Dodaj do ulubionych

50-ty post

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 19:17
spodziewam się gratulacji
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: 50-ty post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 22:00
      jak już jestem pogratuluję sobie
    • Gość: rita Re: 50-ty post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.11.02, 20:52
      jestem i będę - 21.00
      • ballest Re: 50-ty post 01.12.02, 11:42
        gratuluje
        • Gość: rita Re: 50-ty post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 14:50
          ksiąze , czy tyś mi zablokował nika ? Miałam w sobotę klopoty z nim.
          Znalazlam to i wysłałam - czekam na reakcję
          • Gość: rita Re: 50-ty post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 16:21
            odezwij się, czekam
    • Gość: rita Re: 50-ty post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 22:02
      jest!!!, jest!!!!, jest!!!
      dzięki za przebaczam :-)
      • ballest Re: 50-ty post 01.12.02, 22:36
        Nie przebaczaj, pocaluj kilkadziesiat razy Admina,

a ja Tobie to oddam, jak sie spotkamy
        • Gość: graf Re: 50-ty post IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.12.02, 00:14
          Spij spokojnie , ja nie potrafie !!!
          • ballest Re: 50-ty post 02.12.02, 20:17
            No nie ma dzisiaj nikogo;-((((
            • Gość: rita Re: 50-ty post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 20:59
              jest
              • Gość: rita Re: 50-ty post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 21:05
                przyjelam podziękowanie, wpadlam na chwilę , zaraz wracam , jeszcze została
                robota.
                • Gość: Graf Re: 50-ty post IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.12.02, 21:39
                  Dlaczego jestes na Wieliczce, mieszkalas tam???
    • Gość: rita Re: 50-ty post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 21:56
      Wieliczka i kopalnia jest zabytkiem kl 0, więc tu nam się podoba, nie masz
      jakiejś stronki z zabytkami Wieliczki i kopalni, chętnie byśmy oglądneli.
      • Gość: ballest Re: 50-ty post IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.12.02, 22:22
        Robie wszystko, co PANI ZADA:
        www.kopalnia.pl/galeria/all.htm
        pyrsk
        • Gość: Graf Re: 50-ty post albo bezsennosc IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.12.02, 22:52
          www.gorpol.krakow.pl/miasta/wieliczka/wieliczka.html
          www.adamski.pl/wycieczki/wieliczka/
          • Gość: rita Re: 50-ty post albo bezsennosc IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 14:29
            ksiaze, koniecznie musimy porozmawiać , nie mogę zrezygnować z przyjaciół
            • ballest Re: 50-ty post albo bezsennosc 03.12.02, 20:29
              Tez tak mysle !!! Jak dlugo musisz pracowac???
              • Gość: rita Re: 50-ty post albo bezsennosc IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 20:48
                co za plik mi przyslaleś - antywirusowy z interii ?
                postaraj się odpisać mi na pocztę , co mam zrobić ?
              • Gość: rita Re: 50-ty post albo bezsennosc IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 20:49
                zapomnielabym , dlaczego zmieniles nika , dopiero teraz skojarzyłam, jak
                słuszałam tego nie lubisz.
                • ballest Re: 50-ty post albo bezsennosc 03.12.02, 21:19
                  Witaj, jak sie Tobie galeria podobala !!!
                  Zadnego pliku Tobie nie wyslalem !!
                  Napisalem, co przez Weekend robilem.
                  • Gość: rita Re: 50-ty post albo bezsennosc IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 21:31
                    z interii od ballestra i koperta, aż boję się otworzyć
                    • Gość: ballest Re: 50-ty post albo bezsennosc IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.12.02, 21:53
                      mozesz otworzyc !!
                      • Gość: rita Re: 50-ty post albo bezsennosc IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 22:10
                        dobra
                        • Gość: ballest Re: 50-ty post albo bezsennosc IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.12.02, 22:25
                          No i co to bylo, bo to nie ode mnie??
                          • Gość: rita Re: 50-ty post albo bezsennosc IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 23:06
                            nawet nie umię tego otworzyć
    • Gość: rita Re: 50-ty post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 23:20
      to co otworzyłam, to to , że ode mnie nie doszła poczta do ciebie i są zwroty
      listow. Stąd pewnie te klopoty.
      • Gość: ballest Re: 50-ty post IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.12.02, 06:02
        napisz na adres , na ktorym listy dochodza
        • Gość: rita Re: 50-ty post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 07:37
          prosiłam cię o radę , dotej pory jej nie mam.
          • Gość: ballest Re: 50-ty post IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.12.02, 21:05
            Nie Klam, juz masz!!!:-)))))'

Pyrsk
            Graf von Ballestrem
            • Gość: rita Re: 50-ty post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 21:25
              dlaczego ty jesteś taki wyrozumialy i taki dobry ? Nie znam cię z tej strony.
              • Gość: ballest Re: 50-ty post IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.12.02, 21:37
                Nie wiem , dlaczego Ty mnie tylko z tych "wrednych stron znasz"

Pyrsk

Ballest
                • Gość: rita Re: 50-ty post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 21:44
                  myslisz , że będzie dobrze ?
                  • Gość: rita Re: 50-ty post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 21:46
                    przepraszam, coś się żle ostatnio wyraziła, myślisz, że skończą sie awantury
                    nasze
                    • Gość: ballest Re: 50-ty post IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.12.02, 21:48
                      Mysle, ze TYM RAZEM RACJE MASZ !!!!
                      • Gość: rita Re: 50-ty post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 21:53
                        czyli rozchodzimy się , kazde na swoje
                        • Gość: Ballest Re: 50-ty post IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.12.02, 23:19
                          Masz na mysli Forum ???
                          • Gość: rita Re: 50-ty post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 09:05
                            tak
                            • ballest Re: 100-tny post 05.12.02, 09:45
                              Policz kto napisal 100 Post na Wieliczce.

A wiec, nnie zyczysz sobie mnie na Twoich forach ???
                              No dobrze, poddaje sie i zmykam.

Policz kto napisal 100 Post na Wieliczce.
                              • Gość: rita Re: 100-tny post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 11:59
                                pewnie ty - ty masz szczęście do wszystkiego, czy zagramy w LOTTKA
                                Składam gratulacje. Będzie Mikolaj ?
                                • ballest Re: 100-tny post 05.12.02, 12:50
                                  Tak to byl moj Post, ale tego nie chcialem.
                                  Ciesze sie na Tego MIKOLAJA od Ciebie :-))))
                                  • Gość: rita Re: 100-tny post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 21:04
                                    cieszę się że tak się sprawy potoczyły i nie ma awantur, wejdż na nasze forum
                                    ty szczęśliwcze.
                                    • Gość: ballest Re: 100-tny post IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.12.02, 21:40
                                      Wejde , jak pozwolisz !!1

Pyrsk

ballest
                                      • Gość: rita Re: 100-tny post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 22:02
                                        wolność internetu - tak
                                        • ballest Re: 100-tny post 08.12.02, 08:31
                                          No!!! nie zlozylas mi gratulacji za moj setny???, aha!!! juz wiem, co nagroda
                                          bylo!!
                                          • Gość: rita Re: 100-tny post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 17:01
                                            poproś sekretarkę niech ci złoży w moim imieniu, będzie przyjemniej
                                            • ballest Re: 100-tny post 08.12.02, 19:18
                                              Dziekuje, nikt mi tak nie dokuczyl jak Ty !!!
                                              • Gość: rita Re: 100-tny post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 19:49
                                                znam życie, tylko dlaczego ty mi to zrobiłeś
                                                • ballest Re: 100-tny post 08.12.02, 20:01
                                                  Jak cos zle zrobilem, to przepraszam !!!!
                                                  Normalnie nigdy ludzi nie obrazam, nawet nie wiem kiedy to zrobilem.
                                                  • Gość: rita Re: 100-tny post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 20:08
                                                    wezmę winę na siebie
                                                  • ballest Re: 100-tny post 08.12.02, 20:18
                                                    Dlaczego ???
                                                  • Gość: rita Re: 100-tny post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 20:26
                                                    znów awantura, ja ją zaczełam.
                                                  • ballest Re: 100-tny post 08.12.02, 20:41
                                                    Ide sie polozyc, moze jutro bedzie lepiej !!!
                                                  • Gość: rita Re: 100-tny post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 20:58
                                                    będzie lepiej, a dobranocki mi nie życzysz.
                                                  • ballest Re: 100-tny post 08.12.02, 21:13
                                                    Tobie przepieknej NOCY zycze, mysle, ze co najmniej Ty sie wyspisz !!
                                                    W nastepnym tygodniu jestem 3 dni na seminarium motywacyjnym z chyba najlepszym
                                                    moderatorem w Niemczech, mysle, ze ten mi pomoze.
                                                  • Gość: rita Re: 100-tny post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 21:15
                                                    jakie seminarium motywacyjne - wytłumacz, nie znam tego
                                                  • ballest Re: 100-tny post 08.12.02, 21:32
                                                    To jest seminarium, gdzie bedzie Twoja psychika troche podbudowana, (czytaj
                                                    maltretowana) na ostatnim seminarze potrafilem nawet z drzewami (brzoza)
                                                    rozmawiac.On Cie tez w trans wprowadzic moze, szkoli tez managerow z VW,BMW i
                                                    Mercedesa, jest ale bardzo drogi.
                                                    Dla mnie najlepszy jakiegokolwiek spotkalem, z powodu Niego nawet moj urlop
                                                    przelozylem, a to juz cos znaczy.
                                                    Nazywa sie Hartmut Pleiner wyglada jak Cygan, ale jest fantastyczny, mam
                                                    juz "stracha ;-)" co
                                                    tym razem ze mnie wydostanie.
                                                  • Gość: rita Re: 100-tny post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 16:13
                                                    martwię się , poczta mi nie działa, myślę , że wieczorem jakoś się uda.
                                                    Coś pokićkałam, jak zawsze i zmazałam całą pocztę. Bądz cierpliwy.
                                                    To twoja psychika taka słaba, że musisz ją trenować.
                                                    Nie wiem co napisałeś ale myślę , że wszystko jest w porzadku.
                                                  • balduin Re: 100-tny post 09.12.02, 21:03
                                                    To Pani pokickala, a od innych psychika winna jest.
                                                    Nie wiem, czy pani racje ma !!! , Prosze sie pospieszyc z tym kickaniem.

Papulki
                                                    dla milej mamulki

• Gość: rita Re: 100-tny post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 21:11
                                                    Ksiąze , widzę , że awansowałam - wszystko odkićkałam i jest ok
                                                  • balduin Re: 100-tny post 09.12.02, 21:20
                                                    No dobrze, przeczytam !!!
                                                  • Gość: rita Re: 100-tny post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 21:40
                                                    po co ty jedziesz na seminarium, po co ci to jeszcze czegoś się uczysz ?
                                                  • balduin Re: 100-tny post 09.12.02, 21:53
                                                    motywacyjny, bardzo drogi, ponad 2000 Euro od osoby, do tego Hotel itd.
                                                    Po nim bede sie lepiej czul po wczorajszym dolki i dzisiejszej Chandrze.
                                                  • Gość: rita Re: 100-tny post IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 22:22
                                                    reszta będzie milczeniem - amen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka