26.01.05, 06:14
duzo tego dostajecie na skrzynke,czy nie?u mnie sie to uspokoilo od pewnego
czasu,moze jaka wojne temu wypowiedzieli stad ta cisza?
Obserwuj wątek
    • majak_m Re: spam:( 26.01.05, 11:01
      Dawniej to tego było. 60 maili/dziennie. Aż się wkurzyłem i zmieniłem pocztę na
      komercyjną. Problem znikł a jest to dobre o tyle, że przekierownia z innych
      adresów też są sprawdzane. Ale jak już się coś pojawi to na czarną listę i po
      sprawie.
      Jednak chyba wciąż nie ma jakiś jasnych uregulowań prawnych.
      Ale skoro piszesz, że ostatnio tego mniej więc może się to jednak zmienia.

P.S. Ciekawe jak nazywałaby się "niechciana poczta" gdyby nie Monty Pyton?
      • adam.67 o to ciekawe co piszesz! 26.01.05, 13:01
        rozumiem, że zrezygnowałeś z tych tzw. bezpłatnych, gdzie różne trolle spamują
        jak szalone.
        No ale jak to mówią: nie ma nic for free.
        Ja na razie mam taką "bezpłatną" ale już niedługo... a tak przy okazji, to
        niektóre te "bezpłatne" mają filtry antyspamowe, tylko pieron wie jak to
        skuteczne???
        • ellenai Re: o to ciekawe co piszesz! 26.01.05, 14:51
          hmmmmmm,ja mam skrzynke na gazecie i na hotmailu i wlaczone przekierowanie na
          gazetowej tak ze wszystko idzie na hotmail.Nigdy specjalnie nie mialam problemu
          ani z jedna skrzynka ani z druga.Przez krotki okres zaczynalam miec spam na
          gazecie,ale wlaczylam przekierowanie i jak mi cos przyszlo na hotmail z gazety
          to blokowalam,no i sie skonczylo szybko.Nigdy nie mialam 60 maili dziennie jak
          majak,wspolczuje takiego potopu!
          • aleks44 Re: o to ciekawe co piszesz! 26.01.05, 16:13
            czasem cos przyjdzie,ale rzadko
            • ellenai Re: o to ciekawe co piszesz! 26.01.05, 16:35
              e no widzisz,to ty tez szczesliwiec!
          • majak_m Re: o to ciekawe co piszesz! 26.01.05, 16:54
            A czy wiesz, że spamerzy najczęściej używają serwerów hotmail i yahoo;)))?
            Tzn. do rozsyłania, ale też dzięki temu mają niezłą bazę adresów. Jak brałem
            komercyjną pocztę to wtedy jeszcze za wszystkie filtry antyspamowe trzeba było
            niestety płacić.
            • ellenai Re: o to ciekawe co piszesz! 26.01.05, 17:02
              no prosze!niby wcale mnie to nie powinno dziwic, bo i yahoo i hotmail sa
              popularne i latwo sie zaklada na nich konta!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka