m.a.r.y.s.i.a 04.03.03, 19:54 Bo wszyscy to nagrzeszyliśmy. Ci ci pisali więcej nagrzeszyli więcej. Wybaczmy naszym bliźnim. Forumowicz to też bliźni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
handziaa moge sie zapytac? 04.03.03, 19:58 Czy jutro jest Sroda Popielcowa? Czy zaczyna sie juz Wielki Post? Dlaczego ja nic o tym nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Posypmy głowy popiołem 04.03.03, 21:11 m.a.r.y.s.i.a napisała: > Bo wszyscy to nagrzeszyliśmy. Ci ci pisali więcej nagrzeszyli więcej. > Wybaczmy naszym bliźnim. > Forumowicz to też bliźni. Nie przeklinajmy i nie kłóćmy się. Tu nie chodzi o pobożność ale o humanitaryzm. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Posypmy głowy popiołem 04.03.03, 21:15 Nie bluźnijmy......... :))) Handzia właśnie zbiera siły i zaraz coś fajnego wrzuci w wątek o hotelach. Aż się boję otworzyć... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa prawdziwy Zorz myli sie tylko raz 04.03.03, 21:19 Handzia nie zbiera sil....Handzia tylko robi przerwe pomiedzy skakaniem na skakance, a cwiczeniem brzuszkow.... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: prawdziwy Zorz myli sie tylko raz 04.03.03, 21:23 Skakanka, rączki, brzuszki... mnie by się ręce trzęsły. PS. georghe saperem nie był, nie jest i prawdopodobnie nigdy nie będzie. Dobranoc, życie mnie wzywa........ Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa zycie czy niesienie zycia? 04.03.03, 21:26 No tak, obowiazki meza i ojca ponad wszystko.....Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: zycie czy niesienie zycia? 05.03.03, 07:17 handziaa napisała: > No tak, obowiazki meza i ojca ponad wszystko.....Powodzenia. ... Twoja dowolna interpretacja....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szak Re: Posypmy głowy popiołem IP: *.pl / 192.168.1.* 04.03.03, 22:05 akową możliwośćsrioda szak Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Posypmy głowy popiołem ? 05.03.03, 09:33 Wirtualne grzeszki, wirtualne pokuty, modlitwy za zmarłych, sypanie głów popiołem - ludzie...!!! W Y L U Z U J C I E ! To może jeszcze osobny wątek na godzinki albo rekolekcje wielkopostne ? Odpowiedz Link Zgłoś
bolek71 Re: Posypmy głowy popiołem ? 05.03.03, 11:57 gadacz napisał: > Wirtualne grzeszki, wirtualne pokuty, modlitwy za zmarłych, sypanie głów > popiołem - ludzie...!!! W Y L U Z U J C I E ! > To może jeszcze osobny wątek na godzinki albo rekolekcje wielkopostne ? > > Popieram!!!!!!!! swiete slowa, moze niedlugo bedziemy sie spowiadac w ten sam sposob. Tylko zeby grzechow nie liczono z komputerowa precyzja! > > Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Posypmy głowy popiołem ? 05.03.03, 22:35 bolek71 napisał: > gadacz napisał: > > > Wirtualne grzeszki, wirtualne pokuty, modlitwy za zmarłych, sypanie głów > > popiołem - ludzie...!!! W Y L U Z U J C I E ! > > To może jeszcze osobny wątek na godzinki albo rekolekcje wielkopostne ? > > > > Popieram!!!!!!!! swiete slowa, moze niedlugo bedziemy sie spowiadac w ten > > sam sposob. > Tylko zeby grzechow nie liczono z komputerowa precyzja! Bolek, franco, a nic odpuszczę sobie.............. WISŁA......... :( Odpowiedz Link Zgłoś
milenik11 Re: Posypmy głowy popiołem 05.03.03, 18:56 ...a nawet mozna powiedziec ze Forumowicz to blizni specjalnej troski...i nalezy sie mu wybaczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Posypmy głowy popiołem 06.03.03, 18:54 milenik11 napisał: > ...a nawet mozna powiedziec ze Forumowicz to blizni specjalnej troski...i > nalezy sie mu wybaczenie... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i o to właśnie mi chodziło a nie o wirtualne spowiedzi i pokuty. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek71 Re: Posypmy głowy popiołem 08.03.03, 00:03 m.a.r.y.s.i.a napisała: > milenik11 napisał: > > > ...a nawet mozna powiedziec ze Forumowicz to blizni specjalnej troski...i > > nalezy sie mu wybaczenie... > > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i o to właśnie mi chodziło a nie o wirtualne spowiedzi > > i pokuty. A moze chciala bys zostac spowiednikiem kilku panow z forum ,co ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Posypmy głowy popiołem 08.03.03, 08:03 bolek71 napisał: > > A moze chciala bys zostac spowiednikiem kilku panow z forum ,co ty na to ? Nie wydaje mi się abym dała radę unieść taki ciężar. Odpowiedz Link Zgłoś
milenik11 Re: Posypmy głowy popiołem 09.03.03, 19:06 ...podobno do dobrej spowiedzi trzeba szesc lat studiow(zeby sie liczylo((tam w gorze)))...ale zawsze mozna wyspowiadac bez papierow...z tym ze grzechy moga byc bardzo naciagane...a wiemy ze czasami lubimy sie chwalic "grzechami"..ale wtedy co to za spowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś