0kowita 23.04.04, 16:38 ......na chwileczkę zapomnienia.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adas49 Re: mam ochotę...... 23.04.04, 18:29 Na szczescie kazdy ma szanse na odrobine zapomnienia w swoim zyciu....Otepienie wielozawalowe, amnezja pourazowa, choroba Alzheimera....do wyboru, do koloru. Stworca pomyslal o wszystkich kaprysnych.... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: mam ochotę...... 23.04.04, 18:32 adas ze tez ty muisz zawsze przywalic z ciezkiego kalibru.........zamiast domyslic sie i otworzyc swe ramiona ku okowicie! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: mam ochotę...... 23.04.04, 18:37 ellenai napisała: > adas ze tez ty muisz zawsze przywalic z ciezkiego kalibru.........zamiast > domyslic sie i otworzyc swe ramiona ku okowicie! Elle, on tylko tak gada dla zmylenia czytających a naprawdę.........boję się ! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: mam ochotę...... 23.04.04, 18:38 .no to niezle sie nasz adas kamufluje pod pancerzem sily i brutalnosci..........jak sie do takiego dobrac? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: mam ochotę...... 23.04.04, 18:40 0kowita napisała: > Elle, on tylko tak gada dla zmylenia czytających a naprawdę.........boję się ! Czego sie obawiasz dzielna niewiasto? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: mam ochotę...... 24.04.04, 10:03 adas49 napisał: > > Czego sie obawiasz dzielna niewiasto? Obawiam się, że kiedyś nadejdzie ten dzień, że zostanę skatowana fizycznie a nie tylko słownie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: mam ochotę...... 18.06.04, 21:28 myslisz ze adam moglby.......?????????o matko! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: mam ochotę...... 18.06.04, 17:39 adas49 napisał: > Na szczescie kazdy ma szanse na odrobine zapomnienia w swoim zyciu....Otepienie > > wielozawalowe, amnezja pourazowa, choroba Alzheimera....do wyboru, do koloru. > Stworca pomyslal o wszystkich kaprysnych.... Jeszcze jest.. otępienie starcze i amnezja poalkoholowa......ta mi najbardziej odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: mam ochotę...... 18.06.04, 21:30 0kowita a na co ci takie kompania honorowa?cmok!ja wiem ze w stadzie razniej,ale w tym przypadku to lepiej samemu!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: .....a może - sekcja zwłok--? 18.06.04, 23:39 CZy mnie ktoś by może pokroił ? Czy jest na sali chirurg ? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: .....a może - sekcja zwłok--? 19.06.04, 01:09 myslisz ze wtedy wyszla by prawda?oj nie wiem czy to takie pewne!cmok Odpowiedz Link Zgłoś