ellenai 29.05.05, 00:48 i to byl jeden z lepszych zakupow! pojezdzilam sobie po parku troche,pogoda dopisala,poczulam sie jak 10 lat temu w polsce w gorkach beskidzkich,choc tu gorek nie ma,ale klimat na rowerze ten sam!huraaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: kupilam sobie rower! 29.05.05, 05:20 Ellen,naprawde kupilas sobie "popularnego?"nie wiem czy rozumiesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 Re: kupilam sobie rower! 29.05.05, 08:16 ell w takim razie zapraszam do sącza wyskoczymy na przehybę:)))buziaki milego... Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: kupilam sobie rower! 29.05.05, 09:59 no nareszcie bedziesz miec na czym sie wyzywac hehe,popieram ,ja dzisiaj juz bylem w kosciolku, teraz szybki obiadek i jade na Wolowiec,przez dwa weekendy nie siedzialem na rowerze,az wstyd. serio Popularny,czy Ukraina ??? hehe,to byly rowery nie do zdarcia milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: kupilam sobie rower! 29.05.05, 18:25 nie zalapalam sie w mojej mlodosci na ukrainy i popularne,sasiadka miala i ma ukraine(mowie o polsce)a u nas to byly jakies wigry3 ,a tu nie wiem,jakis ichniej produkcji rower kupilam! aleks ale jak chce zobaczyc zdjecia z twoich wypraw! ty mi dawno nic nie wysylales! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai asek! jak przyjade do pl 29.05.05, 18:26 to sie umowimy na rower,wezmiemy majaka przy okazji i innych chetnych i zrobimy sobie wyprawe rowerowa!!!!!!!!!!!!co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: asek! jak przyjade do pl 29.05.05, 19:18 ostatnio zadnych fotek nie robilem,a w ogole to juz nie pamietam co Ci wysylalem,cos podesle najwyzej wykasujesz ja na wyprawe tez sie pisze hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: asek! jak przyjade do pl 29.05.05, 19:20 ostatnio wysylales mi z lagiewnik,ciezkowic,grybowa,i szlaku jana pawla ll Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: asek! jak przyjade do pl 29.05.05, 19:30 no tak ,juz zapomnialem,ale poprawie sie Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: asek! jak przyjade do pl 29.05.05, 20:15 juz wyslalem,ale jak pojda tak jak aparat to dostaniesz za dwa tygodnie po zaplaceniu cla hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: asek! jak przyjade do pl 29.05.05, 20:35 doszly,powoli mi sie otwieraja,bo na tym kompie mam dial up,ale piekna masz dzialke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cudne te zdjecia,troche mi sie ich od ciebie uzbieralo wiec wgram je na plytke i wywolam sobie te zdjecia,dzieki ogromne! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: asek! jak przyjade do pl 29.05.05, 20:56 podesle jak sie cos uzbiera czy rogi Ci sie podobaja ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: asek! jak przyjade do pl 29.05.05, 21:02 co ty do rogow to ja jeszcze nie doszlam! 8 zdjec mi jeszcze zostalo do otworzenia,a caly czas otwieram pliki! smierc dla dial up! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: asek! jak przyjade do pl 29.05.05, 21:18 Spodobaly mi sie u jelenia rogi,u zajaca uszy,u dziewczyny nogi.heh Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: asek! jak przyjade do pl 29.05.05, 21:29 A to z jakiejs piosenki,pisalas o rogach to przypomnialo sie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai rogi! 29.05.05, 23:25 hehe wlasnie widzialam aleksowe zdjecie z rogami! hehehehehehe piekne~ Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: świetny pomysł 30.05.05, 10:54 A Ja na to jak na lato hehehe. A jakby nie udalo Ci sie przywiezc wlasnego, to z pewnościa jakis inny sie znajdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: świetny pomysł 30.05.05, 18:36 Ech, zaplanuj lepiej dluzsza wizyte, bo planow bedzie coraz wiecej, a trzeba je bedzie przeciez zrealizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: świetny pomysł 30.05.05, 19:26 hehe tak plany to jedna sprawa,a realizacja ich to druga,znacznie trudniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: świetny pomysł 31.05.05, 02:34 planuje faktycznie na dluzej przyjechac,gdzies ok poltora miesiaca,zobaczymy jak to bedzie,bo na razie to ja gadam ze plany sa a nic nie robie zeby je zrealizowac,ale podobno plan do podstawa! powiedzcie mi ile kosztuja rowery w pl?tak z ciekawosci pytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: świetny pomysł 31.05.05, 08:11 Rowery sa znacznie drozsze niz w USA, jednak te tansze juz nie maja az tak duzych rozbieznosci cenowych. Te drozsze to takie za ok 5000-15000, czyli o nich zapominamy narazie ;) Na dobry rower trzeba wylozyc w okolicy 1200zł (360$) i taki rowerek przy spokojnej jezdzie posluzy bardzo dlugo. A z wyborem modelu nie ma naszczescie, jak to bywalo dawniej, najmniejszego problemu. To oczywiscie bardzo ogolna odpowiedz i z pewnoscia w pelni Twojej ciekawosci nie zaspokoilem, bo rower to mozna kupic i za 150zł w markecie na promocji :P Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: świetny pomysł 31.05.05, 16:03 ja sie az tak na rowerach nie znam ale ceny faktycznie macie niesamowite!ja dalam 50 dolcow za swoj rower maz dal 160 dolcow,nie wiem czym dokladnie poza biegami sie te rowery roznia ale sa w sam raz dla nas! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: świetny pomysł 31.05.05, 17:23 Hehehe, ech Ci faceci. Zawsze musza miec lepszy sprzet. A moze to dlatego drozszy, ze musi wytrzymac wieksza mase ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: świetny pomysł 31.05.05, 18:13 chyba tak,rower jest pewno solidniejszy tylko ze na pierwszy rzut oka to one oba tak samo dla mnie wygladaja heheh Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: świetny pomysł 31.05.05, 20:32 dobre pytanie,tylko raz okiem rzucilam! Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: kupilam sobie rower! 03.06.05, 03:58 ellenai napisała: > i to byl jeden z lepszych zakupow! pojezdzilam sobie po parku troche,pogoda > dopisala,poczulam sie jak 10 lat temu w polsce w gorkach beskidzkich,choc tu > gorek nie ma,ale klimat na rowerze ten sam!huraaaaaaaaaaaaaa i bardzo dobrze zrobilas... Ja kupilem rok temu i to byl jeden z najlepszych zakupow roku 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: kupilam sobie rower! 03.06.05, 04:01 teraz trzeba na nim jezdzic! kurde mol,a tu takie burze i caly czas pada! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: kupilam sobie rower! 03.06.05, 10:12 To bardzo nie dobrze, a nie mozesz sobie zalatwic slonca? Moze trzeba komus w lape dac? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: kupilam sobie rower! 03.06.05, 15:13 nie takie numery to tu raczej nie przechodza heheh Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: kupilam sobie rower! 03.06.05, 21:09 To jak wy tam cokolwiek zalatwiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: kupilam sobie rower! 03.06.05, 22:04 hehe normalnie idzie sie i zalatwia hehe Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: kupilam sobie rower! 03.06.05, 22:07 Wow, niesamowite :P U nas tez tak sie czasem udaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: kupilam sobie rower! 03.06.05, 22:29 hehe czyli jest nadzieja u was! Odpowiedz Link Zgłoś