Dodaj do ulubionych

czerwona herbata-co myslicie?

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 00:55
Od nie dawna pije czerwona herbate, ktora polecila mi moja kolezanka.Na razie
jeszcze nie schudlam ale podobno po pewnym czasie maja byc zauwazalne
efekty.Czy ktoras z was probowala tej metody odchudzania?
Obserwuj wątek
    • jogger Re: czerwona herbata-co myslicie? 02.02.02, 13:07
      Próbowałem tego (pu-erh) - to chyba odchudza tylko Chińczyków. Na pewno nie
      szkodzi.
      • Gość: MartaM Re: czerwona herbata-co myslicie? IP: *.innova-sa.pl 03.04.02, 11:23
        A ja pijam herbate czerwona, ale ni chinska ale afrykanska, jest bardzo
        smaczna, co prawda nie wiem czy odchudza, ale na pewno orzezwia ;-) Polecam
    • mikmik Re: czerwona herbata-co myslicie? 04.02.02, 13:01
      a ja od swojej siostry dowiedziałem się, że masz tylko zapewnione ( sorry za
      okreslenie ) sranie na okrągło i tyle :)
      Myślę że można zrealizować program odchudzający na wiele innych normalniejszych
      sposobów o czym na tym forum mozna czytać juz do znudzenia :)
      • jogger Re: czerwona herbata-co myslicie? 04.02.02, 13:51
        mikmik napisał(a):

> a ja od swojej siostry dowiedziałem się, że masz tylko zapewnione ( sorry za
        > okreslenie ) sranie na okrągło i tyle :)

Koleżanka z pracy skarżyła się, że wciśnięto jej pu-erha 'pachnącego' stęchlizną.
        Dodatek pleśni ma pełne prawo dać skutki uboczne j.w.
        • Gość: kacha Re: czerwona herbata-co myslicie? IP: 195.117.149.* 25.03.02, 12:37
          jogger napisał(a):

> mikmik napisał(a):
          >
          > > a ja od swojej siostry dowiedziałem się, że masz tylko zapewnione ( sorry
          > za
          > > okreslenie ) sranie na okrągło i tyle :)
          >
          > Koleżanka z pracy skarżyła się, że wciśnięto jej pu-erha 'pachnącego' stęchlizn
          > ą.
          > Dodatek pleśni ma pełne prawo dać skutki uboczne j.w.

Ani się po niej za przeproszeniem nie sra na okragło tylko normalnie to nie jest
          Liść Sedesu,a jesli chodzi o zapach to taka uroda tej herbaty,dlatego lepiej pić
          Pu Erh aromatyzowaną.Mnie najbardziej pasuje Erl Grey albo cytrynowa.

• Gość: kasia Re: czerwona herbata-co myslicie? IP: *.atol.com.pl 04.02.02, 13:06
      Moja przyjaciółka schudła 10 kg w ciągu 4 miesięcy pijąc tę herbatę.Może
      działa na jednych, na innych nie. Albo ma inny czas działania, może niektórzy
      na wyniki muszą dłuzej poczekać.A poza tym samo picie nic nie da jeśli się
      będzie leżało przed telewizorem i zajadało.
      • dasia1 Re: czerwona herbata-co myslicie? 04.02.02, 14:17
        a co to za herbata, gdzie się ją kupuje, jak się nazywa i ile kosztuje?
        • Gość: wella Re: czerwona herbata-co myslicie? IP: *.acn.waw.pl 26.03.02, 10:39
          A powiedz Kasiu czy Twoja koleżanka przy piciu herbatki stosowała też jakąś
          specjalną dietę????
          • Gość: malinara Re: czerwona herbata-co myslicie? IP: *.stradom.com.pl 03.04.02, 11:50
            A ja my�lę, że Kasia ma rację.Po każdej herbacie się schudnie jeżeli nie będziemy tylko je�ć,je�c i je�ć i siedzieć przed telewizorem.
            Ja też piję czerwonš herbatę.Bardzo mi smakuje.Jeszcze nie schudłam , ale czuję się bardzo dobrze.( nie przeczyszcza)
          • Gość: kasia Re: czerwona herbata-co myslicie? IP: *.atol.com.pl 03.04.02, 20:03
            Nie, moja znajoma nie stosowała żadnej diety. Jadła tak jak zwykle, dodam, ze
            ma dwoje dzieci, i piła. Ja tez piję, nie wiem, czy działa na mnie, bo już
            wcześniej schudłam, ale rzeczywiście lepiej sie czuję, taka "lżejsza".

Kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka