adas49 18.05.05, 11:47 Najwazniejsza rola mezczyzny w zyciu jest pranie wlasnych skarpetek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: rola mezczyzny w zyciu* watek dedykowany Cusk 18.05.05, 12:00 Rola mężczyzny to takie uprawianie roli (zagonu) kobiety by nie zarosła ona chwastem. Adasiu, znudziło mi się gadanie o Cuskim, o Tarnowie, o Jajecznicy .....bleeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: rola mezczyzny w zyciu* watek dedykowany Cusk 18.05.05, 12:07 Tutaj bedziemy roztrzasac wazne kwestie dotyczace plci meskiej. Oprocz prania skarpetek i iskania kobiet (chyba o to Ci chodzilo) proponuje tez dodac to: Rola mezczyzny w zyciu jest dbalosc o chlodzenie szampana w warunkach gospodarstwa domowego. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: rola mezczyzny w zyciu* watek dedykowany Cusk 18.05.05, 12:13 A co w kwestii zarabiania pieniedzy ? Interesuje mnie Adasiu Twój pogląd w tej sprawie.... Teraz tylo... może potem rozwinę... Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: rola mezczyzny w zyciu* watek dedykowany Cusk 18.05.05, 12:14 W kwestii zarabiania pieniedzy inicjatywe powinna przejac tesciowa. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: rola mezczyzny w zyciu* watek dedykowany Cusk 18.05.05, 12:16 :> Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: rola mezczyzny w zyciu* watek dedykowany Cusk 18.05.05, 12:25 adas49 napisał: > W kwestii zarabiania pieniedzy inicjatywe powinna przejac tesciowa. Odpowiedź niezwykle wykrętna. Może coś bez udziału teściowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: rola mezczyzny w zyciu* watek dedykowany Cusk 18.05.05, 19:38 0kowita napisała: > Może coś bez udziału teściowej ? Rola mezczyzny w zyciu sprowadza sie do poczecia syna bez udzialu tesciowej. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: rola mezczyzny w zyciu* watek dedykowany Cusk 18.05.05, 20:05 Tak, tak to znam... syn, drzewo i dom. Może coś nowszego ? Syn ma ojca w .......... Drzewa więdną i zasychają. a domy ? to tylko martwa rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: rola mezczyzny w zyciu* watek dedykowany Cusk 18.05.05, 20:15 0kowita napisała: > Syn ma ojca w .......... > Drzewa więdną i zasychają. > a domy ? to tylko martwa rzecz. Oj, swieta , nabozna prawda.Masz racje kobieto, wiesz co prawisz... W takim razie zmieniam wersje: Rola mezczyzny w zyciu sprowadza sie do pozbycia sie z domu syna (wraz z potencjalnym rodzenstwem) oraz tesciowej aby w spokoju mogl rozkoszowac sie wdziekami towarzyszki zycia. W tym celu pomocne bywa nabycie domu z dzwiekoszczelnymi scianami i zasadzenie pod oknami wysokich drzew zaslaniajacyych przed wscibskimi sasiadami potencjalnie gorszace widoki, jakie moga kryc sie w czelusciach sypialni... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita bez tytułu bo Ouimet zakwestionuje 18.05.05, 20:22 Wiesz co ? Po co jakaś rola i stosowanie się do niej. Człek żyje bo żyje....... i już. Gdyby każdy chciał miec tego syna, drzewo i dom iluż byłoby więcej frustratow. Nie ma "roli mężczyzny", nie ma "roli kobiety"..... to juz piszę na serio, Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: bez tytułu bo Ouimet zakwestionuje 18.05.05, 20:24 0kowita napisała: > Nie ma "roli mężczyzny", nie ma "roli kobiety"..... to juz piszę na serio, A co ty myslalas? Ze ten watek to niby na powaznie? To byla w zalozeniu kpina... ach - gdziez sie podziali ludzie z poczuciem humoru! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: bez tytułu bo Ouimet zakwestionuje 18.05.05, 20:33 Ejże niech się obejżę.......... Tłumaczysz się ? To jakaś nowośc !!!!!!!!!! Ps. Jest tu ortograf ? bo nie chce mi sie szukac w słowniku. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: bez tytułu bo Ouimet zakwestionuje 18.05.05, 20:41 0kowita napisała: > Tłumaczysz się ? > To jakaś nowośc !!!!!!!!! Pan Adas jest chory i lezy w lozeczku... PS.Pewnie goraczkuje i majacze w malignie Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: bez tytułu bo Ouimet zakwestionuje 18.05.05, 20:43 Kochanie Moje !!!!! Choryś ??? Szkoda żeś daleko ...... zrobiłabym Ci okład z piersi. ..byłbyś zdrów.. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: bez tytułu bo Ouimet zakwestionuje 18.05.05, 20:44 0kowita napisała: > zrobiłabym Ci okład z piersi. ...chyba z piersiowki... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: bez tytułu bo Ouimet zakwestionuje 18.05.05, 20:47 Wątpisz w uzdrowicielską moc moich piersi ? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: bez tytułu bo Ouimet zakwestionuje 18.05.05, 20:48 0kowita napisała: > Wątpisz w uzdrowicielską moc moich piersi ? Zasadniczo nie mam podstaw, by poddawac te teze w watpliwosc. Pozostaja jedynie kwestie merytoryczne... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: bez tytułu bo Ouimet zakwestionuje 18.05.05, 20:51 Słucham Cię jak radia..... Jakież to merytoryczne wątpliwosci masz wzgędem moich piersi ? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: bez tytułu bo Ouimet zakwestionuje 18.05.05, 20:53 0kowita napisała: > Jakież to merytoryczne wątpliwosci masz wzgędem moich piersi ? Zastanawiam sie czy to "lekarstwo" spelnia wszystkie normy i atesty UE. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: bez tytułu bo Ouimet zakwestionuje 18.05.05, 20:58 Taki cwany a taki bojaźliwy............. dziw. Gdybyś był bliżej to najpierw solidne lanie a potem okład z piersi miałbyś....... nawet gdybyś się bronił. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: bez tytułu bo Ouimet zakwestionuje 18.05.05, 21:03 Rola mezczyzny w zyciu nie polega na byciu biernym obserwatorem pociagu seksualnego, jaki wzbudza u plci przeciwnej. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: bez tytułu bo Ouimet zakwestionuje 18.05.05, 21:21 A na czym polega bycie obserwatorem czynnym ??? I czy to Cię pociąga ?? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita kurka wodna 18.05.05, 22:02 Tak sobie czytam cośmy tu dziś napieprzyli i myślę........... gdy ktoś powie, że na f.Jaso niski poziom to nie pozostaje nic innego tylko walnąc się w pierś i przyznac rację. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai jak wam ktos zarzuci ze forum 19.05.05, 00:33 jaslo ma za niski poziom,to go odeslijcie do nowego sacza,wtedy delikwent juz NIGDY sie do was nie przyczepi,cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: kurka wodna 19.05.05, 03:07 0kowita napisała: gdy ktoś powie, że na f.Jaso niski poziom to nie pozostaje nic innego tylko walnąc się w pierś i przyznac rację. ps.pod warunkiem ze "stoisz na glowie"/stojka/ Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: kurka wodna 19.05.05, 06:50 ouimet napisał: > 0kowita napisała: > gdy ktoś powie, że na f.Jaso niski poziom > to nie pozostaje nic innego tylko walnąc się w pierś i przyznac rację. > > ps.pod warunkiem ze "stoisz na glowie"/stojka/ A Ty znowu w coś wątpisz ! Oj, Ouimet niewierny Tomaszu. U mnie pierś w każdej pozycji jest.... hehe dopowiedz sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: kurka wodna 20.05.05, 02:03 0kowita napisała: > U mnie pierś w każdej pozycji jest.... hehe dopowiedz sobie sam. no wlasnie,mam techniczny problem...tzn.:nizaleznie czy stoisz na nogach,czy na rekach....poziom piersi ten sam?Czyli na wysokosci ....brzucha?! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: kurka wodna 20.05.05, 06:23 ouimet napisał: >> > no wlasnie,mam techniczny problem...tzn.:nizaleznie czy stoisz na nogach,czy na > > rekach....poziom piersi ten sam?Czyli na wysokosci ....brzucha?! > > :))) WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: kurka wodna...Okowito 21.05.05, 00:24 pytalem o umiejscowienie Twoich piersi,a nie czy dziala Ci wibrator... :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: kurka wodna...Okowito 21.05.05, 11:40 Ouimet, dobry biust to podstawa w zyciu kobiety. Oprocz znanych Ci funkcji opowiem Ci o jeszcze jednej......... Fakt autentyczny i wielokrotny. Przychodzi kobita z zakupami do domu a mąż do niej " kupiłaś sobie flaszkę?" .. ona "NIE !!!" . On sprawdza.... reklamówkę, torebkę. "Nie ma" stwierdza. A tymczasem ona ma pół litra wyborowej w biustonoszu. Ja za młodych lat zawsze miałam w biustonoszu paczkę papierosów i zapałki. Odpowiedz Link Zgłoś
siuski-w-chicago Poziom .... 20.05.05, 03:42 Zajrzyjcie na fryzjerskie forum cuskiego. Dopiero sie dowartosciujecie. Tam groch z kapusta, poki sie nie ozeni sperma bedzie walila mu do dachu. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita a pamiętacie ? 19.05.05, 06:54 A pamiętacie ? Cuski obiecał, że nie będzie się dopisywał do durnych wątków. Trza nam tworzyc same durne wątki. AAAAAAAAAAaaaaaa otworzę sobie taki wątek. Może się kto wpisze ???? Odpowiedz Link Zgłoś
siuski-w-chicago Prawdziwa menzczyzna zaklada forum i pilnuje, zeby 20.05.05, 03:39 Zeby wszyscy dobrze pisali o niej, tej menczyznie. Prawicowej menzczyznie. Odpowiedz Link Zgłoś