Gość: aga IP: *.28.37.218.Dial1.Chicago1.Level3.net 06.11.02, 05:46 Dlaczego to sadeckie forum jest takie martwe - od roku mieszkam za granica i bardzo bym chciala przeczytac, co nowego w saczu sie dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alinca Re: martwe forum 06.11.02, 15:32 Pragne poinformowac, ze od roku nic sie w Saczu nie wydarzylo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: martwe forum 07.11.02, 12:27 Popatrz sobie na inne fora - na przyklad pilskie. Tragedia... Pozdrawiam Trojkat Bermudzki Sącz - Limanowa - Krynica (zainteresowani wiedza o co chodzi) i niedźwiedzie z Barskiego Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: martwe forum 07.11.02, 15:38 kicior99 napisał: > Popatrz sobie na inne fora - na przyklad pilskie. Tragedia... > > Pozdrawiam Trojkat Bermudzki Sącz - Limanowa - Krynica (zainteresowani wiedza o > > co chodzi) i niedźwiedzie z Barskiego Limanowa pozdrawia !!! Pewno się nie znamy bo ja z Krynicy znam tylko jedna taką...a właściwie znałem... Rozjaśnij sprawę o co chodzi...Ninja?? Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: martwe forum 07.11.02, 19:50 No bez przesady. tam mieszkaja moi przyjaciele. Odpowiedz Link Zgłoś
alpetrus Re: martwe forum 29.11.02, 14:10 Jacie nie pierdziele. Zagladam na to forum od 2 tygodni codziennie i nie ma zadnego nowego wpisu. Co sie dzieje? Z wyrazami ubolewania: Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Forum ? 01.12.02, 14:33 alpetrus napisał: > Jacie nie pierdziele. Zagladam na to forum od 2 tygodni codziennie i nie ma zad > nego nowego wpisu. Co sie dzieje? Z wyrazami ubolewania: No to czemu czekałeś trzeba było pisać !!! Tu rzeczywiście coraz słabiej ostatnio, a był moment gdy pewien ruch się pojawił..Ale nic to b edzie w końcu lepiej I think. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: martwe forum IP: *.acn.pl / 10.71.7.* 08.12.02, 19:30 Polecam strone Dziennika Polskiego... Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: martwe forum IP: *.rtk.net.pl 09.06.03, 19:13 nic tam nie ma. a o n.s. nawet sądeczanie nie chca dyskutować. to jak ma być lepiej, jesli nawet w głowach to miasto nie jest dla nikogo waznym tematem? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: martwe forum 23.11.03, 01:48 ty aga sie dawno wpisalas i pewno nie zagladasz juz,ale warto bo forum moze ruszy:)))))) mam taka nadzieje przynajmniej:))) Odpowiedz Link Zgłoś