Dodaj do ulubionych

Brawo Wook

15.05.02, 22:45
Wook napisał post nr 8000 w wątku "cud".7999 napisał Piotrek. A ten jest 8001.
Pierwszy raz przy okrągłej liczbie to zauważyłam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotrek Re: Brawo Wook IP: 207.30.78.* 15.05.02, 22:58
      Czy ta liczba ma decydujące znaczenie? Innymi słowy czy zależy Ci aby ona rosła?
      • m.a.r.y.s.i.a Re: Brawo Wook 16.05.02, 18:00
        Kiedyś tu wszystkim bardzo na tym zależało aby liczba postów rosła i ważne było
        kto napisał tego z okrągłą liczbą.Teraz kiedy nasze forum ma już niezłą (jak na
        małe miasto )pozycję na tym portalu - jest to już mniej ważne( ale ambicja by
        było więcej jak w Rzeszowie została - napewno to zauważyłeś).
        • Gość: Piotrek Re: Brawo Wook IP: 207.30.78.* 16.05.02, 19:29
          W takim razie można generować tu sporo postów. Będziemy przez to lepsi od
          Rzeszowa? A oba miasta lubię. W Rzeszowie też mieszkałem jakiś czas...
          • Gość: kóniu Re: Brawo Wook IP: 2.3.STABLE* / 195.116.188.* 16.05.02, 20:22
            jak spominasz mieszkanie w tym syfie...
            • Gość: Piotrek Re: Brawo Wook IP: 207.30.78.* 16.05.02, 20:54
              Studencko...
              (-; Czyli bardzo barwnie ;-)
              • m.a.r.y.s.i.a Re: Brawo Wook 16.05.02, 21:01
                Rzeszowa właściwie nie znam i nie mam do niego żadnych negatywnych uczuć ale
                jak zauważyłam jestem tu w tej sprawie wyjątkiem.Padały tu słowa o "okupacji
                Rzeszowa" i inne wg mnie brednie.To, że się ścigamy w ilości postów to jest
                jakaś gra a nie wojna.Grać można z przyjacielem a nie z wrogiem.
                • georghe Re: Brawo Wook 17.05.02, 07:23
                  m.a.r.y.s.i.a napisał(a):

> Rzeszowa właściwie nie znam i nie mam do niego żadnych negatywnych uczuć ale
                  > jak zauważyłam jestem tu w tej sprawie wyjątkiem.Padały tu słowa o "okupacji
                  > Rzeszowa"

Nie jesteś Marysiu wyjątkiem bo ja również nie mam nic do Rzeszowa, chociaż takie
                  oszołomy jak Reformat czy inne wyjątki mogą człowiekowi namieszać we łbie.
                  Wszędzie są ludzie i młoty - w Jaśle również.
                  • gadacz Re: Brawo Wook 17.05.02, 08:16
                    georghe napisał(a):

>
                    > Nie jesteś Marysiu wyjątkiem bo ja również nie mam nic do Rzeszowa, chociaż tak
                    > ie
                    > oszołomy jak Reformat czy inne wyjątki mogą człowiekowi namieszać we łbie.
                    > Wszędzie są ludzie i młoty - w Jaśle również.

Reformator to chyba sobie już dał spokój :) Jakoś nie mogę się doczekać
                    odpowiedzi na mój post.... :)

• gadacz Re: Brawo Wook 17.05.02, 08:27

> Rzeszowa właściwie nie znam ..

Kurcze Georghe!!! - nasza koncepcja nic nie warta.... Marysia nie zna
                  Rzeszowa.....
                  :(

• georghe Re: Brawo Wook 17.05.02, 09:05
                    ....i nie ma samochodu............. Cała nasza ideologia legła w gruzach
                    :((((((
                    • kolor Re: Brawo Wook 17.05.02, 09:14
                      georghe napisał(a):

> ....i nie ma samochodu............. Cała nasza ideologia legła w gruzach
                      > :((((((
                      Ale Marysia pali papierosy. To jest jakas wskazufka:)))
                      • gofa Re: Brawo Wook 17.05.02, 09:40
                        ale uparliscie sie zeby 'zdemaskowac' Marysie, ciekawe dlaczego.... ;)
                        • gadacz Re: Brawo Wook 17.05.02, 09:54
                          Bo jak tak dalej się będę przyglądał bezczelnie każdej jeżdżącej pani na
                          rowerze to prędzej czy później dostanę niezły wpierdziel ...(od rowerzystki
                          albo od żony ) ...
                          • gofa Re: Brawo Wook 17.05.02, 10:01
                            hahaha...oj ale Marysia Was intryguje... moze hihihi gadacz mrugaj jeszcze
                            dyskretnie do rowerzystek ale tylko tych palacych i pytaj jeszcze o szpinak,
                            bo Marysia nie lubi szpinaku ;)
                            • gadacz Re: Brawo Wook 17.05.02, 10:16
                              OK .od dzisiaj podchodzę do każdej rowerzystki - częstuje papieroskiem, mrugam
                              oczkiem wodzę przed nosem szpinakiem sprawdzając reakcję .
                              Zakładam że wyjdę po 2 miesiącach ze szpitala ... masz może jakiś inny sposób ?
                        • georghe Re: Brawo Wook 17.05.02, 10:42
                          gofa napisał(a):

> ale uparliscie sie zeby 'zdemaskowac' Marysie, ciekawe dlaczego.... ;)

Jak to dlaczego ? Taka fajna kobitka.....
                          :)
                          • wook Re: Brawo Wook 17.05.02, 10:53
                            gofciu!!! hihi dałaś niezłe wskazówki jak z tłumu wyłuskać marysię:) panowie w
                            wolnej chwili wpadnę do Jasła i pomogę w poszukiwaniach.
                            • georghe Re: Brawo Wook 17.05.02, 11:01
                              Marysia na rowerze z papierochem w ustach i jeszcze pewnie beretka z
                              antenką.... no nieeee..... do mojej wizji to nie pasuje
                              :)))))
                              • gofa Re: Brawo Wook 17.05.02, 11:10
                                o! georghe, to jaka masz hihi wizje Marysi, co? :)
                                • georghe Re: Brawo Wook 17.05.02, 12:03
                                  Hehe... nie mogiem powiedzieć ale.........
                                  :)))))))))))))))))))))))))))))
                                  • gadacz Re: Brawo Wook 17.05.02, 12:51
                                    Georghe ? napiszesz po 22-ej? .
                                    • georghe Re: Brawo Wook 17.05.02, 13:06
                                      A chciałbyś?
                                      • gadacz Re: Brawo Wook 17.05.02, 13:57
                                        Pewnie że tak. My i tysiące forumowiczów polskich.
                                        • georghe Re: Brawo Wook 17.05.02, 14:16
                                          gadacz napisał(a):

> Pewnie że tak. My i tysiące forumowiczów polskich.

Ojojojjj..... tysiące polskich forumowiczów.........
                                          powiem Panu na meczu

• gofa Re: Brawo Wook 17.05.02, 16:37
                                            oj...a ja mysle ze to najbardziej interesowaloby Marysie :)
                                            • m.a.r.y.s.i.a Re: Brawo Wook 18.05.02, 12:00
                                              Przewróciło mnie na lewą stronę ze śmiechu.Jesteście niesamowici.:))))))))))))))
                                              Będę sobie czytać ten wątek gdy zajdzie potrzeba poprawy humoru tak jak czasem
                                              czytam "wojownicze kobiety".
                                              PS Wiadomość dla dedektywów : Z tego co napisałam o sobie jedno jest absolutnie
                                              pewne NIE JESTEM MARIANEM.W innych wiadomościach celem uniknięcia identyfikacji
                                              ukryte są zmyłki.
                                              • kolor Re: Brawo Wook - do Marysi 18.05.02, 13:34
                                                A fajki i rower to prawda czy falsz:-)?
                                                • jepat Re: Brawo Wook - do Marysi 18.05.02, 15:41
                                                  Sorry ,ale zbytnio mnie nie pociąga czyjaś tożsamość ( napewno barwna),jeśli
                                                  chodzi o wiek to marysia ma z tego co mówiła ok.40-tki
                                                  • m.a.r.y.s.i.a Re: Brawo Wook - do Marysi 18.05.02, 17:15
                                                    jepat napisał(a):

> Sorry ,ale zbytnio mnie nie pociąga czyjaś tożsamość ( napewno barwna),jeśli
                                                    > chodzi o wiek to marysia ma z tego co mówiła ok.40-tki
                                                    Ale gdzie tam ....koło osiemdziesiątki.

• jepat Re: Brawo Wook - do Marysi 18.05.02, 17:17
                                                    Nie dam się wciągnąć w gdybania ;-))))))
                                                • m.a.r.y.s.i.a Re: Brawo Wook - do Marysi 18.05.02, 17:21
                                                  kolor napisał(a):

> A fajki i rower to prawda czy falsz:-)?
                                                  Fajki niestety prawda.Rower też prawda choć nieraz trudno się zmobilizować.
                                                  Pisałam, że są zmyłki a nie totalne kłamstwa. A zmyłki być muszą bo dwaj
                                                  panowie G. raz dwa by mnie znaleźli.Jasło to dziura i napewno mamy wspólnych
                                                  znajomych.
                                                  • jepat Re: Brawo Wook - do Marysi 18.05.02, 17:50
                                                    Musisz mieć mocny argument na to żeby pozostać anonimowa,rozumiem że jesteś z
                                                    rady miasta albo coś blisko tego
                                                  • m.a.r.y.s.i.a Re: Brawo Wook - Do Jepata 18.05.02, 17:52
                                                    No, kurka wodna , wszyscy są tu anonimowi a mnie nie wolno ????
                                                  • jepat Re: Brawo Wook - Do Jepata 18.05.02, 18:14
                                                    Wolno i pewnie tak jest lepiej
                                                  • jepat Re: Brawo Wook - Do Jepata 18.05.02, 18:16
                                                    Dla mnie napewno będziesz anonimowa bo ja się nie wybieram do jasła (chyba że
                                                    Ty podskoczysz rowerkiem tutaj;-)))
                                                  • kolor Re: Brawo Wook - Do Marysi 18.05.02, 18:48
                                                    Nas po prostu ciekawosc zzera:-). No nie Georghe?:-)))
                                                  • jepat Re: Brawo Wook - Do Marysi 18.05.02, 18:53
                                                    kolor napisał(a):

> Nas po prostu ciekawosc zzera:-). No nie Georghe?:-)))

Jedno jest pewne ,każdy z was ją widział wiele razy tylko o tym nie
                                                    wiedział.Jeżeli MARYSIA was rozpoznaje na ulicy to musi mieć niezły ubaw(moze
                                                    np.spytać się o godzine albo którędy na grunwald , a wy się nie domyślicie że to
                                                    ona :-)))
                                                  • kolor Re: Brawo Wook - Do Marysi 18.05.02, 18:59
                                                    Jak bydzie z cygaretem i na rowerku, to ani chybi na 100% poznam:)))))
                                                  • jepat Re: Brawo Wook - Do Marysi 18.05.02, 19:07
                                                    Ajak będzie bez papierosa to musi mieć popielniczkę przy przedniej lampie
                                                  • georghe Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 07:47
                                                    jepat napisał(a):

> kolor napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Nas po prostu ciekawosc zzera:-). No nie Georghe?:-)))
                                                    >
                                                    > Jedno jest pewne ,każdy z was ją widział wiele razy tylko o tym nie
                                                    > wiedział.Jeżeli MARYSIA was rozpoznaje na ulicy to musi mieć niezły ubaw(moze
                                                    > np.spytać się o godzine albo którędy na grunwald , a wy się nie domyślicie że
                                                    > to
                                                    > ona :-)))

Przecież Marysia nas nie zna.
                                                  • gadacz Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 07:57
                                                    Pewien jesteś Georghe ? Jepat mi zasiał niepewność.... W razie czego zaczynam
                                                    nosić przy sobie szpinak - tak na wszelki wypadek jakby ktoś zapytał którędy na
                                                    grunwald...
                                                    A szkoda że uparliście się przy tej anonimowości - czasem fajnie by było iść na
                                                    zupkę w tak miłym towarzystwie..
                                                  • gofa Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 11:59
                                                    hihihi...Marysia musi miec niezly ubaw...podpowiem ze oprocz szpinaku mozecie
                                                    nosic ze soba chrabaszcza majowego ;) zgadza sie Marysiu? ;)
                                                  • kolor Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 12:06
                                                    A pierogi ruskie som dla Niej lepsze od sexu:-)))
                                                    P.s. Czy to wogole jest mozliwe?:-))))
                                                  • georghe Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 12:23
                                                    kolor napisał(a):

> A pierogi ruskie som dla Niej lepsze od sexu:-)))

Marysia tak napisała ????????!!!!!!!!!!!!

• kolor Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 12:28
                                                    Na forum przemyskim.
                                                    Dziwne, nie?:-))))))))))))))))))
                                                  • gadacz Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 12:41
                                                    To pewnie jedna ze zmyłek Marysi.. ;)
                                                  • georghe Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 12:54
                                                    Może...... a może nie ?
                                                  • gadacz Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 13:02
                                                    georghe napisał(a):

> Może...... a może nie ?

