grodek1 20.07.05, 14:33 Tanie Wino jest dobre, bo jest dobre i Tanie. Chcesz sie napic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: Tanie i dobre 20.07.05, 14:39 Nie ! tanie wina to tylko wymioty.. jak smiac się to do łez jak płakac to płakac do krwii jak kochac to mocno i gorąco jak pic to tylko to co najlepsze żadnych substytutów i półsrodków Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Tanie i dobre 20.07.05, 14:58 Ale pomysl, Okowita, tak , masz wybor : brzydka / brzydki i Drogie Wino lub Ladna / ladny i tanie i dobre wino, co bys teraz wolala ? wybrala ? pomysl tylko, do wyboru masz : ladny / ladna / brzydki / brzydka / tanie / drogie /wino, zrozumialas o co w tym wstystkim chodzi i jak ciezko podjac wlasciwa decyzje, sprobuj sie tylko wczuc, Ladna / brzydka / ladny / brzydki no i to tanie wino, pijesz ? czy nie pijesz ? i z kim ? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Tanie i dobre 20.07.05, 15:11 Jak żem Okowita tak nikt mnie nie namówi do picia taniego wina. Mamy w Jaśle Pektowin.... znam technologię i wiem jak sie je robi...bleee A jesli chodzi o to ładny/brzydki to też masz dziwne poglądy. Kogoś w kim się zakochujemy nie oceniamy według urody tylko według tego błysku, według tej iskry....... uroda czasem przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Tanie i dobre 20.07.05, 16:12 grodek oj tanie wino to cie do wczesnej smierci doprowadzi! nie lepiej to okowita sie podlac? Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Tanie i dobre 21.07.05, 01:55 Grodek ma racje, tanie winka sa super ;) Najlepiej jest popijac je sobie podczas stopow na szlakach gorskich. Czlowiek wychodzi rzeski i zdeka rozmiekczony :P Polecam rowniez na rowerek, ale tylko tam, gdzie nie grozi nam spotkanie z wladza ;) i mozna odpoczac pod drzewkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Tanie i dobre 21.07.05, 02:34 Ja to bym sie napil ale starego wina "Wiec pijmy stare wino,ktore ma trzysta lat kochajmy sie w dziewczynie co ma........lat" Dalej to zaspiewam jak sie napije wina,dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Tanie i dobre 21.07.05, 02:34 no prosze,teoria grodkowego picia taniego wina ma wiecej zwolennikow! swietnie,przeca nie wszyscy musza na nie wybrzydzac! Odpowiedz Link Zgłoś