Dodaj do ulubionych

Byliście już na basenie ??!!!

19.07.02, 10:49
Wybieram się dzisiaj - mam nadzieję że już nie będzie wielkiego tłoku ... o
któej można spokojnie popływać ?
Obserwuj wątek
    • georghe Re: Byliście już na basenie ??!!! 19.07.02, 14:07
      Podobno można sobie zarezerwować wejście na okresloną godzinę tylko, że to coś
      kosztuje.

www.baseny.mosir-jaslo.pl/
      • millennik1 Re: Byliście już na basenie ??!!! 19.07.02, 16:31
        ...znajomi mi mowili ze ciezko sie dopchac do wody...i trzeba uwazac na rure...
        • jepat Re: Byliście już na basenie ??!!! 20.07.02, 07:49
          popatrzyłem sobie na galerie- fajna pływalnia i ta czarna jaślanka też
          niczego sobie
          • jepat Re: Byliście już na basenie ??!!! 20.07.02, 07:51
            najlepiej się pływa po 22-ej.załatwcie sobie z cieciem ,ja tak zrobiłem .
            • gadacz Dżuma ???? 29.07.02, 11:18
              Wkrocył SANEPID i basenik zamknięty - wiecie coś ?
              • Gość: sztaszek Re: Dżuma ???? IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 15:27
                to było do przewidzenia znając nasze polskie warunki. basen podobno zamknięty
                bo się ludzie duszą cy cuś. jakaś wentylacja słaba?
                • Gość: Kate Re: Dżuma ???? IP: *.dyn.optonline.net 30.07.02, 18:55
                  Hej najlepiej miec basen przy sobie....kolo domu.....przez caly rok dlatego
                  mieszkam az w Californii,pamietam problemy latem z Basenem wiec chodzilam na
                  Krate a tam oj dzilao sie dzialo ......czasem milo powspominac
                  • Gość: kóniu chory basen IP: 2.3.STABLE* / *.gazeta.pl 04.08.02, 19:09
                    był basen zamknięty bo się zepsuło jonizowanie wody czy jakos tam ale juz jest
                    wszystko w porządku byłem kilka razy na tym basenie i nie jest źle ale mogło
                    byb byc lepiej. ludzi troche dużo ale mogło by być w ięcej....
                    • Gość: kóniu Re: chory basen IP: 2.3.STABLE* / *.gazeta.pl 07.08.02, 12:50
                      słyszałem w radiu że ludzie się pozarażlai chorobami związanymi z pewnymi
                      narządami
                      i dlatego sanepid był i się przyczepił
                      szok
                      • georghe Re: chory basen 12.08.02, 08:20
                        Gość portalu: kóniu napisał(a):

> słyszałem w radiu że ludzie się pozarażlai chorobami związanymi z pewnymi
                        > narządami
                        > i dlatego sanepid był i się przyczepił
                        > szok

Kóniu, to chyba coś nie tak bo gdyby to były te poważne choroby "pewnych
                        narządów" to jeszcze by o tym nie wiedzieli. Jest chyba jakiś okres inkubacji
                        tego świństwa. No chyba, że nie chodzi o "TE" narządy..... :)))))

Jest pierwsza ofiara głupoty na basenie. Facet zjechał w rurze głową do przodu
                        i prawdopodobnie zostanie kaleką.
                        • gadacz Fajny basen 12.08.02, 09:07
                          Chodzę na base i żyje... Fajny jest.. ale dopiero po 21 -ej można spokojnie
                          popływać (tzn. dodać trochę gazu). Zaliczyłem saune - bicze, masażyki - a na
                          widok ratowniczki chciałem się sam podtopić takie ma fajne proporcje :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka