georghe 23.05.02, 12:58 To do kierowców. W rynku nastąpiła reorganizacja ruchu więc "niebiescy" zwietrzyli szansę zarobienia paru złotych i trzepią bez litości........skurkowańcy ! Wczoraj kilka (może kilkadziesiąt) osób zapłaciło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolor Re: Uważajcie !! 23.05.02, 14:54 Dobra, bydziem uwazac:)))) I Marysia na rowerku niech tysz uwaza:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Marysia - jaki masz rower ? IP: *.chemia.pk.edu.pl 23.05.02, 15:07 ????? Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Marysia - jaki masz rower ? 24.05.02, 06:21 Bardzo dobrze że trzepią ,ludzie jeżdza na pamięć nie patrząc co gdzie kiedy,i pewnego dnia przywali taki w kufer bo stanołeś tam gdzie on parkował.Wiem z autopsji że kara finansowa pozostawia refleksje i pomyślisz zanim coś zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Marysia - jaki masz rower ? 24.05.02, 07:14 Ja zapłaciłem 2 razy,raz za wjechanie w jednokierunkową a drugi za prędkość,jak mnie zatrzymywał to myślałem ze się przewróci o sznuruwki tak biegł do jezdni ,gumy mi zaśmierdziały przy chamowaniu ale się udało stanąć tam gdzie potrzeba.przekroczyłem prędkość o jakieś 80-90 km,wracaliśmy z żoną i dziećmi z 3 dniowego wypadu do W-wy,a co !!! dzieć nie mogą mieć kompleksu małego miasta ,w dzień zwiedzaliśmy póżnym popołudniem popijaliśmy na ulicy bokserskiej Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Marysia - jaki masz rower ? 24.05.02, 07:27 jepat napisał(a): > Bardzo dobrze że trzepią Jepat, na policji pracujesz ? Nasza policja na swoją opinię "ciężko" pracuje, więc jak mi ktoś mówi, że dobrze robią to trochę mnie trzęsie.... Nasz policja to chamy i prostaki. Dostał taki troszkę władzy i w dupie mu się przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Marysia - jaki masz rower ? 24.05.02, 09:02 Prawdę Gerghe piszesz tylko za delikatnie - znam paru chamów i prostaków ale im do naszej policji jeszcze sporo brakuje. Popatrzyłem sobie wczoraj na tą zmianę w rynku + rondo - może by tak zakład blacharsko - lakierniczy otworzyć ?! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: 24.05.02, 09:42 Dobry pomysł. Zresztą odkąd kwitnie w Polsce przywóz złomu z Zachodu taki zakład to naprawdę złoty interes ! Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: Uważajcie !! 24.05.02, 15:05 jechalem w kierunku sobniowa(w kierunku najmniejszego ronda) i zauwazylem ze ludzie olewaja zakaz zatrzymywania... Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Uważajcie !! 28.05.02, 01:15 W policji nie pracuje ,raczej bym nie generalizował z tym chamstwem,władza to żadna jak ci każdy może w łeb dać a ty jak chcesz to zrobić to musisz go 3 razy ostrzegać ,tupnąć nogą przestraszyc miną i jak cię nie kropnie to możesz palnąć w góre.Nie wypowiadam się o policji w szerokim zakresie ale o porządku na drodze,skoro jest zmiana organizacji ruchu i ludzie to olewają z sobie wiadomych powodów to na co czekać !!!!na wypadek śmiertelny !!,wtedy powiedzą 'a gdzie była policja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Uważajcie !! 29.05.02, 19:52 Bardzo dobrze , że "niebiescy" trzepią.Moim zdaniem powinno ich być więcej i trzepanie powinno być odpowiednie do zachowań kierowców czyli znacznie większe niż jest.(Nie pracuję na policji.) Ps Rower mam byle jaki.Stary i nawet nie mój tylko brata. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Uważajcie !! 31.05.02, 09:26 Bój się Boga Marysiu !! Co Ty mówisz ! Te bydlaki tylko patrzą żeby zarobić trochę szmalcu bo jest okazja ! Po zmianie ruchu nalżałoby chyba przez jakiś czas kierowców pouczyć, ustawić jakąś tablicę informacyjną itp. Jeśli ktoś ma wątpliwości jak nasza policja podchodzi do kierowcy polecam program nadawany przez TV4 pt. "Drogówka". Zobaczcie jak się policja świtnie bawi kosztem kierujących. Marysiu jeśli nie prowadzisz samochodu to może nie miałaś do czynienia z "Panem Władzą". Gdybyś miała to nie opowiadałabyś takich farmazonów. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Uważajcie !! 01.06.02, 00:50 Jezdnia to nie przedszkole albo się wie jak jeżdzić albo się buli za brak obycia na drodze Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Uważajcie !! 02.06.02, 14:48 Pownni karać STOSOWNIE do zachowań kierowców, a te są różne jak wiemy.A to że wśród policjantów jest wielu złośliwców i ważniaków to jest prawda i chyba nie jest to jedyny zawód gdzie takich ludzi spotykamy. PS Nie denerwuj się Georghe !! Odpowiedz Link Zgłoś