ellenai 27.12.05, 19:14 to juz nie mozna zalozyc watku z imieniem forumowicza z forum tarnow,zeby watek nie wyladowal na oslej lawce>?????ciekawe to jest i dziwne zarazem!moze ja cos kumam nie tak! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: bez przesady:( 28.12.05, 21:19 w Folwarku napisali..wszystkie zwierzeta sa rowne,ale niektore sa rowniejsze... widocznie,cos,lub ktos ma dlugie łapy,moze jakas osmiornica ????? ale dlaczego Lemuriza zniknela ??? ona jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: bez przesady:( 28.12.05, 21:21 ja tez lubie lemurize,a co zniknelo to watek z imieniem lemurizy zalozony przez monikebylejaka,eh!tam nic nie bylo zlosliwego! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: bez przesady:( 28.12.05, 21:25 widocznie ktos zadecydowal za "nas" i stara sie wplywac na to ,co nam ma sie podobac, a co nie,tym bardziej ze w watku o Lemurizie,nic zlego nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: bez przesady:( 28.12.05, 21:27 niestety oko jakiego wielkiego brata czuwa!mnie sie to nie podoba ale nie mam wiele do powiedzenia:(hehe Odpowiedz Link Zgłoś