Dodaj do ulubionych

oj niemrawo sie tu zrobilo

21.08.05, 20:11
pisac kochane ludziki prosze~ hibernujecie sie juz na zime ze tak malo was tu
widac?dopiero sierpien jest,jeszcze za wczesnie !
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 21.08.05, 21:19
      chyba sie troszke obijaja,ale to przez to sloneczko dzisiaj mocno
      swiecace,dlatego jak kto ma gdzie siedziec ,jeszcze nie wrocil do domku,za
      chwile moze bedzie lepiej.
      • ellenai Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 21.08.05, 22:58
        no tak zimno bedzie co to sie siedzi w domu i klika!
        • dunajec1 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 22.08.05, 03:01
          Jednym slowem zapasc,na dzisiaj,a jutro?Bedzie lepiej,ja mysle.
          • ellenai Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 22.08.05, 05:36
            no wlasnie,brac sie prosze do pisania cmok
            • dunajec1 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 22.08.05, 12:02
              Trzeba by bylo zrobic jakis wynalazek,ale ja nie mam pomyslu,moze ktos inny?
              • ellenai Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 22.08.05, 17:01
                w poniedzialek rano nigdy nie mam dobrych pomyslow,ja wtedy ledwo mysle!
                • aleks44 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 22.08.05, 18:41
                  tez sie do tego troche przyczynilem,ze takie pustki,od 15 siedzialem na dzialce
                  i walczylem z trawa,ktora wyrosla ,jak nigdy.Ale juz po niej ,jest wykoszone!
                  aleks 44
                  • ellenai Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 22.08.05, 19:08
                    no to pozytecznie spedzasz czas! u nas burza nadciaga i czuje sie przez to
                    fatalnie!
                    • aleks44 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 22.08.05, 20:03
                      u nas tez nie wiadomo jak bedzie z pogoda,sasiadka mowila ze bedzie padac,moze
                      ma racje hehe.Bedac na dzialce tez mnie cos spanko bralo,nawet sie polozylem na
                      chwilke na werandzie,ale zerwalem sie do koszenia i skonczylem
                      • aleks44 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 24.08.05, 21:07
                        sasiadka miala racje,padalo,nawet mala burza w Gorlicach byla,pare razy
                        zagrzmialo.
                        dzisiaj tez niemrawo na forum,to chyba przez te pogode,moze jutro bedzie lepiej.
                        pozdrawiam
                        • ellenai Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 24.08.05, 21:13
                          niemrawo bo nie ma z kim pisac, u mnie tez jak przed burza ale nie wiem czy
                          bedzie padac,
                          • aleks44 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 25.08.05, 14:55
                            w nocy tez slychac bylo w Gorlicach grzmoty,gdzies polalo,na szczescie nie
                            padalo mocno i zadnych podtopien nie bylo jak ,w okolicach Cieszyna.
                            • ellenai Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 25.08.05, 16:51
                              uf to dobrze,ze do was te ulewy strasznie nie dochodza!
                              • aleks44 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 25.08.05, 21:10
                                po poludniu nawet bardzo ladnie bylo,pieknie sloneczko swiecilo,wiec
                                popracowalem sobie na dzialce.
                                • ellenai Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 25.08.05, 22:20
                                  no tak,wcale sie nie dziwie,bo jak ladnie na polu to sie w domu siedziec nie
                                  chce
                                  • majak_m Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 26.08.05, 10:26
                                    Tak to wlasnie jest. Ale koncza sie wakacje i powoli mysle ludziska beda wracac
                                    do pisania na forum :))
                                    • ellenai Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 26.08.05, 15:51
                                      ha! super,licze na ciebie!cmok
                                      • aleks44 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 04.09.05, 21:00
                                        nie wiecie przypadkiem dlaczego ?????
                                        moze to przez Opere Lesna w Sopocie
                                        • ellenai Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 04.09.05, 22:43
                                          no tak mnie opera lesna w spocie nie dotyczy cmok
                                          • aleks44 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 05.09.05, 14:38
                                            wprawdzie mnie tez nie,bo nie ogladam hehe
                                            • ellenai Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 05.09.05, 17:23
                                              przed kompem tez malo siedzisz, to co ty robisz ?hehe
                                              • aleks44 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 05.09.05, 17:49
                                                rozmyslam,marze hehe
                                                tak na serio,to festiwalu nie ogladam,ale inne programy to tak,jest w czym
                                                wybierac,moze nie tak do konca,ale ja nie jestem wybredny,zawsze sobie cos
                                                znajde ciekawego hehe
                                                > aleks 44
                                                • ellenai Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 05.09.05, 17:52
                                                  festiwal to podobno jakas straszna zenada ostatnio,no ale on chyba nigdy
                                                  specjalnie niczym dobrym sie nie wyroznial,nie wiem bo specjalnie sie nie
                                                  przygladalam temu zjawisku cmok a za tv to tak srednio przepadam
                                                  • aleks44 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 05.09.05, 18:15
                                                    ja tez,ale ostatnio kupilem jaks gazete z filmem Sami swoi i jak wlozylem i
                                                    wlaczylem to sobie ogladnalem,fajne bylo !!
                                                  • ellenai Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 05.09.05, 18:58
                                                    e no sami swoi to klasyka,piekna rzecz! chetnie ogladnelabym ale nie mam jak:(
                                                  • aleks44 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 05.09.05, 19:30
                                                    na DVD,z jakas gazetka kupilem i nie zaluje,nawet kolorowy jest
                                                  • ellenai Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 06.09.05, 05:23
                                                    no to wrazen masz co niemiara,tez takie chce ehhe
                                                  • aleks44 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 06.09.05, 19:59
                                                    nie Masz dostepu do filmow Polskich,myslalem ze tam wszystko macie hehe
                                                  • ellenai Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 06.09.05, 21:20
                                                    pewno dostep gdzies jest ale ja naprawde mieszkam na odludziu heheh
                                                  • aleks44 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 08.09.05, 18:31
                                                    wrocilem z dzialki ,a tutaj pustki,zrobie sobie kawki,moze jej zapach dojdzie
                                                    do Was i przyjdziecie
                                                  • ellenai Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 08.09.05, 18:46
                                                    jestem,musialam zatankowac paliwo,kurde 3 dolce za galona,ufffffff,ciezko bylo
                                                    ale przezylam
                                                  • zuzanna6 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 08.09.05, 20:41
                                                    i ja jestem ale dziś drogę pod górkę sobie wyubrałam, ufff dałam z siebie
                                                    wszystko, ale lubię to zmeczenie, i co nawazniejsze, mimo wieczoru, u nas nad
                                                    morzem nadal ciepło, no nie zawsze latem tak bywało, wiecie jak taka pogoda
                                                    dodaje mi skrzydeł
                                                  • aleks44 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 08.09.05, 20:59
                                                    Zuzanko zazdroszcze Ci tego rowerku,ja tylko w niedziele moge,ale jak tak dalej
                                                    bedzie drozalo paliwo,to chyba sie przesiade i bede czesciej z niego korzystal.
                                                  • zuzanna6 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 10.09.05, 12:05
                                                    lubię jeżdzic rowerkiem, nawet jak nie mam za bardzo czasu to chociaz troszkę
                                                    wieczorkiem, wszystko zalezy od pogody, ostatnoi bardzo mi sprzyja

te ceny paliwa tez mnie przerazają
                                                  • aleks44 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 10.09.05, 14:35
                                                    tak,ceny straszne,mam nadzieje ze kiedys to sie skonczy,ale rower jest
                                                    najlepszy,chyba zaczne do pracy na nim jezdzic
                                                  • zuzanna6 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 10.09.05, 17:28
                                                    jesli masz taką mozliwość to jeżdzij, zdrowiej i taniej
                                                  • ellenai Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 10.09.05, 18:55
                                                    rowerek hura!
                                                  • aleks44 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 10.09.05, 19:45
                                                    straszny kawal mam do pracy 1200 m,a wlasciwie to myslalem zeby biegac,tylko
                                                    czy ktos nie pomysli ze mi odbilo
                                                  • ellenai Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 10.09.05, 20:03
                                                    e tam ludzmi sie nie ma co przejmowac!
                                                  • aleks44 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 10.09.05, 20:42
                                                    za male miasteczko,wszyscy sie znaja ,wiec i przejmowac sie trzeba
                                                  • ellenai Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 10.09.05, 21:38
                                                    uffffff,wspolczuje!
                                                  • zuzanna6 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 11.09.05, 10:45
                                                    no tak to najwiekszy urok małych maisteczek, wszyscy sie znają...czasami trudno
                                                    byc sobą...moje az takie maleńkie nie jest, az tak bardzo sie nie znamy
                                                  • aleks44 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 11.09.05, 18:10
                                                    znamy wiele osob,czasem tylko z widzenia
                                                  • ellenai Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 11.09.05, 20:04
                                                    dlatego lubie mieszkac tutaj,nikt mnie tu nie zna! ha
                                                  • aleks44 Re: oj niemrawo sie tu zrobilo 11.09.05, 20:34
                                                    najczesciej,jak tak sie mysli,to jest sie w bledzie hehe Ty ich nie znasz,ale
                                                    oni Ciebie tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka