adam.67 06.09.06, 02:00 już powoli stawiają się jesienne mgły... czy to już jesień? Ech, ciągnie w góry, ciągnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Nad Popradem i Dunajcem 06.09.06, 03:23 Ano wlasnie,a w gorach juz jesien. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Nad Popradem i Dunajcem 06.09.06, 21:19 ale pieknie musi byc,macie polska zlota jesien?????// Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Nad Popradem i Dunajcem 06.09.06, 21:48 Jak ja lubialem jechac droga z Kroscienka do Sacza nad Dunajcem,o kurka siwa ale pieknie tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Nad Popradem i Dunajcem 06.09.06, 22:23 pieknie,oczywiscie! na chwile to bym sie tam przeniosla,ale tylko na chwilke Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Nad Popradem i Dunajcem 08.09.06, 17:00 A ja tam byłam... w tamtym tygodniu. Wybrałam się na dwa dni do Zakopanego to i drogę, i krajobrazy widziałam. Góry jak zwykle piękne ale złotej jesieni jeszcze nie ma. Owszem zieleń już nie taka żywa i soczysta ale to nie to złoto jeszcze. A w Zakopanym te tłumy.... brrr. Tłum mnie męczy. W tamtym roku trochę objechałam słowackie Tatry. Tam z kolei kilometry bezludzia i też mi się to nie podobało. Tak źle i tak niedobrze. Wybredny człowiek jakiś. Odpowiedz Link Zgłoś