wisloka 21.06.02, 17:47 Jest pewne, że na rynku unijnym tak słabe województwo nie wytrzyma konkurencji regionów UE. Co jaślanie myślą o zlikwidowaniu tego województwa i połączeniu z małopolskiem ze stolicą w Krakowie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millenik1 Re: Zlikwidować Podkarpackie ? 21.06.02, 19:12 ...jestem za woj podkarpackim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Zlikwidować Podkarpackie ? IP: 207.30.78.* 21.06.02, 19:21 A skąd wiadomo że nie wytrzyma, ew. skąd że z małopolskim wytrzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Zlikwidować Podkarpackie ? 22.06.02, 08:15 Ponieważ wszyscy tu bluźnią to i ja mogę. Ten temat wywołuje u mnie silną alergię padaczkową.Właśnie piana toczy mi się z pyska.Starzy forumowicze wiedzą o co chodzi a nowi mogą sobie poczytać zimowe wątki gdzie tamat wielkiej, silnej i bogatej małopolski idącej z uśmiechem do unii przerobiony był dogłębnie. Acha miały być bluzgi......Kurwa mać wisłoko, wyciągnięcie historycznych wątków na forum Rzeszów napewno przyciągnie tu dalsze ataki.Podziwiam perfidię .No i już ci dawno temu mówiłam, że pić to ty nie umiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Zlikwidować Podkarpackie ? 24.06.02, 09:25 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > Ponieważ wszyscy tu bluźnią to i ja mogę. > Ten temat wywołuje u mnie silną alergię padaczkową.Właśnie piana toczy mi się z > > pyska.Starzy forumowicze wiedzą o co chodzi a nowi mogą sobie poczytać zimowe > wątki gdzie tamat wielkiej, silnej i bogatej małopolski idącej z uśmiechem do > unii przerobiony był dogłębnie. > Acha miały być bluzgi......Kurwa mać wisłoko, wyciągnięcie historycznych wątków > > na forum Rzeszów napewno przyciągnie tu dalsze ataki.Podziwiam perfidię .No i > już ci dawno temu mówiłam, że pić to ty nie umiesz. Marysiu!! Ogień ! Ale się uchachałem. :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Zlikwidować Podkarpackie ? IP: *.chemia.pk.edu.pl 24.06.02, 09:45 :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Georghe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.02, 16:04 Kocham Cię Georghe !!!!!! Cały czas czekam aż mnie ktoś tu zbluzga a tu taka niespodzianka.:))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris1_gazeta Re: Georghe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.02, 16:55 Marysiu, jesteś super dziewucha! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Georghe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 07:01 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > Kocham Cię Georghe !!!!!! > Cały czas czekam aż mnie ktoś tu zbluzga a tu taka > niespodzianka.:))))))))))))))))))))))))))))))))) JAK MIŁO........... :))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek No rewelacja! IP: 207.30.78.* 24.06.02, 17:02 Proszę częściej w tym duchu, to dobrze brzmi. Nie będą rózni popierdoleńcy kojarzyć tego forum z "zupkami" itp. Z buta w ryj między ślepia - tak trzymaj MARYSIA! Odpowiedz Link Zgłoś