Kurcze - a jeśli faktycznie pierożki są lepsze ?! ?! ?! ?! ?!
                                                    Na wszelki wypadek idę sprawdzić do PPN-u. Są fajne ze skwarkami.
                                                  • georghe Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 14:26
                                                    gadacz napisał(a):

> georghe napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Może...... a może nie ?
                                                    >
                                                    > Kurcze - a jeśli faktycznie pierożki są lepsze ?! ?! ?! ?! ?!
                                                    > Na wszelki wypadek idę sprawdzić do PPN-u. Są fajne ze skwarkami.

Pierogi lepsze ?? Od czego ?? Chyba od tranu !!
                                                    Na obiad ma być mięcho, a nie jakieś pierogi, naleśniki czy inne dziadostwo !
                                                  • gofa Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 14:46
                                                    hmmm....a mnie sie wydawalo ze Marysia mowila o pierogach...szczegolnie z
                                                    owocami....;)
                                                  • gadacz Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 14:47
                                                    czasem warto dać gadzinie dłużej pożyć. Pierożki zajebiste....
                                                  • gadacz Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 14:54
                                                    Pisząc o gadzinnie miałem na myśli tą którą pożera Georghe a nie Marysie- w
                                                    międzyczasie wszedł post Goofy - i tak to mogło zabrzmieć dziwnie - sorki.
                                                  • jepat Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 15:30
                                                    Pierożek jest dobry w każdej postaci ,szczególnie wilgotny ...... :-))),swoją
                                                    drogą ciekawe ile "takich" pierożków możecie łyknąc na raz.....A CIEKAWE JAK
                                                    marysia serwuje taką :-)) potrawe ?
                                                  • m.a.r.y.s.i.a Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 20:24
                                                    I tak oto wątek dla Wooka stał się wątkiem Marysi. A dwu panów G. nie znam i
                                                    powiem więcej ....szerokim łukiem omijam stadion Czarnych aby czasem nie
                                                    dobiegło mnie "Cześć Gadacz" "Cześć Georghe".
                                                    Naprawdę - tylko tak forum mnie bawi.
                                                  • georghe Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 20:30
                                                    ....szerokim łukiem omijam stadion Czarnych aby czasem nie
                                                    > dobiegło mnie "Cześć Gadacz" "Cześć Georghe".

Marysiu, ani Gadacz do mnie ani ja do niego nie mówimy sobibie po ksywach
                                                    internetowych. Mówimy sobie po imieniu....tak po prostu... MARYSIU......
                                                    :)))))

• m.a.r.y.s.i.a Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 20:39
                                                    Ale gdyby czasem się Wam wyrwało, wolę nie ryzykować.A wątek sobie
                                                    wydrukowałam .Jest świetny i czuję się dowartościowana.:))))))))))
                                                  • jepat Re: Brawo Wook - Do Marysi 22.05.02, 07:08

> Ale gdyby czasem się Wam wyrwało, wolę nie ryzykować.A wątek sobie
                                                    > wydrukowałam .Jest świetny i czuję się dowartościowana.:))))))))))

A co najbardziej Ci się podobało ??
                                                  • gadacz Re: Brawo Wook - Do Marysi 22.05.02, 08:48
                                                    Marysiu nawet najlepsza jakość wydruku nie zastąpi rzeczywistości.
                                                    A do Georgha nie mówię Georghu - mówię jak zwykle ....
                                                    Więc Marysiu bez obaw za 2 tygodnie szalik, trąbka i kibicujemy Czarnym przeciw
                                                    Stalówce.... !!!

• gadacz MARYSIU !!! 24.10.02, 08:21
                                                    Marysia napisała
                                                    Przewróciło mnie na lewą stronę ze śmiechu.Jesteście
                                                    niesamowici.:))))))))))))))
                                                    Będę sobie czytać ten wątek gdy zajdzie potrzeba poprawy humoru tak jak czasem
                                                    czytam "wojownicze kobiety".
                                                    PS Wiadomość dla dedektywów : Z tego co napisałam o sobie jedno jest
                                                    absolutnie
                                                    pewne NIE JESTEM MARIANEM.W innych wiadomościach celem uniknięcia
                                                    identyfikacji
                                                    ukryte są zmyłki.

No to w góre wątek i sobie przeczytaj może Ci poprawi humorek.
                                                  • m.a.r.y.s.i.a Re: MARYSIU !!! 24.10.02, 18:31
                                                    Chciałeś dobrze Gadaczu ale nie rozweseliła mnie lektura tego wątku. Raczej
                                                    wywołała żal za tamtym forum na którym panowała atmosfera żartobliwych
                                                    pogaduszek.Teraz spory,złośliwości,insynuacje i polityka,polityka,polityka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka