aleks44 12.07.04, 22:18 nie pali papierosow Elpik,juz stracilem rachube,a Jej tez nie widac co sie moglo stac??? moze pojechala na wesele Ellen ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Ile dni ..... 13.07.04, 05:20 elpika wlasnie tez cos nie widze! oj alesmy sie ewakuowaly z forum! ale wrocimy! aleks trzymaj forme,dobrze ze ty jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ile dni ..... 13.07.04, 16:00 staram sie jak moge,ale tak jak mowilem kiedys ,jak sa dziewczyny to jest ruch,ale jak ich nie ma ,to sa pustki,wiec moral z tego prosty dziewczyny wracajcie he he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ile dni ..... 13.07.04, 16:14 hehe,wroce napewno,teraz tylko nie bede tak czesto jak dawniej! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ile dni ..... 13.07.04, 16:18 he he no pewnie ze rozumiem to ,hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ile dni ..... 13.07.04, 16:48 bardzo spokojnie,siedze w domu poniewaz jestem uziemiony do polowy sierpnia, bylem we Lwowie,tak zeby sie zorietowac co i gdzie i jak dobrze pojdzie to moze sie tam wybiore na kilka dni w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ile dni ..... 13.07.04, 16:54 ojej aleks a zdjecia jakie masz?to mi wyslij i napisz wiecej o tej wyprawie! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ile dni ..... 13.07.04, 17:41 juz leca do Ciebie,chyba ze cos poknocilem,teraz powinne byc nad Atlantykiem he he he to nie sa wszystkie tylko kilka,najgorsze to to ze grob M.Konopnickiej wyszedl zle nie ostro,ale to chyba przez te znicze,bo palilo sie bardzo duzo a ja robilem z bliska,inaczej nie potrafie sobie tego wyjasnic Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ile dni ..... 14.07.04, 18:40 co z tym Elpikiem,walczy czy juz odpuscil,ale wierze ze Ona jest Twarda wiec Wytrwa!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ile dni ..... 14.07.04, 20:51 tylko dlaczego,czyzby nie mozna bylo polaczyc jednego z drugim ?????? Odpowiedz Link Zgłoś