Dodaj do ulubionych

.....no i proszę bardzo......

08.07.04, 16:55
Forum Jasło znów jest bezpańskie. Gadaczu,.. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!
Zabiję Cię, zbiję przy najbliższej okazji. WRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!

Znów wróci Kostuch ?

Historia kołem się toczy ?

A może nie tak..... może to forum upodobni się do forum Sanok gdzie nigdy
nikogo nie było ?????
Może zdechnie i nikt już nie będzie się dziwił dlaczego w takim małym Jaśle
tak dużo postów. Dużo ? Może i dużo. Ale 80 % z tego napisało pięć osób.
I tak :
pierwsza : 40 %
druga i trzecia....razem : 20 %
czwarta i piąta ..w sumie 20 %
pozostałe 20 % ......tzw. inni.

Ja wszystko tu czytam przez mikroskop elektronowy ( jak mówił Adaś ) to wiem.
...... a moderatorką być nie chcę.
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: .....no i proszę bardzo...... 09.07.04, 00:58
      o kurcze! nie zauwazylam ze bezpanskie jaselko sie zrobilo!!!!!!moge ci pomoc
      przydusic gadacza przy okazji!,0kowita optuje zebys ty jednak byla moderatorem!
      naprawde!Tarnow sobie radzi swietnie bez moderatora ale tam to inna
      historia,Gorlice zostaly rozwalone przez moderatora,cholera nie ma zlotego
      srodka!ale ja chetnie zobaczylabym ciebie jako pasterza jaselskich owieczek
      forumowych!cmok
      • 0kowita Re: .....no i proszę bardzo...... 09.07.04, 06:16
        ellenai napisała:

ja chetnie zobaczylabym ciebie jako pasterza jaselskich owieczek
        > forumowych!cmok

NIE !!!
        Ja się nie nadaję.
        Brałabym tę "robotę" zbyt poważnie.

Zresztą w ogóle .....mam dość.
        • gadacz Re: .....no i proszę bardzo...... 09.07.04, 08:20
          Niech żyje anarchia ! Ta bezkrwawa rewolucja zrobi tylko dobrze "forum Jasło".
          Adminem wbrew opinii Okowity - oznajmiam byłem kiepskim - a nawet bardzo
          kiepskim , więc bez żalu drogie Panie.
          Mam nadzieję, że nie wpadną na to forum Jakobini - oni już tu byli i nic nie
          zdziałali (jak to jakobini). Pozdrawiam.
          • 0kowita Re: .....no i proszę bardzo......Gadaczu 09.07.04, 15:37
            Nie bądź skromny ! Byłeś najlepszym moderatorem pod słońcem GW. Nie pouczałeś,
            nie wymądrzałeś się, nie wtącałeś się.Mało kto by tak umiał......ja nie.
            Powinni Cię stawiać za wzorzec !!!!!
            Jedyna wada....... mało Cię tu było. Brakowało mi tutaj Twojego zawiłego,
            niepowtarzalnego, jedynego na świecie stylu.

Już to pisałam...... powtarzam się. Zauważyłam, że wciąż się powtarzam.
            Widocznie to co miałam do napisania już napisałam

A rewolucja ? Zobaczymy co przyniesie ? Może tutaj znów zamiast ajlawjuów i
            cmoków poczytamy o tym kto w Jaśle bierze łapówki, kto z kim śpi, kto kradnie a
            kto jest gejem..... i dowiemy się, że mamy syfilsa mózgu oraz prostatę jąder.
            Zobaczymy.........
            • ellenai Re: .....no i proszę bardzo......Gadaczu 09.07.04, 17:25
              zgadzam sie z okowita ,ze ty gadacz byles swietnym moderatorem!nikomu
              nieprzysrywales(przynajmniej ja tego nie widzialam)nie wtracales sie nie
              pouczales!szkoda ze ciebie nie bedzie!ale tez jestem ciekawa jak sie potoczy
              dalej wszyskto na tym forum!moze faktycznie zaczna sie jakies dyskusje o jasle
              a nie same cmok i ajlawiu!okowita ma racje!ja jej zawsze racje przyznaje bo ona
              madra jest cmok!
              • georghe Re: ANARCHY 09.07.04, 23:42
                Hurrrraaaaaaaaaaa !!! Nie ma Gadulca, można kląć, hulać, kopulować do woli !!!
                Anarchia Rulezzzzzzzzzzzzz !!!!!
                ;)))))
                • gadacz Re: ANARCHY 12.07.04, 07:42
                  Żesz kurwa, ale luzik no nie ? :)

PS. Prawda, że to nie był skomplikowany i zawiły post ? Od razu me życie stało
                  się jeszcze bardziej proste odkąd jestem zwykłym forumowiczem. Nawet mi się
                  pisać tu chce. Jakoś wcześniej na gębe admina nie mogłem patrzeć...

• 0kowita Re: ANARCHY ?????????????????????? 12.07.04, 12:26
                    Tak Was to cieszy, Panowie G ????????????

A jeśli na stołku moderatora zasiądzie tutaj wysoce jakaś wysublimowana istota,
                    która będzie kasowała każde "kurde mol" i jeszcze na dodatek pouczała o
                    kulturze wysławiania ????????
                    Ja tam w każdym razie skopiowałam sobie wszystkie co bardziej przaśne
                    kawałki..... nie chcę obudzić się któregoś ranka i stwierdzić, że to co
                    najbardziej mi się podobało ........znikneło.

O kostuchu nie wspomnę bo w tym temacie się powtarzam i zrobiłam się nudna.

PS.I. Te procenty co wyżej to po głębszej analizie trochę bym zmieniła.....ale
                    kogóż to obchodzi ((((

PS.II. Gadaczu, Wrrrrrrrrrrrrr. Katapulta w trakcie czynności zmierzających do
                    odpalenia.
                    • gadacz Re: ANARCHY ?????????????????????? 13.07.04, 07:55
                      Ależ Okowito - istota wysoce wysublimowana nie nadszarpnie sobie reputacji
                      moderując to zgniłe moralnie miejsce, siedlisko oportunizmu, libertynizmu i
                      wszelakiego zepsucia. Z doświadczenia moderatora pragnę Cię uspokoić, że posty
                      nie giną, zostają cały czas - moderator może zrobić je jedynie niewidocznymi.
                      Jeśli ktoś będzie chciał coś wyciąć to nie wytnie - tylko schowa. Bądź więc
                      dobrej myśli i zrób jakiegoś nowego moderatora.

> PS.II. Gadaczu, Wrrrrrrrrrrrrr. Katapulta w trakcie czynności zmierzających
                      do odpalenia.

Spoko - stawka ubezpieczenia podniesiona - Wal śmiało. Spodziewałem się że
                      słono zapłacę za ten stołeczek.
                      • 0kowita Re: ANARCHY ?????????????????????? 13.07.04, 08:38
                        gadacz napisał:

Bądź więc
                        > dobrej myśli i zrób jakiegoś nowego moderatora.

A cóż to !!!!!!
                        Czy ja może jakąś manufakturę do produkcji moderatorów posiadam, czy co ? ????

Nie ma mowy !!!!!
                        Już nikogo nie nęcę, nie namawiam...... łatwiej mi będzie potem takiemu
                        nienamaszczonemu do gardła skoczyć - gdy się co nie spodoba..........hej !!!!
                        (w tym miejscu Okowita wykonała tzw. przytup wojowniczy)
                        • milennik11 Re: ANARCHY ?????????????????????? 15.07.04, 19:20
                          ...lubie forum jaslo...lubie totalny luz...hahaha...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka