Dodaj do ulubionych

A to dla aleksa

03.12.05, 18:22
sugarqube.com/Ecards/CardView.cfm?CardID=959&L1=8&L2=0&L3=0&Page
Miłego podglądania
Obserwuj wątek
    • atsieta Re: A to dla aleksa 03.12.05, 18:31
      i jeszcze to
      www.sugarqube.com/Ecards/CardView.cfm?CardID=396
      • aleks44 Re: A to dla aleksa 03.12.05, 18:50
        kupilbym taka lunete,tylko ze z mojego okna nic ciekawego nie widac
        • atsieta Re: A to dla aleksa 03.12.05, 18:55
          Chyba nie masz widoku na cmentarz,a i tam się dzieją fajne rzeczy :)
          • aleks44 Re: A to dla aleksa 03.12.05, 18:57
            dzieki,az tak ciekawy nie jestem hehe,powiadasz fajne ??? bo ja wiem ??
            • atsieta Re: A to dla aleksa 03.12.05, 19:03
              A to jak ciekawsze?
              • atsieta Re: A to dla aleksa 03.12.05, 19:05
                www.belle.art.pl/sobol/index.html
                • aleks44 Re: A to dla aleksa 03.12.05, 20:39
                  jakie sliczne te male sloniatka,juz kiedys takie widzialem,mials racje,warto
                  bylo hehehe
                  • ellenai Re: A to dla aleksa 03.12.05, 23:30
                    jak to aleks!!!! a sasiadka?
                    • atsieta Re: No wiesz aleks! 04.12.05, 08:52
                      Ale z Ciebie chiński kawaler tosetroche tu,tosetam :)
                      • aleks44 Re: No wiesz aleks! 04.12.05, 09:47
                        jak by bylo Cos pod reka hihi,ale z Tym niestety jest gorzej.
                        Ellen tej sasiadki to nie da rady,nie po tej stronie ma okna hehe
                        chinski ??,moze i chinski,bo ja wiem ???
                        • atsieta Re: No wiesz aleks! 04.12.05, 10:48
                          "podglądowywać" to nieładnie! :)
                          • aleks44 Re: No wiesz aleks! 04.12.05, 15:05
                            wlasne zeby wrobic sobie pogląd hehe
                            • atsieta Re: No wiesz aleks! 04.12.05, 16:10
                              aleks44 napisał:

> wlasne zeby wrobic sobie pogląd hehe

Własne? co? :) ty świntuchu
                              • aleks44 Re: No wiesz aleks! 04.12.05, 16:13
                                to nie ja ,tylko Ty Masz kosmate mysli,kto wyslal mi lunete ????
                                • atsieta Re: No wiesz aleks! 04.12.05, 17:01
                                  Bo większość chłopców lubi podglądać,może się pomyliłam w Twoim przypadku?
                                  • aleks44 Re: No wiesz aleks! 04.12.05, 17:05
                                    jesli Masz na mysli ornitologow,to tak
                                    • atsieta Re: No wiesz aleks! 04.12.05, 17:08
                                      Tak.Jasne, motylki na damskich pośladkach.To się nazywa ornitologia :)
                                      • aleks44 Re: No wiesz aleks! 04.12.05, 17:12
                                        motylek na łydce
                                        • atsieta Re: No wiesz aleks! 04.12.05, 17:22
                                          Wysublimowany gust :)
                                          • aleks44 Re: No wiesz aleks! 04.12.05, 20:17
                                            wy co ???Wysublimowany...
                                            nie mozesz uzywac dla mnie bardziej przyjaznych slow,np.wyjatkowy,inny...
                                            to chyba za kare hehe
                                            • atsieta Re: No wiesz aleks! 04.12.05, 21:57
                                              No dobra też nie wiem co to za jeden ale tak ładnie to wyglądało.:)))))))))
                                              • aleks44 Re: No wiesz aleks! 05.12.05, 08:20
                                                hihi dzieki,doceniam to
                                                • atsieta Re: No wiesz aleks! 05.12.05, 08:48
                                                  Jasne "wszyscy myślą o sobie tylko ja myślę o mnie" :)
                                                  • aleks44 Re: No wiesz aleks! 05.12.05, 09:08
                                                    hehe moze i ja tez wdroze to w swoje zycie
                                                  • atsieta Re: No wiesz aleks! 05.12.05, 09:25
                                                    W myśl zasady;nie rób komuś dobrze,nie będzie Ci źle?
                                                    nie warto,traci się na tym.Jednak lepiej sąsiadce wrzucić ten węgiel do piwnicy.Poczujesz się lepiej. :))))))))
                                                  • aleks44 Re: No wiesz aleks! 05.12.05, 09:28
                                                    > W myśl zasady;nie rób komuś dobrze,nie będzie Ci źle?

no tego sie nie spodziewalem,we wszystkich sprawach tak postepujesz ?????

sasiadka jest fajna ,ale pali gazem hihi
                                                  • atsieta Re: No wiesz aleks! 05.12.05, 09:46

Zrób coś a napewno się ucieszy :)
                                                  • aleks44 Re: No wiesz aleks! 05.12.05, 23:06
                                                    sprobuje ,moze sie ucieszy
                                                  • aktsieta Re: No wiesz aleks! 12.12.05, 14:50
                                                    Zrobiłeś coś?Ucieszyła się? :)
                                                  • aleks44 Re: No wiesz aleks! 12.12.05, 18:06
                                                    tak zwrocilem uwage ,ze wszyscy maja takie same prawa na klatce schodowej
                                                    oczywiscie w kwestii utrzymania czystosci hehe
                                                  • aktsieta Re: No wiesz aleks! 12.12.05, 18:42
                                                    :) ja nie o to się pytałam.
                                                  • aleks44 Re: No wiesz aleks! 12.12.05, 19:59
                                                    wiem ze nie o to hehe,ale wszystkiego nie mozna mowic hihi
                                                  • aktsieta Re: No wiesz aleks! 12.12.05, 21:12
                                                    "Niektórzy ludzie sa taktowni.Inni mówią prawdę"? :)
                                                  • aleks44 Re: No wiesz aleks! 12.12.05, 21:37
                                                    prawda ??? lepiej czasmi jej nie mowic
                                                  • aktsieta Re: No wiesz aleks! 12.12.05, 23:36
                                                    NO ! :)
                                                  • aleks44 Re: No wiesz aleks! 13.12.05, 16:51
                                                    no ,czy nie ,bo to ma duze znaczenie hehe
                                                  • aktsieta Re: No wiesz aleks! 13.12.05, 16:52
                                                    I się zagubiłam w zeznaniach :)
                                                  • aleks44 Re: No wiesz aleks! 13.12.05, 17:30
                                                    to sie narobilo,wszystko poszlo w ........
                                                  • aktsieta Re: No wiesz aleks! 13.12.05, 17:40
                                                    ja bym powiedziała że do lasu :)
                                                  • aleks44 Re: No wiesz aleks! 13.12.05, 19:11
                                                    lubie las, chetnie poszukam ,pomozesz ??
                                                  • aktsieta Re: No wiesz aleks! 13.12.05, 20:40
                                                    jasne !!!!!!!! :)
                                                  • aleks44 Re: No wiesz aleks! 13.12.05, 20:46
                                                    teraz do nieczego ,lisci nie ma ,chyba ze w iglastym,zreszta za zimno hehe
                                                  • aktsieta Re: No wiesz aleks! 13.12.05, 21:08
                                                    oj kudłate myśli Ci chodzą po głowie :)
                                                  • aleks44 Re: No wiesz aleks! 13.12.05, 21:18
                                                    nie chodza,nie chodza,nie chodza
                                                  • aktsieta Re: No wiesz aleks! 13.12.05, 21:21
                                                    powtarzasz aż sam w to uwierzysz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka