Dodaj do ulubionych

SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

01.02.06, 14:11
Bywa spokój myśliwego na czatach,
Spokój lędzwi dobrze wspartej w strzemię;
Bywa spokój zapomienia po latach,
Spokój liścia opadłego na ziemię.
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 01.02.06, 16:13
      spokoju nam trzeba,zgadzam sie!
    • aleks44 Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 01.02.06, 22:48
      Aktsieta ,fajne to ,nawet do terazniejszosci mozna dopasowac
      • ellenai Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 01.02.06, 23:02
        tez uwazam ze to dobre
        • dunajec1 Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 02.02.06, 01:26
          Bylo cicho i spokojnie,
          a tu nagle jak pie......
          Zachuczaly dziala
          sciana poleciala
          huknely armaty
          polecialy szmaty.
          • ellenai Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 02.02.06, 01:39
            no tak! raban!
            • aleks44 Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 02.02.06, 11:43
              > Spokój lędzwi dobrze wspartej w strzemię;
              Bylas gdzies na konikach ?????
              • ellenai Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 02.02.06, 17:26
                gdzie wy ludzie lazicie?
                • aleks44 Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 02.02.06, 23:30
                  jak to gdzie ??? nie wiesz ??
                  • ellenai Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 02.02.06, 23:57
                    naprawde pojecia nie mam!
                    • dunajec1 Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 03.02.06, 01:33
                      Mnie to do cholery chlopcem na posylki zrobili,jeszcze dobrze nie usiade to
                      slysze,idz tam,zrob to ,jedziemy gdzies,a co ja kurka siwa jestem ? Nie moge
                      choc na chwile usiasc?
                      • ellenai Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 03.02.06, 02:09
                        siadaj! ja ci powalam na siadanie heheheh
                      • aleks44 Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 03.02.06, 10:16
                        ale potem ,jakas nagrada jest za dobre sprawowanie ????(mam na mysli obiad)hihi
                        wiec nie ma co narzekac hehe
                        • ellenai Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 03.02.06, 16:07
                          nagrode jaka mozna wymyslic,a co by nie!
                          • dunajec1 Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.02.06, 23:50
                            Gdzie tam nagroda,choc czasem by sie nalezalo jakis cukierek posmakowac,nie?
                            • aleks44 Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.02.06, 08:43
                              oj tak,tak ,znam ten bol z autopsji hehe,ma sie na wyciagniecie reki i .....
                              i nic !!!
                              • ellenai Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.02.06, 19:34
                                o kurcze cos na smutno sie macie heheh
                                • dunajec1 Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 02:24
                                  Za malo wypili czy tez za duzo zjedli,moze dlatego.
                                  • aleks44 Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 08:57
                                    trzeba oszczedzac ,energie tez,do wiosny daleko ,a nie ma gdzie sie doladowac,bo
                                    dziewczyny pouciekaly,oj szkloda
                                    • ellenai Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 18:54
                                      eeeee ty tez uciekasz hehe
                                      • aktsieta Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 20:32
                                        Jakie uciekanie?Zima się kończy trzeba pomału zacząć się ruszać :)
                                        • aleks44 Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 21:00
                                          ja sie ruszam,na miejscu nie posiedze,a gdzie Ty koniec zimy widzisz ??????
                                          u nas sniego duuuuzo
                                          • aktsieta Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 21:29
                                            Jak to gdzie widać?W zachowaniu zwierząt(Koty i psy)wiadomo o co chodzi :)
                                            • aleks44 Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 21:37
                                              na koty to chyba marzec,ale to tez jeszcze zima,przynajmniej do 21,potem to juz
                                              wiosna pelna geba.myslalem ze u Ciebie sniegu nie ma
                                              • aktsieta Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 23:09
                                                podobno koty w marcu,psy w maju,a w maju itd.Ale widać już pierwsze oznaki wiosny:)
                                                • dunajec1 Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 23:33
                                                  W styczniu konie,w lutym slonie,marcu koty,kwietniu psy,w maju no nie wiem kto
                                                  w maju.
                                                  • aktsieta Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.02.06, 11:14
                                                    No właśnie kto w maju?????????!!!!!!!!
                                                  • aleks44 Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.02.06, 16:18
                                                    no w maju my !!!! wiec tyle jeszcze musze poczekac,kapke dlugawo,chyba ze sie
                                                  • aktsieta Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.02.06, 19:49
                                                    aleks44 napisał:

> no w maju my !!!! wiec tyle jeszcze musze poczekac,kapke dlugawo,chyba ze sie

No co?
                                                  • aleks44 Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.02.06, 22:05
                                                    no nic,czasem slepiej kurze......,a moze wiosna w tym roku bedzie wczesniej
                                                  • dunajec1 Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.02.06, 23:09
                                                    Byc moze ze bedzie wczesniej,polska wiosna.
                                                  • assasin76 Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.02.06, 23:30
                                                    oby!!!:)
                                                    www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=450983
                                                    Only onion makes me cry...
                                                    ...nie mów mi jak mam żyć bo nie Ty będziesz za mnie umierać..
                                                    T1 styczeń 2005
                                                  • dunajec1 Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.02.06, 23:39
                                                    Mialem na mysli polska wiosne,wiesz kidy sie zaczyna?
                                                  • ellenai Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.02.06, 16:38
                                                    no wiosna sie zacznie napewno ,dzis to jednak nie heheh
                                                  • aleks44 Re: SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.06, 15:54
                                                    u nas troszke cieplej,tylko - 4,ale duzo wilgoci i dlatego jest troche nie
                                                    przyjemnie
                                                  • aktsieta Czapki z głów 15.02.06, 11:54
                                                    szaliki,rękawiczki do szafy-wiosna panie sierżancie:)
                                                  • aleks44 Re: Czapki z głów 15.02.06, 12:16
                                                    ja mam taka z daszkiem,ale jeszcze nie sciagam,wlasnie przed chwilka bylem
                                                    sobie gorke odsniezyc
                                                  • aktsieta Re: Czapki z głów 15.02.06, 12:33
                                                    na górkę na saneczki:)
                                                  • aleks44 Re: Czapki z głów 15.02.06, 12:40
                                                    nie ,bo tam autkiem jezdze
                                                  • aktsieta Re: Czapki z głów 15.02.06, 13:00
                                                    akumulator masz słaby?:)
                                                  • aleks44 Re: Czapki z głów 15.02.06, 13:01
                                                    niestety mam ,ale da sie jeszcze pojezdzic, idzie do wiosny
                                                  • aktsieta Re: Czapki z głów 15.02.06, 13:22
                                                    całe szczęście że górek ci u was dostatek:)
                                                  • ellenai Re: Czapki z głów 16.02.06, 03:54
                                                    a pod gorke jak wyjechac?
                                                  • aktsieta Re: Czapki z głów 16.02.06, 13:04
                                                    z jednej górki na drugą górkę.To Ty w górach nigdy nie byłaś?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka