Dodaj do ulubionych

kierujący fiutem.........

13.02.03, 09:08
Dziennik Polski napisał:
...Ok. 6.40 fiat uno zderzył się z samochodem ciężarowym. W wyniku wypadku na
miejscu zginął kierowca fiata. (.....) Jak wynika z pierwszych wyjaśnień,
kierujący FIUTEM (!!!) ........

Wysyłam do Teleekspresu - przysięgam ! Złota czcionka murowana.
:)))
Obserwuj wątek
    • isoxazolidine Re: kierujący fiutem......... 14.02.03, 11:15
      a moze "złoty kondom" .... ? ;-)
      • bolek71 Re: kierujący fiutem......... 15.02.03, 00:59
        isoxazolidine napisał:

> a moze "złoty kondom" .... ? ;-)

No nie ! Facet ginie a wy o jakis kondomach czy cos.
        • isoxazolidine Re: kierujący fiutem......... 15.02.03, 13:44
          o jakim "cos" mówisz ????
          • bolek71 Re: kierujący fiutem......... 15.02.03, 22:51
            isoxazolidine napisał:

> o jakim "cos" mówisz ????

OK bez "cos" .
        • georghe Re: Bolek...... 18.02.03, 11:55
          bolek71 napisał:

> No nie ! Facet ginie a wy o jakis kondomach czy cos.

BOLUŚ, a co Ty taki delikatny ?? Opowiem Ci jeszcze taką sytuację.
          Rzecz miała miejsce w ostatni weekend w Krośnie (walentynki). W piątek
          koncertował tam Varius Manks (tak to się pisze?) Po koncercie parka młodych
          ludzi pojechała sobie do pewnej podkrośnieńskiej miejscowości na "tiru riru" w
          samochodzie. Niestety samochód był na gaz i nieszczęśliwym zbiegiem okoliczność
          oboje zatruli się spalinami. Zostali odnalezieni nadzy, chłopak sztywny,
          dziewczyna nieprzytomna.
          Tragiczna historia, a z drugiej strony niecodzienna.

• m.a.r.y.s.i.a Re: kierujący fiutem......... 15.02.03, 16:47
      Nie wiem czy to prawda, poprawcie mnie jeśli się mylę ale..........podobno,
      podobno, podobno....mężczyźni zawsze kierują się tym czymś wymienionym w tytule.
      • isoxazolidine Re: kierujący fiutem......... 15.02.03, 17:04
        ;-)
      • bolek71 Re: kierujący fiutem......... 15.02.03, 22:48
        m.a.r.y.s.i.a napisała:

> Nie wiem czy to prawda, poprawcie mnie jeśli się mylę ale..........podobno,
        > podobno, podobno....mężczyźni zawsze kierują się tym czymś wymienionym w
        tytule
        > .

Nie zawsze i nie wszyscy,podobno. A skad ten wniosek? jezeli moge zapytac.
      • georghe Re: kierujący fiutem......... 17.02.03, 08:08
        m.a.r.y.s.i.a napisała:

tytule

Oczywiście, że tak. W przeciwnym wypadku nasza cywilizacja dawno "legła by w
        gruzach"....
        No nie ?
      • gadacz Re: kierujący fiutem......... 17.02.03, 10:37
        m.a.r.y.s.i.a napisała:

tytule
        > .
        Pewnie że prawda, faceci kierują się zawsze "tym czymś wymienionym w tytule" -
        tylko na szczęście nie wszyscy kończą w tak smutny sposób (Choć pewne teorie
        na temat trwałych związków sprowokowanych przez "to coś" wskazują na jeszcze
        gorsze zderzenia niż jakieś tam zderzenie z tirem ).

• m.a.r.y.s.i.a Re: kierujący fiutem......... 17.02.03, 19:23
        Ciekawam co na to Handzia........
      • bolek71 Re: kierujący fiutem......... 18.02.03, 11:23
        m.a.r.y.s.i.a napisała:

tytule
        > .

I wasze szczescie ,ciekawe co by bylo gdyby bylo inaczej ,czy myslisz ze
        jakikolwiek mezczyzna zdecydowal by sie na malzenstwo gdyby nie kierowal sie
        tym "wymienionym w tytule" . Bo z rozsadku chyba nigdy !!! Ale przed toba
        marysiu chyle czolo, bo Ty potafilas uwiesc prawie wszystkich mezczyz na tym
        forum uzywajac jedynie sily swojego intelektu .
        • georghe Re: kierujący fiutem......... 18.02.03, 11:39
          bolek71 napisał:

> I wasze szczescie ,ciekawe co by bylo gdyby bylo inaczej ,czy myslisz ze
          > jakikolwiek mezczyzna zdecydowal by sie na malzenstwo gdyby nie kierowal sie
          > tym "wymienionym w tytule" . Bo z rozsadku chyba nigdy !!! Ale przed toba
          > marysiu chyle czolo, bo Ty potafilas uwiesc prawie wszystkich mezczyz na tym
          > forum uzywajac jedynie sily swojego intelektu .

Faktycznie! Marysia to mi się nawet kiedyś śniła. Twarzy tylko jakoś nie
          pamiętam. Pamiętam za to dokładnie gdzie mieszka :)) Ech te uliczki na Górce....
          • m.a.r.y.s.i.a Re: do Georgha 18.02.03, 20:39
            Na górce są piękne uliczki, piękne ogrody, piękne widoki. Parafian kościoła na
            górce jest 3500 osób. Czy jest wśród nich Marysia ?? Może, może.. ale
            pamiętasz ?
            Marysia to kłamczucha.

Rany Boskie !!! Śniłam Ci się ??? I co ??? I obudziłeś się z krzykiem ?????
        • m.a.r.y.s.i.a Re: do Bolka 18.02.03, 20:34
          Jesteś chyba wspaniałym ogrodnikiem......tak pięknie przesadzasz :)))))
          • bolek71 Re: do Bolka 19.02.03, 18:52
            m.a.r.y.s.i.a napisała:

> Jesteś chyba wspaniałym ogrodnikiem......tak pięknie przesadzasz :)))))

No co za kobieta, nie dosc ze inteligentna to jeszcze skromna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka