faaab 09.01.07, 23:19 Czy w Wieliczce jest ginekolog godny polecenia? może być także przyjmujący prywatnie. dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halswron Re: dobry lekarz ginekolog 14.02.07, 10:21 Wiem,kto jest najgorszym ginekologiem w Polsce - P Lepart Kłusek:((( Coś niesamowitego, jak można takiego lekarza trzymać w przychodni Odpowiedz Link Zgłoś
noovaa Re: dobry lekarz ginekolog 27.07.07, 18:30 > Wiem,kto jest najgorszym ginekologiem w Polsce - P Lepart Kłusek:((( Coś > niesamowitego, jak można takiego lekarza trzymać w przychodni masz racje.. rok czasu leczyłam nadżerkę której tak naprawdę nie miałam :[ Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.wk Re: dobry lekarz ginekolog 15.02.07, 19:47 mnie od wielu lat prowadzi i byl przy porodzie dr.wrozek. jest ze szpitala rydgiera przyjmuje pryw w wieliczce . Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: dobry lekarz ginekolog 22.02.07, 15:38 polecam p. doktor Jaworską- Szyc lub dr. Wołosa, przyjmują w gabinecie w domu prywatnym, okolice Wincentego Pola ( nie pamietam adresu niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
da_na Re: dobry lekarz ginekolog 22.02.07, 18:08 Kłusek beznadzieja. To relikt przeszłości (weterynarz w peegerze nie obrażając weterynarzy)jakich zresztą sporo w ośrodku w Wieliczce. Wrózek (jeżeli lubisz wydawać na łapówki w szpitalu - miał za to sprawe w sądzie). Polecam dr Olesiak. przyjmuje w gabinecie prywatnym koło klasztoru. bardzo miła i kompetentna. Pracuje w szpitalu na Rytgiera Odpowiedz Link Zgłoś
agam15 Re: dobry lekarz ginekolog 22.02.07, 20:30 Co do kompetencji pani dr. Olesiak byłabym ostrożna. Jeśli ktoś lubi znudzony ton i zdawkowe odpowiedzi to jak najbardziej polecam dr. Olesiak. Co do łapówek wśród lekarzy kto nie chce to nie daje. Ciekawe czy jak chodzisz prywatnie do lekarza a później idziesz do szpitala tam gdzie on pracuje to jak nic nie dasz to koło Ciebie skacze. W cuda to ja nie wierzę. Dopiero co wróciłam ze szpitala i znam realia polskich szpitali. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdh78 Re: dobry lekarz ginekolog 24.02.07, 20:39 Dr Górnisiewicz przyjmuje prywatnie na przeciwko Biedronki - polecam. Gdy byłam w szpitalu, gdzie ona pracuje, nikomu żadnych pieniędzy nie dawałam. Odpowiedz Link Zgłoś
asiekjk Re: dobry lekarz ginekolog 18.03.07, 20:58 magdh78 mogłabyś napisać coś więcej o dr. Górnisiewicz, chodzi mi np. o prowadzenie ciąży, i w jakim szpitalu ona pracuje, szukam kogoś z Żeromskiego Odpowiedz Link Zgłoś
anula302 Re: dobry lekarz ginekolog 30.03.07, 09:09 Cześć! Ja też polecam panią doktor Górnisiewicz.Ale p.dr pracuje w szpitalu na Kopernika.W szpitalu Zeromskiego uwazaj tylko na dr Lorek! Pozdrawiam A Odpowiedz Link Zgłoś
merynosek Re: dobry lekarz ginekolog 24.04.07, 17:31 Najsympatyczniejsza Pani ginekolog to dr Jaworska Szyc,nie spotkalam milszej.Prowadzila cala moja ciaze bez zadnych zastrzezen a kazda wizyta u niej to sama przyjemniosc.Mloda ze specjalizacja II stopnia!!!!Posiadam nr tel do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
skanerek4 Re: dobry lekarz ginekolog 26.04.07, 08:49 Co do p. J to kiedys przyjmowała w ośrodku i na Wincemtego Pola A teraz ?? Chyba tylko w Krakowie ?? Pracuje w Narutowiczu Odpowiedz Link Zgłoś
merynosek Re: dobry lekarz ginekolog 27.04.07, 17:57 Pani Jagoda Jaworska-Szyc przyjmuje jeszcze na Wincentego Pola,miala w ubieglym roku kilka miesiecy przerwy w zwiazku ze specjalizacja,wiec dlatego byla nieobecna Odpowiedz Link Zgłoś
tymulinka Re: dobry lekarz ginekolog 17.05.07, 12:24 Ja też polecam dr Jaworską. Prowadziła moją ciążę, była przy porodzie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Pracuje w Narutowiczu i na Ujastku. CO do dr Górnisiewicz, to miałam przyjemność, owszem sympatyczna, ale... No właśnie... po jednym usg wyszłam prawie przekonana, że będę miała problemy z zajściem w ciążę (pozytywny test ciążowy był w tym samym cyklu). Odpowiedz Link Zgłoś
ewela191988 Re: dobry lekarz ginekolog 27.06.07, 19:25 witam czy moglabys dokladnie napisac na jakiej ulicy znajduje sie jej gabinet i podac numer telefonu do dok. Jaworskiej Odpowiedz Link Zgłoś
tymulinka Re: dobry lekarz ginekolog 27.06.07, 22:06 Nie znam dokładnego adresu gabinetu i sama jak go szukałam, to miałam spory problem ze znalezieniem. Idąc od strony bloków na W.Pola trzeba minąć sanepid i iść dalej prosto. Gabinet jest po prawej stronie, w tym samym domu, co internista, protetyka... W każdy wtorek wieczorkiem (przyjmuje od 17.00) jest tam sporo samochodów i to może być znakiem rozpoznawczym... Numeru telefonu nie chcę dawać na forum... A prywatnej wiadomości chyba nie umiem wysłać :( Odpowiedz Link Zgłoś
tymulinka Re: dobry lekarz ginekolog 27.06.07, 22:13 Ewela, wysłałam Ci wiadomość z numerem telefonu :) Odpowiedz Link Zgłoś
skowronek90 Re: dobry lekarz ginekolog 10.10.16, 09:30 Cenię sobie bardzo p. Tomasza Łabiaka z gabinetu na Podkowińskiego w Krakowie. Jestem jego pacjentką już jakiś czas. Pierwszy raz się do niego zgłosiłam z infekcją i tak już zostałam na stałe. Teraz dr prowadzi mi ciążę i czuję, że jestem w dobrych rękach. Kompetencja, doświadczenie, przyjazne i życzliwe nastawienie. Odpowiedz Link Zgłoś