.03.04, 00:16 0kowita napisała: > A kto jest przeciw.......czekam !!!!!!!!! Jam jest przeciw! Ja! Zeby watek "na czesc i chwale Adasia" mogl rosc w sile, to pewnie musial bym pisac sam z soba i to na dodatek durne epistoly w konwencji dziennika erotomana... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 49. 03.03.04, 19:28 adas49 napisał: > Jam jest przeciw! Ja! > Zeby watek "na czesc i chwale Adasia" mogl rosc w sile, to pewnie musial bym > pisac sam z soba i to na dodatek durne epistoly w konwencji dziennika > erotomana... Cierpliwości ! Wątek się wypasie.......pomalutku. Ja będę go tuczyć choćbym tu miała puste posty wysyłać albo odliczać Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: ...........wątek na cześć i chwałę Okowity 03.03.04, 19:35 Wzruszylem sie....jednak sa jeszcze ludzie na tym lez padole! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 19:38 Nie wierzę !!!!! Umiesz się wzruszać ?????????? I żadnych wątków dla Okowity......dość ich było !!! Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 19:44 0kowita napisała: > Nie wierzę !!!!! Umiesz się wzruszać ?????????? A niech tam - przyznam sie, bo i tak nikt mi nie uwierzy. Otoz placze na filmach....na szczescie tylko niektorych. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 19:52 Na przykład na jakim ???? Tylko podaj taki cobym go znała. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 19:55 0kowita napisała: > Na przykład na jakim ???? Tylko podaj taki cobym go znała. Z powszechnie znanych, to plakalem na "Liscie Schindlera" i "Forrest Gumpie". PS.Ale sie kurna chata teraz bedziecie ze mnie nabijac....trzeba bylo sie nie przyznawac. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 19:58 Forresta to ogladam przynajmniej raz na kwartał ale nie płaczę. Ja w ogóle na filmach nie płaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 20:00 I taka wlasnie jest roznica miedzy wrazliwym mezczyzna a bezduszna kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 20:04 .....i na dodatek facet, który oglądając ze mną film zalewałby się łzami pewnie doprowadziłby mnie do pęknięcia ze śmiechu.... Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 20:06 Jestesmy niedopasowani seksualnie. Nasze plcie emocjonalne totalnie sie odpychaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 20:12 No właśnie.Do nikogo tu się nie dopasowałam.We wszystkich tu się kochałam (bez wzajemności) dlatego teraz kocham się w doktorze Lubiczu..... najbezpieczniej Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 20:14 Ja tam wole Zenka Pereszczake.... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 20:17 Nie znam. Zaraz, zaraz ...... wolisz facetów ? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 20:23 A gdybym nawet wolal facetow to co z tego? Platon tez wolal chlopcow...a kobiety to uwielbiem,ale....platonicznie.... Zenka nie znasz naprawde czy tylko udajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 20:29 Aaaaaa właściwie to.. nic z tego. A ten Zenek to z czego ? Wielki wstyd go nie znać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 03.03.04, 21:06 He he..... znalazłam w necie !!! To ze Złotopolskich...... tego to ja wcale nie oglądam. W Klanie to się choć orientuję kto jest kto a Złotopolscy......czarna dziura. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 04.03.04, 05:12 ee okowita ja to gorzej od ciebie bo nic nie kumam tych seriali:( w zab, i jeszcze podepne sie do twojego watku i ukocham adasia,pozwolisz prawda?cmok cholery jaslanskie jedne!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 04.03.04, 18:04 ellenai napisała: > i jeszcze podepne sie do twojego watku i ukocham adasia,pozwolisz prawda? cmok > cholery jaslanskie jedne!!!!!!! Elle, musimy Adasiowi wytuczyć wątek przynajmniej na 49 a może.....77 bo 7x49 to już nierealne........wcześniej będzie kłótnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 04.03.04, 18:46 dobrze, no to tuczmy,tuczmy:)))))) niech adas nasz w piorka i tluszczyk obrasta!!!! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 04.03.04, 18:51 ....ale nie za wiele tłuszczyku mu życzę bo zaraz cholesterol, ciśnienie ..... trochę wnerwienia i zawał gotowy......broń Panie Boże !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 04.03.04, 19:01 to fakt,trzeba dbac o adasiowa aparycje i zdrowko:) jak przedobrzymy to go mozna do jakiego znachora wyslac,przepisze ziolka i nas adas bedzie w wc gubil zbedne kilogramy heheeh:) Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 krotka lekcja "zenkomanii" dla Okowity 04.03.04, 16:33 Zenek Pereszczako jest bratankiem Antoniego Pereszczaki: organisty,koscielnego i grabarza ze Zlotopolic.Urodzil sie i wychowywal w Puszczy Kampinoskiej gdzie nauczyl sie wysmienicie plywac trenujac w kaluzach i rowach melioracyjnych oraz grac na bebnach, co nie pozwolilo mu jednak wygrac kastingu do tria "Samotne wdowy". W Zlotopolicach para sie handlem artykulami spozywczo-przemyslowymi pod czujnym okiem niejakoego Karabasza. Cecha charakrerystyczna fizjonomii Zenka - nieskomplikowana fryzura, ktora nabiera wlasciwych ksztaltow po charakterystycznym wstrzasnieciu grzywki w kierunku tylno-bocznym bez uzycia rak... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: ...........wątek na cześć i chwałę Adasia 49. 04.03.04, 18:58 Tego facia,to nawet pala nie ubije...i dobrze Mu tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai BTW ouimet......... 04.03.04, 19:02 ja za toba tez tesknilam.......i to bardzo..........cmok Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: BTW ouimet......... 04.03.04, 22:16 azesz niecny ty !!!!zmieniasz temat!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ozdabiam Adasiowy wątek....... 04.03.04, 20:05 ....... aby miał słodkie sny.... fun.from.hell.pl/2003-12-10/angel1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: ozdabiam Adasiowy wątek....... 04.03.04, 20:18 ale jak to Adas zobaczy/a wiesz jaki jest "na to" napalony/to tylko pierze bedzie sie sypalo...z poduch w Adasiowej alkowie.... Zreszta lekarz powiedzial,ze Adas ma krotka skore...i musi uwazac na przezyciowe reakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ozdabiam Adasiowy wątek....... 04.03.04, 20:24 Ale za to jutro będzie wyluzowany i nie bedzie tyle marudził i narzekał. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ozdabiam Adasiowy wątek....... 04.03.04, 22:18 a w ogole to okowita nie zastanawia cie skad nasz ouimet ma tak poufne wiadomosci od tego adasiowego lekarza?cos to grubymi nicmi szyte!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: ozdabiam Adasiowy wątek....... 04.03.04, 23:26 ten lekarz nie ma pojecia o mojej "zazylosci" z Adasiem,a lubi poopowiadac o takich roznych smiesznotach. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ozdabiam Adasiowy wątek....... 05.03.04, 02:45 okowita ty slyszysz te rewelacje?????oni sie zazynaja z adasiem !!!!!!!!!coz to sie na tym swiecie nie dzieje! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: ozdabiam Adasiowy wątek....... 05.03.04, 05:30 Faktem jest ,ze mamy z Adasiem slabosc do siebie.Sposobem dezinformacji/ opinii publicznej/jest "pokazowa uszczypliwosc" naszych wzajemnych wypowiedzi... I basta! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ozdabiam Adasiowy wątek....... 05.03.04, 06:54 ellenai napisała: > a w ogole to okowita nie zastanawia cie skad nasz ouimet ma tak poufne > wiadomosci od tego adasiowego lekarza?cos to grubymi nicmi szyte!!!! Eeeee tam. Tutaj każdy literaturę sf pisze.Ja się nauczyłam nikomu na tym forum nie wierzyć ...... nawet i Okowicie nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ozdabiam Adasiowy wątek....... 05.03.04, 22:17 to jest fakt okowita, sama tez nie raz bzdury plote! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ozdabiam Adasiowy wątek....... 06.03.04, 07:36 0kowita napisała: > ....... aby miał słodkie sny.... > > fun.from.hell.pl/2003-12-10/angel1.jpg I co ? Dobrze się spało ? Jakieś wrażenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 milych snow... 06.03.04, 17:25 0kowita napisała: > I co ? Dobrze się spało ? Jakieś wrażenia ? Od kilku dni przesladuja mnie koszmary. Wczoraj snilem, ze zgubilem paszport tuz przed odprawa (ktora notabene miala mijesce w kosciele) a dzis przydarzyl mi sie we snie wypatroszony czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: milych snow... 06.03.04, 19:46 Paszport ? Odprawa w kościele ? Rany Boskie !! Nie wybierałeś się czasem na tamten świat ? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: milych snow... 06.03.04, 19:51 Myslisz, ze powinienem napisac testament? Az tak zle to wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: milych snow... 06.03.04, 19:58 Jeżeli paszport się nie znalazł..... spokojna głowa..... długo pożyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: milych snow... 06.03.04, 20:10 0kowita napisała: > Jeżeli paszport się nie znalazł..... spokojna głowa..... długo pożyjesz. ...chyba,ze koscielny wywali go "z choru" przez barierke.../za chrapanie- oczywiscie/ Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: milych snow... 06.03.04, 20:14 Pożyje, pożyje...... daj mi Boże choć 10 % tej adasiowej energii. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: milych snow... 06.03.04, 20:23 Prawde powiedziawszy, to tez Ci tego zycze....Na razie nie narzekam. Glowka sprawna, ruchowo tez nie jestem uposledzony... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: milych snow... 06.03.04, 20:29 .....i ząb Cię nie boli, obiadek sobie zajadasz..... takiemu to dobrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Propozycja :) NA KROSNO !!! TAM EDEN może the end 05.03.04, 21:43 Obiecuje że nikt Was nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Propozycja :) NA KROSNO !!! TAM EDEN może th 06.03.04, 07:38 Widzę, że się rozwijasz Szaczku. Wyrzucałeś jedną osobę .... teraz wyrzucasz cztery. Boisz się, że zabraknie Ci miejsca na wklejanki ? Odpowiedz Link Zgłoś