Dodaj do ulubionych

CO SIE ZMIENILO W JASLE????

20.12.02, 20:19
Mam pytanie: co sie zmienilo w Jasle od roku 1996, kiedy to skonczylam szkole
i wybylam z tych stron. Czy warto tu wrocic?????
Obserwuj wątek
    • Gość: organista Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 22:13
      Co za pytanie ?!
      Jasło to kraina mlekiem i miodem płynąca, życie kwitnie, wracaj tu do nas
      natychmiast !
    • milenik11 Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? 20.12.02, 22:29
      ...sympatyczni ludzie,uczynni sasiedzi,zdrowe powietrze,kompetentni i uczciwi
      politycy,wyrozumiali politycy(uczciwi oczywiscie),duzo wysokoplatnej i
      satysfakcjonujacej pracy...to jest wlasnie nasze miasto...wracaj i
      zaaklimatyzuj sie...
      • Gość: organista Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 22:32
        milenik11 napisał:

wracaj i zaaklimatyzuj sie...

Ptanie brzmi: pomożecie ?
      • dejzii Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? 20.12.02, 23:03
        Czyli nic sie nie zmienilo????
        A jak sie ma sytuacja z knajpami???
        Pamietam, ze za starych(oj, bardzo starych), dobrych (oj, dobrych... - ale sie
        rozmarzylam)byl taki przybytek, ktory sie potocznie nazywalo "Drewniak" (buda z
        piwem na swiezym powietrzu), ale to juz historia..Gdzie sie teraz "chodzi" w
        piatkowe popludnia????
        • Gość: organista Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 23:13
          dejzii napisała:

> Czyli nic sie nie zmienilo????
          > A jak sie ma sytuacja z knajpami???
          > Pamietam, ze za starych(oj, bardzo starych), dobrych (oj, dobrych... - ale
          sie
          > rozmarzylam)byl taki przybytek, ktory sie potocznie nazywalo "Drewniak" (buda
          z
          >
          > piwem na swiezym powietrzu), ale to juz historia..Gdzie sie teraz "chodzi" w
          > piatkowe popludnia????

Drewniaka już nie ma, jest tam teraz sklep. Można w nim kupić kosiarkę i inne
          duperele do ogrodu.
          Na piwo pod chmurką można wyjść w lecie do Vivy (knajpka na Krasińskiego), "pod
          wysokie napięcie" - chyba wiesz gdzie bo za czasów "Drewniaka" również
          funkcjonowało, do "Antka", na rynek, do "Edka" i jeszcze w kilka innych miejsc.
          Jak dawno z Jasła wyjechałaś i gdzie teraz mieszaksz ?
          • Gość: organista Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 23:14
            Sorki już wiem kiedy wyjechałaś, nie doczytałem pierwszego wpisu.
            Ech 1996, fajne były czasy.
            • dejzii Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? 20.12.02, 23:18
              1996 - zaiste, piekny okres - wtedy zdawalam mature w pierwszym LO.
              Lezka sie w oku kreci...
    • Gość: lucki Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? IP: *.mpowercom.net 21.12.02, 19:29
      ..co Ty dziewczyno? Z jakiej choinki sie urwalas ? co za idiotyczne pytanie!
      nie masz rodziny czy znajomych w Jasle? nie draznij ludzi!!!!! nastepnym razem
      jezeli koniecznie musisz cos napisac to zastanow sie troche durna babo!!!!!
      • Gość: SZAK Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? IP: milea:* / 192.168.1.* 21.12.02, 21:49
        Delikatniej :))) Ale popieram :))) POZDROWIONKA SZAK
      • dejzii Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? 22.12.02, 12:15
        Drogi Szczesliwcze?
        Nie wiedzialam, ze jednym prostym pytaniem mozna tak rozwscieczyc zadufane w
        sobie jasielskie towarzystwo??? (czyli jednak nic sie nie zmienili...przykro mi)
        A moze zostalam opacznie zrozumiana???
        JA DO WAS NA STALE WRACAC NIE CHCE????
        Ja tylko odwiedzic....z sentymentu...
        Nie mam rodziny w Jasle, a znajomi, ktorych poznalam w liceum w wiekszosci juz
        z Jasla sie tez wyprowadzili, wiec kontaky z nimi utrzymuje juz nie na "waszym"
        gruncie.
        Chcialam sie tylko dowiedziec, jak Jaslo wyglada jako cel powiedzmy
        kilkudniowej wyprawy.Ale coz...
      • dejzii Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? 22.12.02, 12:17
        Gość portalu: lucki napisał(a):
        .....zastanow sie troche durna babo!!!!!

gdybym tak mi przyszlo rozmyslac nad "obelgami" ludzi Twojego pokroju....a
        zreszta...Po co wchodzic w dyskusje z Toba???????
      • dejzii Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? 22.12.02, 12:25
        moge jeszcze zapytac: co cie tak PODRAZNILO????Czy dla was wizja powrotu do
        Jasla to cos absolutnie abstrakcyjnego? W takim razie wspulczuje zycia w tym
        miejscu....
        durna baba
    • Gość: jerry Re: CO SIE ZMIENILO W JASLE???? IP: *.dialup.chcgil.ameritech.net 21.12.02, 22:41
      ....z kobietami trzeba milej ale faktycznie pytanie z gatunku retorycznych.
      pozdrawiam jerry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka