zuzanna6 18.07.05, 23:49 hi hi hi udało mi się !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 18.07.05, 23:49 Okowitko, jesteś wspaniała, nauczyłas mnie robić szlaczki ech, dzieki tobie uwierzyłam w siebie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 18.07.05, 23:51 muszę dziś wytrzymac jakos do północy więc z nudów szaleję po forach, a tu wszyscy spią, więc wzięłam się za naukę hi hi hi i słuchając twoich rad udało mi się :) cmokam Jasełko spijcie słodko Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 18.07.05, 23:54 Kobieto Nadmorska !!! Ja chcę spac a nie mogę póki Ty tu jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 18.07.05, 23:59 ♫♪♫ ♫♪♫ luliluli Zuzanko........♫♪♫ ♫♪♫ Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 19.07.05, 00:02 hi hi hi juz teraz nie zasniesz :) rozpoczeła sie godzina duchów strasze dzis i wrzeszcze, bo 25 666 nabiłam i do tego zuzanna6 jestem Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 19.07.05, 00:02 szaleję! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 19.07.05, 00:02 wrzeszczę Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 19.07.05, 00:02 jak sie ciesze ze sie odezwałas i andy sie obudził hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 19.07.05, 00:05 Rany Boskie !!!!!!!!!!! Myślałam, że z wszystkich bab na swiecie to ja najbardzej stuknieta a tu tymczasem... jest pokrewna dusza :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 19.07.05, 00:06 Chyba cos łyknę z tej okazji ! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 19.07.05, 00:06 he he he pewnie ze tak uwielbiam szalec, choc czasami bujam w obłokach hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 19.07.05, 00:07 kurde andy chyba sie wystraszył, za mocno straszyłam, chyba znowu uciekł Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 19.07.05, 00:15 tak postraszyłam, ze sie samam wystraszyłam, ide spac, dobranoc Jasełko wyciszyła mnie twoja kołysanka Okowitko :) do juterka :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 19.07.05, 00:23 Oni mają to do siebie... tutejsi faceci forumowi. Ze uciekają przy byle słodkim słówku......... ....I za to ich lubię. Nie cierpię oleśnych, śliniących się podrywaczy. Szukajacych seksu w necie..brrr Kiedyś jako "młoda" internautka mialam gg ustawione na wszystkich. Były też tam moje dane. Wiesz ilu "kandydatów" mi się zgłosiło ? Dziesiątki.Miomo iż wiek swój podałam prawdziwy. teraz nabralam doświadczenia i nikt mnie nie nagabuje....... Lubię za to tych forumowych facetów. Za to, ze ........ Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 19.07.05, 09:58 to jak z pamietnika mlodej lekarki ..... ide, bo sie ślinie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 19.07.05, 11:07 hi hi hi, oj aleksik :) Odpowiedz Link Zgłoś