Dodaj do ulubionych

Ślub w Nowym Sączu?

IP: *.chello.pl 23.09.02, 20:28
Czy są jakies fajne miejsca na ślub/przyjęcie w NS? I kto mi zrobi piękne
zdjęcia i fryzurkę ;)? Czy warto zaszaleć w NS czy jednak ten ważny moment
świętować gdzie indziej? Polecicie mi coś, lachy kochane?
Obserwuj wątek
    • candella Re: Ślub w Nowym Sączu? 24.09.02, 13:13
      Hmm, ja w tych sprawach nie mam zadnego doswiadczenia, ale mysle, ze to nie miejsce jest wyznaczniekiem dobrej zabawy, tylko towarzystwo, dobra muzyczka, duzo jedzenia i jeszcze wiecej wodki. No i oczywiscie Ukochany(a) ;-))
      • Gość: Panna M:) Re: Ślub w Nowym Sączu? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 19:39
        Narzeczony jest made in Nju Soncz, przeto takie pomysły u mnie krążą po
        głowie :) Pomóżcie!!! Bo ja nietutejsza, a bardzo mi zależy na wżenieniu się w
        to niesamowite miasto :)
        • faciu Re: Ślub w Nowym Sączu? 25.09.02, 11:51
          Gość portalu: Panna M:) napisał(a):

> Narzeczony jest made in Nju Soncz, przeto takie pomysły u mnie krążą po
          > głowie :) Pomóżcie!!! Bo ja nietutejsza, a bardzo mi zależy na wżenieniu się
          w
          > to niesamowite miasto :)

W Chełmcu jest specjalna sala na weselne przyjęcia - byłem tam ostatnio i było
          fajnie (jedzie się jak do Limanowej i na skrzyżowaniu w Chełmcu trzeba skręcić
          w lewo na Świniarsko - budynek jest jakieś 200 m od skrzyżowania po lewej)..
          Fajna też jest remiza w Moszczenicy koło Starego Sącza - duża, z wysokim
          stropem, dużaą salą , antresolą, kuchnią, itp. i urządzona jakby specjalnie na
          wesela...I to wszystko ładne, nowe i czyste..
          :))
          • Gość: Panna M:) Re: Ślub w Nowym Sączu? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.02, 20:36
            Dzięki!!!! A coś bardzo kameralnego? Jakaś mała restauracyjka? Może coś
            plenerowego? Ludków będzie niedużo, bo my spokojni ;), najgorętsza impreza ma
            być w innym mieście i terminie. W NS szukamy czegoś na niezapomnieny obiad z
            rodzinką...
            • faciu Re: Ślub w Nowym Sączu? 25.09.02, 21:42

> Dzięki!!!! A coś bardzo kameralnego? Jakaś mała restauracyjka? Może coś
              > plenerowego? Ludków będzie niedużo, bo my spokojni ;), najgorętsza impreza ma
              > być w innym

No to na tyzw. "Słoneczku" na osiedlu Millenium restauracja słoneczna - dobre
              regionalne jedzienie a i wystrój taki troche regionalny..No i chyba oni
              organizują takie imprezy...Jest to na piętrze w Słoneczku....Chłopak będzie
              wiedział...A jak jakieś klimaty troche dekadencko-artystowskie to można się
              zapytać w knajpie Szafa....Sympatyczna też jest restauracja na plantach, nie
              znam nazwy ale łatwo ją znaleźć...
    • alpetrus Re: Ślub w Nowym Sączu? 26.09.02, 01:52
      No albo w Max'ie na Grunwaldzkiej. Tam miala wesel moja siostra. Fajna atmosferka, wszystko czysciutko, jakas fontanna w srodku, na pietrze balanga. Calkiem sympatycznie.
      • Gość: aGuLaa_NY Re: Ślub w Nowym Sączu? IP: *.216-194-4-147.nyc.ny.metconnect.net 26.09.02, 11:48
        dawno mnie juz nie bylo w saczu ale ostatnio kolega mi wyslal kasete ze slubu i
        robil na ul zielona nie pamietam nazwy ale wiem ze jest tam kregielnia chlopak
        napewno bedzie wiedzial o co chodzi ..... zycze powodzenia na nowej drodze
        zycia buziaczki
        • Gość: Panna M:) Re: Ślub w Nowym Sączu? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 20:42
          Przeogromnie dziękuję! Jesteście kochani :)
          • faciu Re: Ślub w Nowym Sączu? 26.09.02, 23:06

> Przeogromnie dziękuję! Jesteście kochani :)

Tee to może nie wychodź za mąż...hehehehe
    • Gość: aga Re: Ślub w Nowym Sączu? IP: *.170-78-194.adsl-fix.skynet.be 12.12.02, 18:25
      zapraszam na forum slubno weselne malopolskie moze pomozecie robic baze danych
      dla nowego sacza jestesmy grupka ludzi nie zwiazanych z zadna firma slubna
      robimy taki spis gdzi co jest warte polecenia moze cos tam dolozycie

zapraszam moj.freeweb.pl/wesele/

dzieki z gory pomoc ;)
      • bruxellka Re: Ślub w Nowym Sączu? 31.03.03, 22:36
        zmian adresu :
        weselneforum.cjb.net forum slubno-weselne
        • Gość: mia Re: Ślub w Nowym Sączu? IP: *.rtk.net.pl 08.06.03, 21:50
          udało się wesele?
          nasze będzie w Alexie (chełmiec)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka