zuzanna6 Re: ZMIENIAMY LICZNIK ? 07.01.06, 21:31 tak patrzę, coś ta elle nam sie tu rozpisała Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ZMIENIAMY LICZNIK ? 07.01.06, 21:31 no i oczywiscie niechcąco spojrzałam na licznik Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ZMIENIAMY LICZNIK ? 07.01.06, 21:32 no tak elle hi hi hi wiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ZMIENIAMY LICZNIK ? 07.01.06, 21:36 fajny watek! w sam raz na sobote,zeby sie odmozdzyc heheh Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ZMIENIAMY LICZNIK ? 07.01.06, 21:36 Jak się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!! Zawsze na tym forum to zmiana liczniaka to był pech ale .................. Zuzanno............. Ty przynosisz szczeście Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ZMIENIAMY LICZNIK ? 07.01.06, 21:38 z zuza to nie jest pech,nie moze byc! zbyt duzo w zuzie jest optymizmu zeby pech z tego wylazl! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ZMIENIAMY LICZNIK ? 07.01.06, 21:45 ech dziewczyny i nie z Kościerzyny!!! po co smutki po co wszystkich swary głupie.... kiedy los nas ma i tak w dupie w tej wwwwwłsnie chili od nas zalezy czy sie usmiechniemy wdech, wydech, a co tam, smutki nie pomogą, radość daje więcej siły do walki z wszelka głupotą i nieszczęściem a więc - kocham was babeczki - umielbiam jasełko - niech zyje karnawał Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ZMIENIAMY LICZNIK ? 07.01.06, 21:48 wlasnie jak los ma nas w dupie to sie ja sie rewanzuje tym samym heheheh!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ZMIENIAMY LICZNIK ? 07.01.06, 21:43 Kocham Was Elle i Zuzanno ale zycie nie jest takie wesołe jak my tu sobie gadamy. CMOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ZMIENIAMY LICZNIK ? 07.01.06, 21:47 to sie wie okowita, ze zycie daje w dupe,to ci mowie czasowo bezdomny! kuzwa!!!!!!!!ale mam to w dupie jak mowi zuza,ja sie nie przejmuje!zacisne zeby i doczekam do lepszych czasow ktore niedlugo nadejda!cmoki Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ZMIENIAMY LICZNIK ? 07.01.06, 22:03 i o to chodzi kazdy ma okropne smutki i złe dni i wogóle.... ale...ale... skoro śmiech to zdrowie to własnie w tej chwili usmiechnijcie się Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ZMIENIAMY LICZNIK ? 07.01.06, 22:04 a macie czasami tak, że siedzi w was jakas piosenka? mi dzis cały dzień nie daje spokoju - niech zyje bal Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ZMIENIAMY LICZNIK ? 07.01.06, 22:05 zuza wlasnie ,kazdy ma swojego wrzoda na doopie! takie zycie,jakos trzeba sobie z nim radzic zeby zycia nam nie psul dokumentnie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ZMIENIAMY LICZNIK ? 07.01.06, 22:15 no pewnie lepeij myslec o tym co mile niech zyje bal, bo to zycie to bal jest nad bale orkiestra gra, drugi raz nie zaproszą nas wcale kurde, dobrze ze jest karanawal, trzeba w nastepny weekend gdzies poszaleć, taniec tak mnie uswzczęsliwia o zaraz film fajny na jedynce, spadam kolezanki u smiechu zycze Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ZMIENIAMY LICZNIK ? 08.01.06, 19:51 Trochę się licznik w drugą stronę pokręcił. Zespół weselny wyjechał na oślą.....a nie mówiłam ? Ja się nawet nie zastanawiam nad tym czy reklamę wyciąć czy nie. Odgórnie na oślą wyślą. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ZMIENIAMY LICZNIK ? 08.01.06, 20:08 wrrrrrrrrrrrrrrr,u mnie jeszcze zespol jest! ciekawe jak dlugo! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ZMIENIAMY LICZNIK ? 09.01.06, 19:26 ale u ciebie z Mieczysławem już sobie sympatycznie rozmawiamy, to tylko krótkie spięcie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ZMIENIAMY LICZNIK ? 09.01.06, 19:26 nie martw sie Okowitko, wykreslili to nadrobimy Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ZMIENIAMY LICZNIK ? 13.01.06, 21:14 trwam wytrwale na placu boju a moze na placu zabaw... Odpowiedz Link Zgłoś