m.a.r.y.s.i.a 19.04.02, 17:08 Sylwio nie gniewaj się na naszych chłopaków !!!!!!!!!! Mają wady (jak to chłopy ) ale są to bardzo dobre chłopaki . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.a.r.y.s.i.a Re: Do Gadacza 21.04.02, 18:07 Nie mam tyle kasy by odpowiedzieć na Twoje pytanie.Wymienienie męskich wad to kilka godzin klepania w klawiaturę :-))))))) A impulsy lecą , lecą..... Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Do Marysi. 21.04.02, 20:06 To mosz asz takie zle zdanie o chlopach?:((((((((((( Wychodzi na to, ze to diably wcielone do kfadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Do Gadacza 22.04.02, 20:44 To w takim razie może wymienisz zalety? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Do Gadacza 22.04.02, 20:48 Marysia jusz chyba na dzis skonczyla wizyte na forum Jaslo:))))) Ale pewnie jutro cosik takiego nopisze, ze nom pujdzie w pienty:))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Do Gadacza 22.04.02, 21:10 kolor napisał(a): > Marysia jusz chyba na dzis skonczyla wizyte na forum Jaslo:))))) > Ale pewnie jutro cosik takiego nopisze, ze nom pujdzie w pienty:))))))))))0 A właśnie, że jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Do Gadacza 23.04.02, 16:33 shadok napisał(a): > To w takim razie może wymienisz zalety? :-) Waszą największą zaletą jest to że bez Was świat nic nie byłby wart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia29 Re: Do Sylwii IP: *.anc.univie.ac.at 22.04.02, 15:06 Nie, nie gniewam sie ! Wszystko sie wyjasnilo. Dziekuje, ze o mnie pamietalas i serdecznie pozdrawiam Was wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś