m.a.r.y.s.i.a 15.05.02, 22:45 Wook napisał post nr 8000 w wątku "cud".7999 napisał Piotrek. A ten jest 8001. Pierwszy raz przy okrągłej liczbie to zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: Brawo Wook IP: 207.30.78.* 15.05.02, 22:58 Czy ta liczba ma decydujące znaczenie? Innymi słowy czy zależy Ci aby ona rosła? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Brawo Wook 16.05.02, 18:00 Kiedyś tu wszystkim bardzo na tym zależało aby liczba postów rosła i ważne było kto napisał tego z okrągłą liczbą.Teraz kiedy nasze forum ma już niezłą (jak na małe miasto )pozycję na tym portalu - jest to już mniej ważne( ale ambicja by było więcej jak w Rzeszowie została - napewno to zauważyłeś). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Brawo Wook IP: 207.30.78.* 16.05.02, 19:29 W takim razie można generować tu sporo postów. Będziemy przez to lepsi od Rzeszowa? A oba miasta lubię. W Rzeszowie też mieszkałem jakiś czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: Brawo Wook IP: 2.3.STABLE* / 195.116.188.* 16.05.02, 20:22 jak spominasz mieszkanie w tym syfie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Brawo Wook IP: 207.30.78.* 16.05.02, 20:54 Studencko... (-; Czyli bardzo barwnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Brawo Wook 16.05.02, 21:01 Rzeszowa właściwie nie znam i nie mam do niego żadnych negatywnych uczuć ale jak zauważyłam jestem tu w tej sprawie wyjątkiem.Padały tu słowa o "okupacji Rzeszowa" i inne wg mnie brednie.To, że się ścigamy w ilości postów to jest jakaś gra a nie wojna.Grać można z przyjacielem a nie z wrogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Brawo Wook 17.05.02, 07:23 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > Rzeszowa właściwie nie znam i nie mam do niego żadnych negatywnych uczuć ale > jak zauważyłam jestem tu w tej sprawie wyjątkiem.Padały tu słowa o "okupacji > Rzeszowa" Nie jesteś Marysiu wyjątkiem bo ja również nie mam nic do Rzeszowa, chociaż takie oszołomy jak Reformat czy inne wyjątki mogą człowiekowi namieszać we łbie. Wszędzie są ludzie i młoty - w Jaśle również. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Brawo Wook 17.05.02, 08:16 georghe napisał(a): > > Nie jesteś Marysiu wyjątkiem bo ja również nie mam nic do Rzeszowa, chociaż tak > ie > oszołomy jak Reformat czy inne wyjątki mogą człowiekowi namieszać we łbie. > Wszędzie są ludzie i młoty - w Jaśle również. Reformator to chyba sobie już dał spokój :) Jakoś nie mogę się doczekać odpowiedzi na mój post.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Brawo Wook 17.05.02, 08:27 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > Rzeszowa właściwie nie znam .. Kurcze Georghe!!! - nasza koncepcja nic nie warta.... Marysia nie zna Rzeszowa..... :( Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Brawo Wook 17.05.02, 09:05 ....i nie ma samochodu............. Cała nasza ideologia legła w gruzach :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Brawo Wook 17.05.02, 09:14 georghe napisał(a): > ....i nie ma samochodu............. Cała nasza ideologia legła w gruzach > :(((((( Ale Marysia pali papierosy. To jest jakas wskazufka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Brawo Wook 17.05.02, 09:40 ale uparliscie sie zeby 'zdemaskowac' Marysie, ciekawe dlaczego.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Brawo Wook 17.05.02, 09:54 Bo jak tak dalej się będę przyglądał bezczelnie każdej jeżdżącej pani na rowerze to prędzej czy później dostanę niezły wpierdziel ...(od rowerzystki albo od żony ) ... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Brawo Wook 17.05.02, 10:01 hahaha...oj ale Marysia Was intryguje... moze hihihi gadacz mrugaj jeszcze dyskretnie do rowerzystek ale tylko tych palacych i pytaj jeszcze o szpinak, bo Marysia nie lubi szpinaku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Brawo Wook 17.05.02, 10:16 OK .od dzisiaj podchodzę do każdej rowerzystki - częstuje papieroskiem, mrugam oczkiem wodzę przed nosem szpinakiem sprawdzając reakcję . Zakładam że wyjdę po 2 miesiącach ze szpitala ... masz może jakiś inny sposób ? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Brawo Wook 17.05.02, 10:42 gofa napisał(a): > ale uparliscie sie zeby 'zdemaskowac' Marysie, ciekawe dlaczego.... ;) Jak to dlaczego ? Taka fajna kobitka..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Brawo Wook 17.05.02, 10:53 gofciu!!! hihi dałaś niezłe wskazówki jak z tłumu wyłuskać marysię:) panowie w wolnej chwili wpadnę do Jasła i pomogę w poszukiwaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Brawo Wook 17.05.02, 11:01 Marysia na rowerze z papierochem w ustach i jeszcze pewnie beretka z antenką.... no nieeee..... do mojej wizji to nie pasuje :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Brawo Wook 17.05.02, 11:10 o! georghe, to jaka masz hihi wizje Marysi, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Brawo Wook 17.05.02, 12:03 Hehe... nie mogiem powiedzieć ale......... :))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Brawo Wook 17.05.02, 13:57 Pewnie że tak. My i tysiące forumowiczów polskich. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Brawo Wook 17.05.02, 14:16 gadacz napisał(a): > Pewnie że tak. My i tysiące forumowiczów polskich. Ojojojjj..... tysiące polskich forumowiczów......... powiem Panu na meczu :) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Brawo Wook 17.05.02, 16:37 oj...a ja mysle ze to najbardziej interesowaloby Marysie :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Brawo Wook 18.05.02, 12:00 Przewróciło mnie na lewą stronę ze śmiechu.Jesteście niesamowici.:)))))))))))))) Będę sobie czytać ten wątek gdy zajdzie potrzeba poprawy humoru tak jak czasem czytam "wojownicze kobiety". PS Wiadomość dla dedektywów : Z tego co napisałam o sobie jedno jest absolutnie pewne NIE JESTEM MARIANEM.W innych wiadomościach celem uniknięcia identyfikacji ukryte są zmyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Brawo Wook - do Marysi 18.05.02, 13:34 A fajki i rower to prawda czy falsz:-)? Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Brawo Wook - do Marysi 18.05.02, 15:41 Sorry ,ale zbytnio mnie nie pociąga czyjaś tożsamość ( napewno barwna),jeśli chodzi o wiek to marysia ma z tego co mówiła ok.40-tki Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Brawo Wook - do Marysi 18.05.02, 17:15 jepat napisał(a): > Sorry ,ale zbytnio mnie nie pociąga czyjaś tożsamość ( napewno barwna),jeśli > chodzi o wiek to marysia ma z tego co mówiła ok.40-tki Ale gdzie tam ....koło osiemdziesiątki. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Brawo Wook - do Marysi 18.05.02, 17:17 Nie dam się wciągnąć w gdybania ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Brawo Wook - do Marysi 18.05.02, 17:21 kolor napisał(a): > A fajki i rower to prawda czy falsz:-)? Fajki niestety prawda.Rower też prawda choć nieraz trudno się zmobilizować. Pisałam, że są zmyłki a nie totalne kłamstwa. A zmyłki być muszą bo dwaj panowie G. raz dwa by mnie znaleźli.Jasło to dziura i napewno mamy wspólnych znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Brawo Wook - do Marysi 18.05.02, 17:50 Musisz mieć mocny argument na to żeby pozostać anonimowa,rozumiem że jesteś z rady miasta albo coś blisko tego Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Brawo Wook - Do Jepata 18.05.02, 17:52 No, kurka wodna , wszyscy są tu anonimowi a mnie nie wolno ???? Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Brawo Wook - Do Jepata 18.05.02, 18:16 Dla mnie napewno będziesz anonimowa bo ja się nie wybieram do jasła (chyba że Ty podskoczysz rowerkiem tutaj;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Brawo Wook - Do Marysi 18.05.02, 18:48 Nas po prostu ciekawosc zzera:-). No nie Georghe?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Brawo Wook - Do Marysi 18.05.02, 18:53 kolor napisał(a): > Nas po prostu ciekawosc zzera:-). No nie Georghe?:-))) Jedno jest pewne ,każdy z was ją widział wiele razy tylko o tym nie wiedział.Jeżeli MARYSIA was rozpoznaje na ulicy to musi mieć niezły ubaw(moze np.spytać się o godzine albo którędy na grunwald , a wy się nie domyślicie że to ona :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Brawo Wook - Do Marysi 18.05.02, 18:59 Jak bydzie z cygaretem i na rowerku, to ani chybi na 100% poznam:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Brawo Wook - Do Marysi 18.05.02, 19:07 Ajak będzie bez papierosa to musi mieć popielniczkę przy przedniej lampie Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 07:47 jepat napisał(a): > kolor napisał(a): > > > Nas po prostu ciekawosc zzera:-). No nie Georghe?:-))) > > Jedno jest pewne ,każdy z was ją widział wiele razy tylko o tym nie > wiedział.Jeżeli MARYSIA was rozpoznaje na ulicy to musi mieć niezły ubaw(moze > np.spytać się o godzine albo którędy na grunwald , a wy się nie domyślicie że > to > ona :-))) Przecież Marysia nas nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 07:57 Pewien jesteś Georghe ? Jepat mi zasiał niepewność.... W razie czego zaczynam nosić przy sobie szpinak - tak na wszelki wypadek jakby ktoś zapytał którędy na grunwald... A szkoda że uparliście się przy tej anonimowości - czasem fajnie by było iść na zupkę w tak miłym towarzystwie.. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 11:59 hihihi...Marysia musi miec niezly ubaw...podpowiem ze oprocz szpinaku mozecie nosic ze soba chrabaszcza majowego ;) zgadza sie Marysiu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 12:06 A pierogi ruskie som dla Niej lepsze od sexu:-))) P.s. Czy to wogole jest mozliwe?:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 12:23 kolor napisał(a): > A pierogi ruskie som dla Niej lepsze od sexu:-))) Marysia tak napisała ????????!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 12:28 Na forum przemyskim. Dziwne, nie?:-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 12:41 To pewnie jedna ze zmyłek Marysi.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 13:02 georghe napisał(a): > Może...... a może nie ? Kurcze - a jeśli faktycznie pierożki są lepsze ?! ?! ?! ?! ?! Na wszelki wypadek idę sprawdzić do PPN-u. Są fajne ze skwarkami. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 14:26 gadacz napisał(a): > georghe napisał(a): > > > Może...... a może nie ? > > Kurcze - a jeśli faktycznie pierożki są lepsze ?! ?! ?! ?! ?! > Na wszelki wypadek idę sprawdzić do PPN-u. Są fajne ze skwarkami. Pierogi lepsze ?? Od czego ?? Chyba od tranu !! Na obiad ma być mięcho, a nie jakieś pierogi, naleśniki czy inne dziadostwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 14:46 hmmm....a mnie sie wydawalo ze Marysia mowila o pierogach...szczegolnie z owocami....;) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 14:47 czasem warto dać gadzinie dłużej pożyć. Pierożki zajebiste.... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 14:54 Pisząc o gadzinnie miałem na myśli tą którą pożera Georghe a nie Marysie- w międzyczasie wszedł post Goofy - i tak to mogło zabrzmieć dziwnie - sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 15:30 Pierożek jest dobry w każdej postaci ,szczególnie wilgotny ...... :-))),swoją drogą ciekawe ile "takich" pierożków możecie łyknąc na raz.....A CIEKAWE JAK marysia serwuje taką :-)) potrawe ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 20:24 I tak oto wątek dla Wooka stał się wątkiem Marysi. A dwu panów G. nie znam i powiem więcej ....szerokim łukiem omijam stadion Czarnych aby czasem nie dobiegło mnie "Cześć Gadacz" "Cześć Georghe". Naprawdę - tylko tak forum mnie bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 20:30 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): ....szerokim łukiem omijam stadion Czarnych aby czasem nie > dobiegło mnie "Cześć Gadacz" "Cześć Georghe". Marysiu, ani Gadacz do mnie ani ja do niego nie mówimy sobibie po ksywach internetowych. Mówimy sobie po imieniu....tak po prostu... MARYSIU...... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Brawo Wook - Do Marysi 20.05.02, 20:39 Ale gdyby czasem się Wam wyrwało, wolę nie ryzykować.A wątek sobie wydrukowałam .Jest świetny i czuję się dowartościowana.:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Brawo Wook - Do Marysi 22.05.02, 07:08 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > Ale gdyby czasem się Wam wyrwało, wolę nie ryzykować.A wątek sobie > wydrukowałam .Jest świetny i czuję się dowartościowana.:)))))))))) A co najbardziej Ci się podobało ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Brawo Wook - Do Marysi 22.05.02, 08:48 Marysiu nawet najlepsza jakość wydruku nie zastąpi rzeczywistości. A do Georgha nie mówię Georghu - mówię jak zwykle .... Więc Marysiu bez obaw za 2 tygodnie szalik, trąbka i kibicujemy Czarnym przeciw Stalówce.... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz MARYSIU !!! 24.10.02, 08:21 Marysia napisała Przewróciło mnie na lewą stronę ze śmiechu.Jesteście niesamowici.:)))))))))))))) Będę sobie czytać ten wątek gdy zajdzie potrzeba poprawy humoru tak jak czasem czytam "wojownicze kobiety". PS Wiadomość dla dedektywów : Z tego co napisałam o sobie jedno jest absolutnie pewne NIE JESTEM MARIANEM.W innych wiadomościach celem uniknięcia identyfikacji ukryte są zmyłki. No to w góre wątek i sobie przeczytaj może Ci poprawi humorek. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: MARYSIU !!! 24.10.02, 18:31 Chciałeś dobrze Gadaczu ale nie rozweseliła mnie lektura tego wątku. Raczej wywołała żal za tamtym forum na którym panowała atmosfera żartobliwych pogaduszek.Teraz spory,złośliwości,insynuacje i polityka,polityka,polityka. Odpowiedz Link Zgłoś