Dodaj do ulubionych

Tysiączek .....

25.07.05, 17:43
przelecial,a gdzie nasz setkowy nalogowiec ???,moze spi ??
Obserwuj wątek
    • majak_m Re: Tysiączek ..... 25.07.05, 17:45
      Nie spi napewno, ale przeoczyc tysiacecz? Nie poznaje kolezanki hehehe.
      • aleks44 Re: Tysiączek ..... 25.07.05, 17:49
        przyznam ,ze to faktycznie dziwne !!!! Jest mezatka ,to nie powinna byc
        zakochana,wiec z kad to ???? dziwne
        • ellenai Re: Tysiączek ..... 25.07.05, 17:57
          hehe,niestety sprzet nie dziala jak trzeba, forum kweka i steka i nie
          zdazylam,dobrze ze aleks pamietal~,kochani ale niezly numer mamy na liczniku!
          dzieki wam serdeczne za to!
          • aleks44 Re: Tysiączek ..... 25.07.05, 19:43
            wlasciwie nie wiem jaki,ale jak Ty mowisz ze fajny,to tak musi byc
            • ellenai Re: Tysiączek ..... 25.07.05, 19:46
              hehe no tu chyba mam racje!
              • aleks44 Re: Tysiączek ..... 25.07.05, 20:26
                zawsze Masz ,ale ostatnio sie opuscilas w setuniach,troszke mi ich brakuje
                za to Zuzka nabrala rozmachu,nawet na Jaselku walnela seteczke
                • adam.67 Zuza walnęła seteczkę???? 25.07.05, 20:28
                  co Ty mówisz....
                  a czym zakąsiła? ;)

to tak dla humoru i poprawy samopoczucia ;)
                  • aleks44 Re: Zuza walnęła seteczkę???? 25.07.05, 21:08
                    po pierwszej nie zagryza hehe,wlasnie dla poprawy samopoczucia
                    • ellenai Re: Zuza walnęła seteczkę???? 25.07.05, 21:14
                      mnie sie okazja ostatnio wyslizguje!
                      • aleks44 Re: Zuza walnęła seteczkę???? 25.07.05, 21:18
                        starzejesz sie ?????? hihi,e chyba nie Obie Jestescie w jednakowym wieku ??,a
                        moze
                        • ellenai Re: Zuza walnęła seteczkę???? 25.07.05, 21:21
                          to nie ja sie starzeje ,to komp!
                          • aleks44 Re: Zuza walnęła seteczkę???? 25.07.05, 21:42
                            wiesz ze komp w chwili zakupu juz jest stary
                            • zuzanna6 Re: Zuza walnęła seteczkę???? 25.07.05, 21:55
                              he he he a co to za ploteczki na moj temat hi hi hi

ale odpowiedż w moim imieniu była ok, hi hi hi tak jest po pierwszej nie
                              zakąszam dla poprawienia humoru seteczke na Jasełku zaliczyłam

ale ze tu przeoczyłam, kurde...no....

ale gratuluję wszystkim forumowiczom
                              • aleks44 Re: Zuza walnęła seteczkę???? 25.07.05, 22:00
                                jak tylko krosta na jezyku Ci nie urosla to jest OK,gorzej jak urosnie hehe
                                • zuzanna6 Re: Zuza walnęła seteczkę???? 25.07.05, 22:24
                                  sprawdziłam, nie urosła :)
                                • zuzanna6 Re: Zuza walnęła seteczkę???? 25.07.05, 22:24
                                  zresztą, uwielbiam takie sympatyczne ploteczki :)
                                  • aleks44 Re: Zuza walnęła seteczkę???? 25.07.05, 22:34
                                    ech,to jeszcze nie Wiesz jak mozna cztery litery obrabiac hehe
                                    • zuzanna6 Re: Zuza walnęła seteczkę???? 25.07.05, 23:00
                                      hi hi hi no ja własnie pisze o symatycznych ploteczkach, te inne to wiem wiem,
                                      nie brakuje ich w zyciu niestety
                                      • ellenai Re: Zuza walnęła seteczkę???? 26.07.05, 00:09
                                        e takie plotkowanie jak nasze nic nie wadzi nikomu!
                                        • zuzanna6 Re: Zuza walnęła seteczkę???? 26.07.05, 00:22
                                          pewnie! i dlatego jest wesoło i sympatycznie

aleks juz nie raz doporowadził mnie do łez ze smiechu

jak ja gasze siwtło, a on sie martwi ze ty sobie guza nabijesz, hi hi hi
                                          albo, ze do beczki sie nie zmieści hi hi hi
                                          • zuzanna6 Re: Zuza walnęła seteczkę???? 26.07.05, 00:23
                                            kurcze, ale jeszcze nic dziś o Okowitce nie plotkowalismy
                                            • ellenai Re: Zuza walnęła seteczkę???? 26.07.05, 00:24
                                              juz gasisz?tez chcesz sobie guza nabic?
                                              okowita pewno spi juz!
                                              • zuzanna6 Re: Zuza walnęła seteczkę???? 26.07.05, 00:26
                                                ciekawe co jej sie sni?
                                                • ellenai Re: Zuza walnęła seteczkę???? 26.07.05, 00:29
                                                  jak to co?MY!!!!!!!!!!! i nasze forum plus jaselko!
    • grodek-grybow Re: Tysiączek ..... 26.07.05, 00:27
      Wlasnie ide sobie setke, ze szczescia kupic, bo czary mary Zuzanny nie
      zadzialaly i jeszcze zyje, a dopuki zyje to mnie zycie cieszy, przyniesc Wam z
      CPN tez setusie ?
      • ellenai Re: Tysiączek ..... 26.07.05, 00:29
        jasne grodek! to na cpn kupujesz?fajnie macie!
        • zuzanna6 Re: Tysiączek ..... 26.07.05, 00:32
          ej chłopie, czasami juz cie polubiłam, ale jak taki upirdliwy jesteś to mi sie
          gadac nie chce, nie zacinaj sie tak w kółko

nie dziekuje, setki nie chce, benzyny nie pijam

i nie mieszam alkoholu, przed chwilą z chłopakami na innym wątku piwko piłam

ale wypij za moje zdrowie
          • ellenai Re: Tysiączek ..... 26.07.05, 02:30
            biedna ,cierpliwa zuzanna! eh tak czasem bywa z nowymi forumowiczami,cmok!
            • aleks44 Re: Tysiączek ..... 26.07.05, 16:45
              nie pijcie etyliny,smierdzi strasznie z pyska,lepsze jest piwko,oczywiscie bez
              przesady mala szklaneczke
              • ellenai Re: Tysiączek ..... 26.07.05, 16:54
                kto by tam etyline pil!
                • aleks44 Re: Tysiączek ..... 26.07.05, 17:03
                  w CPN najczesciej to jest w sprzedazy hehe
                  • ellenai Re: Tysiączek ..... 26.07.05, 17:04
                    no przypuszczam ze tylko tam heheheh
                    • zuzanna6 Re: Tysiączek ..... 26.07.05, 19:05
                      no własnie dlatego tak napisałam, bo twierdził ze do cpn - u leci :)
                      • aleks44 Re: Tysiączek ..... 26.07.05, 19:24
                        to daleko ma ,bo jeszcze nie wrocil hehe
                        • zuzanna6 Re: Tysiączek ..... 26.07.05, 20:08
                          moze go ta benzyna z nóg zwaliła
                          • ellenai Re: Tysiączek ..... 26.07.05, 20:21
                            ojej ,myslicie ze nie wrocil na noc do domu z tego cpn?heheh dobre(zartujemy
                            grodku!)
                            • zuzanna6 Re: Tysiączek ..... 26.07.05, 21:58
                              pewnie ze sobie zartujemy, ty tez sobie z nas zartujesz to mniemam ze na
                              zartach sie znasz :)
                              • ellenai Re: Tysiączek ..... 26.07.05, 22:01
                                no oczywiscie!ja kocham zarty ale oczywiscie zeby nie przesadzac!
                                • aleks44 Re: Tysiączek ..... 26.07.05, 22:12
                                  z Grodka najblizszy cpn to ma w Bialej Niznej,kawalek drogi,moze mu braklo i z
                                  kanistrem idzie
                                  • ellenai Re: Tysiączek ..... 26.07.05, 22:13
                                    chyba sie w gorlicach zatrzymal bo tam go na forum widac!no nie dziwota ,sacz
                                    jest dalej!
                                    • aleks44 Re: Tysiączek ..... 26.07.05, 22:24
                                      mowi sie trudno hehe
                                      • ellenai Re: Tysiączek ..... 26.07.05, 22:28
                                        no wlasnie!
                                        • zuzanna6 Re: Tysiączek ..... 26.07.05, 22:50
                                          nie martwcie sie, za to ja jestem :)
                                          • ellenai Re: Tysiączek ..... 26.07.05, 22:58
                                            badz i nigdzie nie odchodz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka