0kowita 12.03.05, 09:06 Hop, hop !!!! Apolityczny jesteś tam czy już Cię zasypało to białe dobrodziejstwo ????? Bo ja tylko patrzę kiedy do okien sięgnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: Zasypie nas ?? 12.03.05, 09:09 Tak. Wiem Adasiu.... znowu wątek o pogodzie. Ale ja już tylko umiem zakładać wątki okolicznościowe, ku czci forumowiczów i o pogodzie....... chyba już nic więcej nie wymyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
apolityczny Re: Zasypie nas ?? 12.03.05, 09:43 Hej, hej! Zza sniegów odzywam się do Ciebie z nadzieją, że mi kable nie przemarzną i nie zachorują na przyniosą mi do domku jakiegoś wstrętnego wiruska. pozdrawiam zza okien jeszcze nie zaśniezonych apolityczny Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Zasypie nas ?? 12.03.05, 09:47 Dalej sypie........ Byłam na zakupach. Po świeże bułeczki itd. Ledwo się przeczołgałam. Koniec świata się zbliża czy co ? PS. Jak by mnie kable padły to by mnie do Jarosławia odwieźli. Uzależnienie od forum to choroba ciężka. Odpowiedz Link Zgłoś
apolityczny Re: Zasypie nas ?? 12.03.05, 09:55 U mnie też jeszcze sypie... Ale o końcu świata to nie pomyślałem jeszcze... A na śniadanie zjem chyba wczorajszy chleb... pozdrawiam bez obaw o forumowe uzależnienie (póki co) apolityczny Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Zasypie nas ?? 12.03.05, 10:00 A ja bym chciała abyś się uzależnił..........no dobra już nie będę komplemencić. sypie chyba na całe Jasło.......zasypie nasze miasteczko Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Zasypie nas ?? 12.03.05, 10:10 Witam w sobotni ranek, dochodze do zdycia, do swiata przy małej czarnej ech, sobota.....mozna troche zwolnic..... u nas tez za oknem piekan zima, pada snieg, a za jest zero stopni to sie topi i o szyby romantycznie dzwoni Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Zasypie nas ?? 12.03.05, 10:16 Witaj Zuzanno ! Nie wiem czy ta zima jest romantyczna. Mnie obrzydła. Chcę wyjść.... gdziekolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
apolityczny Re: Zasypie nas ?? 12.03.05, 10:11 Narazie zatrzymam się może na lekkim zapaleniu forumowym... Chyba jednak wyjdę dziś na świeże, śnieżne powietrze... i zobaczę czy grozi nam całkowite zasypanie. pozdrawiam z widokami na lepsze jutro apolityczny Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Zasypie nas ?? 12.03.05, 10:16 apolityczny napisał: > Narazie zatrzymam się może na lekkim zapaleniu forumowym... > > Chyba jednak wyjdę dziś na świeże, śnieżne powietrze... i zobaczę czy grozi nam > > całkowite zasypanie. Ino wróć !!!!!!!!!! Bo ja tu będę czekać na Ciebie. > > pozdrawiam > z widokami na lepsze jutro > apolityczny Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Zasypie nas ?? 12.03.05, 10:18 No to miłego spacerku apolityczny dotlen sie, twarde dyski przewietrz, bys miał nowa energie do dalszych dewagacji na temat zycia i nie tylko :) Odpowiedz Link Zgłoś
apolityczny Re: Zasypie nas ?? 12.03.05, 13:13 Wróciłem... Jak wyszedłem sypało i było zimno. Teraz też za gorąco to nie jest ale zaczyna być chlapowato, przez co nawet przez chwilę przestałem być miłą osobą (przynajmniej w duchu). pozdrawiam nie polecający wychodzić na spacer apolityczny Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Zasypie nas ?? 13.03.05, 11:39 hi hi hi, a dzisiaj? u nas oczywiście za oknem piekna zima, ale troche sie topi, wszyscy wsciekli na buty, bo bez wzgledu na cene i firme przemakają....nozki ciągle mokre, moze jakies kalosze z ciepłymo onuckami pora sobie sprawic :) chilowo nawet nie pada Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Zasypie nas ?? 14.03.05, 05:50 Widoki to faktycznie teraz bajkowe....... wszystko takie bielutkie, czyściutkie. Ale człowiekowi to zawsze źle. Za zimno, za gorąco i tak w kółko. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Zasypie nas ?? 17.03.05, 19:05 yhy, a u nas to już po widokach.....zegnaj bieli jeszcze bielsza, witaj szarości nad szarosciami ale co tam, kwitaki w wazonie, muzyczka miła i nie podchodze do ona, jaki miły wieczor :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Zasypie nas ?? 17.03.05, 19:36 ho, ho u nas śniegu jeszcze duuuuuuuużo....ale wiosnę czuć w powietrzu. A ja okna pomyłam... muszę się pochwalić bom bohaterka pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Zasypie nas ?? 17.03.05, 19:40 0kowita napisała: > ho, ho u nas śniegu jeszcze duuuuuuuużo.... w którym miejscu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Zasypie nas ?? 17.03.05, 19:42 Nie widzisz ? U mnie przy garażu to jeszcze więcej niż metr. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Zasypie nas ?? 18.03.05, 18:50 o proszę a u nas wczoraj szaro i rwące potoki na chodnikach i po rowach a dzis znowu sypało i tak na zmiane hi hi hi raz sniegiem, raz deszczem wali, a dzis w nocy ma to wszystko zamarznąć...hm.....okropiczne to przedwiosnie, srasznie błotne jakies Odpowiedz Link Zgłoś