Dodaj do ulubionych

dobry lekarz ginekolog

09.01.07, 23:19
Czy w Wieliczce jest ginekolog godny polecenia? może być także przyjmujący
prywatnie. dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • skanerek4 Re: dobry lekarz ginekolog 07.02.07, 10:18
      chyba nikt nie chodzi
    • halswron Re: dobry lekarz ginekolog 14.02.07, 10:21
      Wiem,kto jest najgorszym ginekologiem w Polsce - P Lepart Kłusek:((( Coś
      niesamowitego, jak można takiego lekarza trzymać w przychodni
      • noovaa Re: dobry lekarz ginekolog 27.07.07, 18:30
        > Wiem,kto jest najgorszym ginekologiem w Polsce - P Lepart Kłusek:((( Coś
        > niesamowitego, jak można takiego lekarza trzymać w przychodni

masz racje.. rok czasu leczyłam nadżerkę której tak naprawdę nie miałam :[
    • sylwia.wk Re: dobry lekarz ginekolog 15.02.07, 19:47
      mnie od wielu lat prowadzi i byl przy porodzie dr.wrozek. jest ze szpitala
      rydgiera przyjmuje pryw w wieliczce .
    • zaba133 Re: dobry lekarz ginekolog 22.02.07, 15:38
      polecam p. doktor Jaworską- Szyc lub dr. Wołosa, przyjmują w gabinecie w domu
      prywatnym, okolice Wincentego Pola ( nie pamietam adresu niestety)
    • da_na Re: dobry lekarz ginekolog 22.02.07, 18:08
      Kłusek beznadzieja. To relikt przeszłości (weterynarz w peegerze nie obrażając
      weterynarzy)jakich zresztą sporo w ośrodku w Wieliczce. Wrózek (jeżeli lubisz
      wydawać na łapówki w szpitalu - miał za to sprawe w sądzie). Polecam dr
      Olesiak. przyjmuje w gabinecie prywatnym koło klasztoru. bardzo miła i
      kompetentna. Pracuje w szpitalu na Rytgiera
      • agam15 Re: dobry lekarz ginekolog 22.02.07, 20:30
        Co do kompetencji pani dr. Olesiak byłabym ostrożna. Jeśli ktoś lubi znudzony
        ton i zdawkowe odpowiedzi to jak najbardziej polecam dr. Olesiak. Co do łapówek
        wśród lekarzy kto nie chce to nie daje. Ciekawe czy jak chodzisz prywatnie do
        lekarza a później idziesz do szpitala tam gdzie on pracuje to jak nic nie dasz
        to koło Ciebie skacze. W cuda to ja nie wierzę. Dopiero co wróciłam ze szpitala
        i znam realia polskich szpitali.
        POzdrawiam
    • magdh78 Re: dobry lekarz ginekolog 24.02.07, 20:39
      Dr Górnisiewicz przyjmuje prywatnie na przeciwko Biedronki - polecam. Gdy byłam
      w szpitalu, gdzie ona pracuje, nikomu żadnych pieniędzy nie dawałam.
      • asiekjk Re: dobry lekarz ginekolog 18.03.07, 20:58
        magdh78 mogłabyś napisać coś więcej o dr. Górnisiewicz, chodzi mi np. o prowadzenie ciąży, i w jakim szpitalu ona pracuje, szukam kogoś z Żeromskiego
        • anula302 Re: dobry lekarz ginekolog 30.03.07, 09:09
          Cześć!
          Ja też polecam panią doktor Górnisiewicz.Ale p.dr pracuje w szpitalu na
          Kopernika.W szpitalu Zeromskiego uwazaj tylko na dr Lorek!
          Pozdrawiam A
        • merynosek Re: dobry lekarz ginekolog 24.04.07, 17:31
          Najsympatyczniejsza Pani ginekolog to dr Jaworska
          Szyc,nie spotkalam milszej.Prowadzila cala moja ciaze bez zadnych zastrzezen a
          kazda wizyta u niej to sama przyjemniosc.Mloda ze specjalizacja II
          stopnia!!!!Posiadam nr tel do niej.
          • skanerek4 Re: dobry lekarz ginekolog 26.04.07, 08:49
            Co do p. J to kiedys przyjmowała w ośrodku i na Wincemtego Pola
            A teraz ?? Chyba tylko w Krakowie ??
            Pracuje w Narutowiczu
            • merynosek Re: dobry lekarz ginekolog 27.04.07, 17:57
              Pani Jagoda Jaworska-Szyc przyjmuje jeszcze na Wincentego Pola,miala w ubieglym
              roku kilka miesiecy przerwy w zwiazku ze specjalizacja,wiec dlatego byla nieobecna
              • tymulinka Re: dobry lekarz ginekolog 17.05.07, 12:24
                Ja też polecam dr Jaworską. Prowadziła moją ciążę, była przy porodzie. Nie mam
                żadnych zastrzeżeń. Pracuje w Narutowiczu i na Ujastku.

CO do dr Górnisiewicz, to miałam przyjemność, owszem sympatyczna, ale... No
                właśnie... po jednym usg wyszłam prawie przekonana, że będę miała problemy z
                zajściem w ciążę (pozytywny test ciążowy był w tym samym cyklu).
          • ewela191988 Re: dobry lekarz ginekolog 27.06.07, 19:25
            witam czy moglabys dokladnie napisac na jakiej ulicy znajduje sie jej gabinet i podac numer telefonu do dok. Jaworskiej
            • tymulinka Re: dobry lekarz ginekolog 27.06.07, 22:06
              Nie znam dokładnego adresu gabinetu i sama jak go szukałam, to miałam spory
              problem ze znalezieniem. Idąc od strony bloków na W.Pola trzeba minąć sanepid i
              iść dalej prosto. Gabinet jest po prawej stronie, w tym samym domu, co
              internista, protetyka... W każdy wtorek wieczorkiem (przyjmuje od 17.00) jest
              tam sporo samochodów i to może być znakiem rozpoznawczym... Numeru telefonu nie
              chcę dawać na forum... A prywatnej wiadomości chyba nie umiem wysłać :(
    • tymulinka Re: dobry lekarz ginekolog 27.06.07, 22:13
      Ewela, wysłałam Ci wiadomość z numerem telefonu :)
    • schoda Re: dobry lekarz ginekolog 12.07.07, 18:55
      dr Górnisiewicz - polecam
    • skowronek90 Re: dobry lekarz ginekolog 10.10.16, 09:30
      Cenię sobie bardzo p. Tomasza Łabiaka z gabinetu na Podkowińskiego w Krakowie. Jestem jego pacjentką już jakiś czas. Pierwszy raz się do niego zgłosiłam z infekcją i tak już zostałam na stałe. Teraz dr prowadzi mi ciążę i czuję, że jestem w dobrych rękach. Kompetencja, doświadczenie, przyjazne i życzliwe nastawienie.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka