IP: 217.153.15.* 24.07.02, 10:42
Ja tu tylko tak gościnnie :) w imieniu kolegi isoxazolidine.
Mam przekazać, że się urlopuje :)
Pozdrowienia dla całego forum Jasło
NITKA
Obserwuj wątek
    • gadacz Re: urlop 24.07.02, 10:51
      Dziękujemy Ci Niteczko - ale dlaczego tylko gościnnie ????- chodź i zamieszkaj
      z nami jakiś czas a zobaczysz nie będzie Ci się chciało wracać do domku ...
      • georghe Re: urlop 24.07.02, 11:02
        Dziekuję w imieniu swoim i narodu jasielskiego za pozdrowienia i zapraszam
        częściej Panią Niteczkę na nasze forum.
        Isoxazolidine też porządne chłopisko, że o nas pamięta.
        :)))))
        • isoxazolidine Re: urlop 31.07.02, 12:59
          witam, witam ....

jo tylko tak na chwilunke urlopowo ale pozdrawiam CAŁE FORUM JASŁO

:-))))

... i do przeczytania/zmajlowania jak wróce
          • gadacz Re: urlop 02.08.02, 13:53
            Skoro taka nowa świecka tradycja - to się również odmeldowuje - ide na urlopik.
            Twórczych dyskusji i wesołych postów ...
    • m.a.r.y.s.i.a Re: urlop 14.08.02, 18:49
      No tak !!!!!!!! zaczynam się urlopować a tu leje.Czyżby niebiosa uważały, że
      nie zasłużyłam ???????????????
      • georghe Re: urlop 14.08.02, 18:57
        To za karę Marysiu, że tak mało Cię na forum....
        :))
        Zarcik oczywiście.. :)
        Jakiś wyjazd czy spanko i odpoczynek w domu ?
        • m.a.r.y.s.i.a Re: urlop 14.08.02, 19:06
          GERGHE !!!!!!!!!!!!
          Moje Ty SłONECZKO !!!!!!!!!!
          CZYŻBYŚ WZIOŁ LAPTOPA????????????
          • georghe Re: urlop 14.08.02, 19:57
            JASNE !!!
            Wiedziałem, że Cię dzisiaj spotkam :)))))))))))))))))))
            Pogodeńka do luftu, ale i tak jest fajnie bo mam laptopa, cmokam sobie pyszną
            zupkę, a z głośników czadu daje MORCHEEBA !! (biedni sasiedzi: :))
            • m.a.r.y.s.i.a Re: urlop 14.08.02, 20:08
              Ale ja byłam grzeczna cały rok !!!!!! Dlaczego taka kara na urlop ???????
              • georghe Re: urlop 14.08.02, 20:34
                Nie martw się. Według synoptyków ma sie poprawić i to znacznie. No to jak to
                jest Marysiu z tym Twoim urlopem ? Wyjazd czy w domu ?
                A może to taki krótki urlop tzn. wolny piatek i tzw. długi weekend ?
                • m.a.r.y.s.i.a Re: urlop 14.08.02, 20:50
                  Wyjazd w niedzielę.
                  Trochę chłopaki, odpoczniecie od Marysi !!!!1
                  • georghe Re: urlop 14.08.02, 22:02
                    O wszyscy święci !!! Co ta kobieta mówi ? Nie dość, że znika jak gdyby nigdy
                    nic, nic nie pisze tygodniami, to jeszcze mówi, że odpoczniemy.....
                    Bój sie Boga Kobieto !!

No dobra. To gdzie Pani Marysia wyjeżdża? Tylko nie mów, że to tajemnica bo
                    przeca nie pytam z kim.....
                    :)))))
                    • m.a.r.y.s.i.a Re: urlop 16.08.02, 08:05
                      Ja gdy patrzę na to forum to wydaje mi się ono tak przemarysiowane, że aż mi
                      wstyd.
                      PS. No i gdzie ta pogoda jak drut ? Nawet prania zrobić nie można a co dopiero
                      poleżeć w hamaku.
                      • gadacz Re: urlop 17.08.02, 10:37
                        Spóźnione ale gorące Marysiu życzenia imieninowe....
                        Nieograniczonego dostępu i czasu do przemarysiawiania forum
                        • m.a.r.y.s.i.a Re: urlop 17.08.02, 10:58
                          Serdeczne dzięki !!!!! To nie pierwsze moje imieniny na tym forum. Obchodzę
                          święto każdej Marii w roku.
                          • kolor Re: urlop - do Marysi 17.08.02, 11:57
                            Fajnie Ci Marys. Praktycznie imieniny mosz w kazdym miesioncu. I za kazdym
                            razem kosze kwiatow, prezentow, balety. Eh, fajne mosz imie Marysia. Tysz bym
                            tak chciol.
                            • m.a.r.y.s.i.a Re: urlop - do Marysi 17.08.02, 12:13
                              A kiedy jest Kolora ?????? Zrobimy festyn !!!!!
                              Ps.Ten sklep "Kolor" na Floriańskiej 9 to Twój ???????
                              • kolor Re: urlop - do Marysi 17.08.02, 12:15
                                Jo mom imieniny w kolorowe dni, a tych ostatnio niemnozko:-)))))
                                Tyn sklep to nie moj, ino wuja Kolora - seniora, ps. Bosss:-))))
                                • m.a.r.y.s.i.a Re: urlop - do Marysi 17.08.02, 12:18
                                  OK, będę tam kupować !! Rodzina Kolora to Nasza Rodzina !!!!!
                                  • kolor Re: urlop - do Marysi 17.08.02, 12:20
                                    Super. Bedziem sie bogacic. A propos Marysiu, jakiej branzy jest tyn sklep? Bo
                                    wuj to strosznie tajemniczy czlek.
                                    • m.a.r.y.s.i.a Re: urlop - do Marysi 17.08.02, 12:21
                                      Farby. Oczywiście niezmiernie kolorowe.
                                      • kolor Re: urlop - do Marysi 17.08.02, 12:23
                                        m.a.r.y.s.i.a napisała:

> Farby. Oczywiście niezmiernie kolorowe.
                                        No to Marys wszystkie farby na remonty w pracy, domu i gdziekolwiek indziej
                                        mosz robic ino u Kolora. Mosze wuj odpali jakoms dzialke za reklame?
                                    • georghe Re: Kolor 17.08.02, 19:09
                                      kolor napisał:

> Super. Bedziem sie bogacic. A propos Marysiu, jakiej branzy jest tyn sklep?
                                      Bo
                                      > wuj to strosznie tajemniczy czlek.

Kolor, było wcześniej z Wujem zamienić dwa słowa bo przydał by się - a raczej
                                      jego farby - podczas niedawnego remontu...
                              • georghe Re: do Marysi JA JA WIEM !!! 17.08.02, 19:06
                                m.a.r.y.s.i.a napisała:

> A kiedy jest Kolora ?????? Zrobimy festyn !!!!!
                                > Ps.Ten sklep "Kolor" na Floriańskiej 9 to Twój ???????

Marysiu, ja wiem kiedy są imieniny Kolora. NAPRAWDE ! Chyba nie moge jednak
                                napisać bo nie wiem czy Kolor by sobie tego życzył :))) Powiem tylko, że za
                                jakieś cztery miechy....
                                • kolor Re: do Marysi JA JA WIEM !!! 17.08.02, 19:11
                                  no, no, no, ino sprobuj cosik powiedziec:-)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka