ellenai 26.01.05, 06:14 duzo tego dostajecie na skrzynke,czy nie?u mnie sie to uspokoilo od pewnego czasu,moze jaka wojne temu wypowiedzieli stad ta cisza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majak_m Re: spam:( 26.01.05, 11:01 Dawniej to tego było. 60 maili/dziennie. Aż się wkurzyłem i zmieniłem pocztę na komercyjną. Problem znikł a jest to dobre o tyle, że przekierownia z innych adresów też są sprawdzane. Ale jak już się coś pojawi to na czarną listę i po sprawie. Jednak chyba wciąż nie ma jakiś jasnych uregulowań prawnych. Ale skoro piszesz, że ostatnio tego mniej więc może się to jednak zmienia. P.S. Ciekawe jak nazywałaby się "niechciana poczta" gdyby nie Monty Pyton? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 o to ciekawe co piszesz! 26.01.05, 13:01 rozumiem, że zrezygnowałeś z tych tzw. bezpłatnych, gdzie różne trolle spamują jak szalone. No ale jak to mówią: nie ma nic for free. Ja na razie mam taką "bezpłatną" ale już niedługo... a tak przy okazji, to niektóre te "bezpłatne" mają filtry antyspamowe, tylko pieron wie jak to skuteczne??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: o to ciekawe co piszesz! 26.01.05, 14:51 hmmmmmm,ja mam skrzynke na gazecie i na hotmailu i wlaczone przekierowanie na gazetowej tak ze wszystko idzie na hotmail.Nigdy specjalnie nie mialam problemu ani z jedna skrzynka ani z druga.Przez krotki okres zaczynalam miec spam na gazecie,ale wlaczylam przekierowanie i jak mi cos przyszlo na hotmail z gazety to blokowalam,no i sie skonczylo szybko.Nigdy nie mialam 60 maili dziennie jak majak,wspolczuje takiego potopu! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: o to ciekawe co piszesz! 26.01.05, 16:13 czasem cos przyjdzie,ale rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: o to ciekawe co piszesz! 26.01.05, 16:35 e no widzisz,to ty tez szczesliwiec! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: o to ciekawe co piszesz! 26.01.05, 16:54 A czy wiesz, że spamerzy najczęściej używają serwerów hotmail i yahoo;)))? Tzn. do rozsyłania, ale też dzięki temu mają niezłą bazę adresów. Jak brałem komercyjną pocztę to wtedy jeszcze za wszystkie filtry antyspamowe trzeba było niestety płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: o to ciekawe co piszesz! 26.01.05, 17:02 no prosze!niby wcale mnie to nie powinno dziwic, bo i yahoo i hotmail sa popularne i latwo sie zaklada na nich konta! Odpowiedz Link Zgłoś