ciupazka 13.04.05, 11:47 ....zyć jeszcze raz to jak? Tak samo? Macie takie dylematy? www.marhan.pl/Spojrzenia23.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: .......Gdyby.... 13.04.05, 15:57 juz nie mam,kiedys zastanawialam sie wiele razy nad tym,teraz jestem zupelnie pogodzona z tym ze dwa razy zyc sie nie da (przynajmniej ja o tym nie wiem hehe) i skupiam sie na tym zyciu ktore mam ,starajac sie uczyc na bledach ktore popelnilam:) Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: .......Gdyby.... 13.04.05, 21:30 Narazie nic nie zmieniam. Zapytaj mnie jeszcze raz za 5 lat, moze to wtedy ulec zmianie. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: .......Gdyby.... 14.04.05, 00:35 Gdybym jeszcze raz urodzic sie mial to tylko pod Tatrami,a co do zmian,ha to jest PYTANIE,do ostatniej chwili ludzie sie nad tym zastanawiaja. Idzie gorol dolina Koscieliska i niesie jagnie,podchodzi do niego jakas pani i pyta,czy wie gdzie jest dolina Koscieliska,goral na to ,pani przytrzymajcie to jagnie,a kiedy ona trzyma jagnie ,goral rozklada rece i mowi ,a bo ja wiem? Tak samo ja ,a bo ja wiem?Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: .......Gdyby.... 14.04.05, 09:29 tak,to bardzo piekne slowa,ale zeby je wypowiedziec trzeba sobie zrobic rachunek sumienia,jakim sie bylo ,jest i bedzie.Kazdy kto mysli ma jakis dylemat ,a to oznacza ze liczy sie z tym co powiedza inni,wiec moze nie jest tak zle.Te slowa zmuszaja do pewnych przemyslen,co nas spotka,co bedzie? ale tego nie wien nikt pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: .......Gdyby.... 14.04.05, 09:33 hehehe chwila zamyslenia ,wspomnien,zapach pieczonych na ogisku ziemniakow i.... jeszcze raz musze gotowac ziemniaki na obiad hehe tamte sie spalily milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: .......Gdyby.... 14.04.05, 15:50 oj heheheheh to beda pieczone ziemniaki bez pieczenie w ognisku! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: .......Gdyby.... 14.04.05, 20:51 ...nie sieć, to myślałabym, ze ja mam tylko monopol na przypalanie i smrodek w chałupie z powodu ślęczenia przy kompie. Miło mi alex! Rozgrzeszam Ciebie. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: .......Gdyby.... 14.04.05, 22:50 dzieki,widze ,ze nie tylko mnie sie to przytrafia,choc musze przyznac,ze najwiecej spalonych garnkow ma moj syn Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: .......Gdyby.... 15.04.05, 04:46 hehehe to ja z mezem tak spektakularnie spalislismy ryz na kuchni,czegos szukalismy na ebay,zorientowalismy sie ze gotujemy ryz jak juz bylo siwo od dymu ! hehehehheh a kuchnia jest po drugiej stronie domu ! niezle nie?ciupazka nic sie zle nie czuj! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: .......Gdyby.... 15.04.05, 09:31 ja mam do gotowania ryzu i chyba kaszy,elektryczny garnek,ale jeszcze go nie uzywalem,nie chce mi sie go podlaczac na woreczek ryzu Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 Re: .......Gdyby.... 15.04.05, 10:01 gdyby raz jeszcze to bez daty 10 stycz 2005 w moim życiorysie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: .......Gdyby.... 15.04.05, 11:22 A cemuz to, rocznica smutno??? Nie śmiym pytać, cy moze nom nie wypodo? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: .......Gdyby.... 15.04.05, 17:39 a ja nic nie chce zmienic,nawet najgorsze daty w moim zyciu......... Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer Re: .......Gdyby.... 15.04.05, 20:33 ..jechałbym pare razy inaczej.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: .......Gdyby.... 15.04.05, 20:57 ups,tak spektakularnie bylo?hehe cmok Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 Re: .......Gdyby.... 16.04.05, 20:12 a u mnie 10 styczeń to data wykrycia cukrzycy:((( Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: .......Gdyby.... 16.04.05, 20:51 Na to się nie umiero, hale trza o sie dbaći duuuużo chodzić i na powietrzu przebywać. Mój teść z cukrzycą żył 87 lat i wcale na nią nie pomar. W starszym wieku to prawie normalne. W góre serca! Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 Re: .......Gdyby.... 16.04.05, 22:29 ja wiem,że nie nie umiera;)w starszym wieku to prawie normalne:)może ale ja w wieku 28nie uważam się za starszą:) ale co do jedengo masz racje w górę serca!!:) dziękuje za to;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: .......Gdyby.... 17.04.05, 01:42 asku pilnuj diete i mysl pozytywnie a bedzie wszystko ukladalo sie jak trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: .......Gdyby.... 17.04.05, 11:11 Obecnie przy tym stanie wiedzy i sposobach leczenia to już nie jest taki problem jak dawniej..., a że są i będa ograniczenia - to trudno, trzeba się do nich dostosować i życie jest piękne. Nawet nie myśl o tym i hej! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś