Gość: NITKA IP: 217.153.15.* 24.07.02, 10:42 Ja tu tylko tak gościnnie :) w imieniu kolegi isoxazolidine. Mam przekazać, że się urlopuje :) Pozdrowienia dla całego forum Jasło NITKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gadacz Re: urlop 24.07.02, 10:51 Dziękujemy Ci Niteczko - ale dlaczego tylko gościnnie ????- chodź i zamieszkaj z nami jakiś czas a zobaczysz nie będzie Ci się chciało wracać do domku ... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: urlop 24.07.02, 11:02 Dziekuję w imieniu swoim i narodu jasielskiego za pozdrowienia i zapraszam częściej Panią Niteczkę na nasze forum. Isoxazolidine też porządne chłopisko, że o nas pamięta. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: urlop 31.07.02, 12:59 witam, witam .... jo tylko tak na chwilunke urlopowo ale pozdrawiam CAŁE FORUM JASŁO :-)))) ... i do przeczytania/zmajlowania jak wróce Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: urlop 02.08.02, 13:53 Skoro taka nowa świecka tradycja - to się również odmeldowuje - ide na urlopik. Twórczych dyskusji i wesołych postów ... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: urlop 14.08.02, 18:49 No tak !!!!!!!! zaczynam się urlopować a tu leje.Czyżby niebiosa uważały, że nie zasłużyłam ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: urlop 14.08.02, 18:57 To za karę Marysiu, że tak mało Cię na forum.... :)) Zarcik oczywiście.. :) Jakiś wyjazd czy spanko i odpoczynek w domu ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: urlop 14.08.02, 19:06 GERGHE !!!!!!!!!!!! Moje Ty SłONECZKO !!!!!!!!!! CZYŻBYŚ WZIOŁ LAPTOPA???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: urlop 14.08.02, 19:57 JASNE !!! Wiedziałem, że Cię dzisiaj spotkam :))))))))))))))))))) Pogodeńka do luftu, ale i tak jest fajnie bo mam laptopa, cmokam sobie pyszną zupkę, a z głośników czadu daje MORCHEEBA !! (biedni sasiedzi: :)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: urlop 14.08.02, 20:08 Ale ja byłam grzeczna cały rok !!!!!! Dlaczego taka kara na urlop ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: urlop 14.08.02, 20:34 Nie martw się. Według synoptyków ma sie poprawić i to znacznie. No to jak to jest Marysiu z tym Twoim urlopem ? Wyjazd czy w domu ? A może to taki krótki urlop tzn. wolny piatek i tzw. długi weekend ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: urlop 14.08.02, 20:50 Wyjazd w niedzielę. Trochę chłopaki, odpoczniecie od Marysi !!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: urlop 14.08.02, 22:02 O wszyscy święci !!! Co ta kobieta mówi ? Nie dość, że znika jak gdyby nigdy nic, nic nie pisze tygodniami, to jeszcze mówi, że odpoczniemy..... Bój sie Boga Kobieto !! No dobra. To gdzie Pani Marysia wyjeżdża? Tylko nie mów, że to tajemnica bo przeca nie pytam z kim..... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: urlop 16.08.02, 08:05 Ja gdy patrzę na to forum to wydaje mi się ono tak przemarysiowane, że aż mi wstyd. PS. No i gdzie ta pogoda jak drut ? Nawet prania zrobić nie można a co dopiero poleżeć w hamaku. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: urlop 17.08.02, 10:37 Spóźnione ale gorące Marysiu życzenia imieninowe.... Nieograniczonego dostępu i czasu do przemarysiawiania forum Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: urlop 17.08.02, 10:58 Serdeczne dzięki !!!!! To nie pierwsze moje imieniny na tym forum. Obchodzę święto każdej Marii w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: urlop - do Marysi 17.08.02, 11:57 Fajnie Ci Marys. Praktycznie imieniny mosz w kazdym miesioncu. I za kazdym razem kosze kwiatow, prezentow, balety. Eh, fajne mosz imie Marysia. Tysz bym tak chciol. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: urlop - do Marysi 17.08.02, 12:13 A kiedy jest Kolora ?????? Zrobimy festyn !!!!! Ps.Ten sklep "Kolor" na Floriańskiej 9 to Twój ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: urlop - do Marysi 17.08.02, 12:15 Jo mom imieniny w kolorowe dni, a tych ostatnio niemnozko:-))))) Tyn sklep to nie moj, ino wuja Kolora - seniora, ps. Bosss:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: urlop - do Marysi 17.08.02, 12:18 OK, będę tam kupować !! Rodzina Kolora to Nasza Rodzina !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: urlop - do Marysi 17.08.02, 12:20 Super. Bedziem sie bogacic. A propos Marysiu, jakiej branzy jest tyn sklep? Bo wuj to strosznie tajemniczy czlek. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: urlop - do Marysi 17.08.02, 12:21 Farby. Oczywiście niezmiernie kolorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: urlop - do Marysi 17.08.02, 12:23 m.a.r.y.s.i.a napisała: > Farby. Oczywiście niezmiernie kolorowe. No to Marys wszystkie farby na remonty w pracy, domu i gdziekolwiek indziej mosz robic ino u Kolora. Mosze wuj odpali jakoms dzialke za reklame? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Kolor 17.08.02, 19:09 kolor napisał: > Super. Bedziem sie bogacic. A propos Marysiu, jakiej branzy jest tyn sklep? Bo > wuj to strosznie tajemniczy czlek. Kolor, było wcześniej z Wujem zamienić dwa słowa bo przydał by się - a raczej jego farby - podczas niedawnego remontu... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: do Marysi JA JA WIEM !!! 17.08.02, 19:06 m.a.r.y.s.i.a napisała: > A kiedy jest Kolora ?????? Zrobimy festyn !!!!! > Ps.Ten sklep "Kolor" na Floriańskiej 9 to Twój ??????? Marysiu, ja wiem kiedy są imieniny Kolora. NAPRAWDE ! Chyba nie moge jednak napisać bo nie wiem czy Kolor by sobie tego życzył :))) Powiem tylko, że za jakieś cztery miechy.... Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: do Marysi JA JA WIEM !!! 17.08.02, 19:11 no, no, no, ino sprobuj cosik powiedziec:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś