dejzii 20.12.02, 20:19 Mam pytanie: co sie zmienilo w Jasle od roku 1996, kiedy to skonczylam szkole i wybylam z tych stron. Czy warto tu wrocic????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: organista Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 22:13 Co za pytanie ?! Jasło to kraina mlekiem i miodem płynąca, życie kwitnie, wracaj tu do nas natychmiast ! Odpowiedz Link Zgłoś
milenik11 Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? 20.12.02, 22:29 ...sympatyczni ludzie,uczynni sasiedzi,zdrowe powietrze,kompetentni i uczciwi politycy,wyrozumiali politycy(uczciwi oczywiscie),duzo wysokoplatnej i satysfakcjonujacej pracy...to jest wlasnie nasze miasto...wracaj i zaaklimatyzuj sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: organista Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 22:32 milenik11 napisał: wracaj i zaaklimatyzuj sie... Ptanie brzmi: pomożecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
dejzii Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? 20.12.02, 23:03 Czyli nic sie nie zmienilo???? A jak sie ma sytuacja z knajpami??? Pamietam, ze za starych(oj, bardzo starych), dobrych (oj, dobrych... - ale sie rozmarzylam)byl taki przybytek, ktory sie potocznie nazywalo "Drewniak" (buda z piwem na swiezym powietrzu), ale to juz historia..Gdzie sie teraz "chodzi" w piatkowe popludnia???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: organista Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 23:13 dejzii napisała: > Czyli nic sie nie zmienilo???? > A jak sie ma sytuacja z knajpami??? > Pamietam, ze za starych(oj, bardzo starych), dobrych (oj, dobrych... - ale sie > rozmarzylam)byl taki przybytek, ktory sie potocznie nazywalo "Drewniak" (buda z > > piwem na swiezym powietrzu), ale to juz historia..Gdzie sie teraz "chodzi" w > piatkowe popludnia???? Drewniaka już nie ma, jest tam teraz sklep. Można w nim kupić kosiarkę i inne duperele do ogrodu. Na piwo pod chmurką można wyjść w lecie do Vivy (knajpka na Krasińskiego), "pod wysokie napięcie" - chyba wiesz gdzie bo za czasów "Drewniaka" również funkcjonowało, do "Antka", na rynek, do "Edka" i jeszcze w kilka innych miejsc. Jak dawno z Jasła wyjechałaś i gdzie teraz mieszaksz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: organista Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 23:14 Sorki już wiem kiedy wyjechałaś, nie doczytałem pierwszego wpisu. Ech 1996, fajne były czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
dejzii Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? 20.12.02, 23:18 1996 - zaiste, piekny okres - wtedy zdawalam mature w pierwszym LO. Lezka sie w oku kreci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucki Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? IP: *.mpowercom.net 21.12.02, 19:29 ..co Ty dziewczyno? Z jakiej choinki sie urwalas ? co za idiotyczne pytanie! nie masz rodziny czy znajomych w Jasle? nie draznij ludzi!!!!! nastepnym razem jezeli koniecznie musisz cos napisac to zastanow sie troche durna babo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? IP: milea:* / 192.168.1.* 21.12.02, 21:49 Delikatniej :))) Ale popieram :))) POZDROWIONKA SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
dejzii Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? 22.12.02, 12:15 Drogi Szczesliwcze? Nie wiedzialam, ze jednym prostym pytaniem mozna tak rozwscieczyc zadufane w sobie jasielskie towarzystwo??? (czyli jednak nic sie nie zmienili...przykro mi) A moze zostalam opacznie zrozumiana??? JA DO WAS NA STALE WRACAC NIE CHCE???? Ja tylko odwiedzic....z sentymentu... Nie mam rodziny w Jasle, a znajomi, ktorych poznalam w liceum w wiekszosci juz z Jasla sie tez wyprowadzili, wiec kontaky z nimi utrzymuje juz nie na "waszym" gruncie. Chcialam sie tylko dowiedziec, jak Jaslo wyglada jako cel powiedzmy kilkudniowej wyprawy.Ale coz... Odpowiedz Link Zgłoś
dejzii Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? 22.12.02, 12:17 Gość portalu: lucki napisał(a): .....zastanow sie troche durna babo!!!!! gdybym tak mi przyszlo rozmyslac nad "obelgami" ludzi Twojego pokroju....a zreszta...Po co wchodzic w dyskusje z Toba??????? Odpowiedz Link Zgłoś
dejzii Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? 22.12.02, 12:25 moge jeszcze zapytac: co cie tak PODRAZNILO????Czy dla was wizja powrotu do Jasla to cos absolutnie abstrakcyjnego? W takim razie wspulczuje zycia w tym miejscu.... durna baba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? IP: *.dialup.chcgil.ameritech.net 21.12.02, 22:41 ....z kobietami trzeba milej ale faktycznie pytanie z gatunku retorycznych. pozdrawiam jerry. Odpowiedz Link Zgłoś