IP: *.client.attbi.com 12.03.03, 23:15
Co tu sie Dzieje !!!!
Obserwuj wątek
    • handziaa profilaktycznie 13.03.03, 01:44
      Gość portalu: s.o.s napisał(a):

> Co tu sie Dzieje !!!!

Jak dla mnie nic wielkiego ,ale korzystajac z okazji pragne PROFILAKTYCZNIE
      dodac, ze sie nie wymadrzam, nie udowadniam swojej "wyzszosci", nie mam ambicji
      zostac "jaslaninem roku", nie uwazam Was za "debili" i .......(tu kazdy niech
      sobie wpisze wlasny zarzut do Handzi) TYLKO napislam, co mysle na temat "sprawy
      Kostuchy" nawiazujac niesmialo do "sprawy Handzi" i wysuwajac (subiektywne)
      wnioski, jakie mi sie nasunely. A wnioski sa takie:
      - jest tu grupa osob, ktora uwaza, ze forum jest "ich" i od pewnego czasu
      zastanawia sie tylko nad tym, jak "innych" stad wykurzyc. "Dyskusja" jest jak
      wiadomo skazana z gory na niepowodzenie, ale ciagnie sie w kilku watkach od
      paru tygodni (odezwy do Kostuchy, apele do Kostuchy i Adminow, dobre rady
      jak "przetrzymac" Kostuche itd ).Czy problem Kostuchy jest naprawde jedyna
      rzecza jaka spedza wam sen z powiek??? Tylko na ten temat macie cos do
      powiedzenia? Nie widzicie "kostuch" wokol siebie?
      -a juz calkiem inna sprawa jest fakt, ze pewnego grudniowego dnia pojawila sie
      nowa twarz - Handzia i mimo, ze nikomu "krzywdy" nie zrobila zostala od razu ,
      ktory "robi w bambuko" niewiasty jasielskie, obraza Kwirynne i cale miasto..)

Wiec jaki z tego wniosek???Dla mnie taki, ze kazdy nowy i inny jest tu tepiony
      w jakis tam sposob...A najbardziej przez niejaka Kwirynne, ktorej wydaje sie,
      ze zjadla wszystkie rozumy....
      To bylo moje zdanie, ktore pisze po przebywanieu z Wami (drodzy Jaslanie) przez
      kilka miesiecy. To, ze wytrzymalam tu tak dlugo wynika tylko z tego, ze Gdybym
      brala sobie "do serca" te wasze "zarzuty" to chyba rzeczywiscie zamienilabym
      sie w "meskiego, znerwicowanego skurwysyna"....pozdrawiam.
    • Gość: SZAK Re: sos IP: *.pl / 192.168.1.* 16.03.03, 21:41
      TAKIE JEST ŻYCIE !!!!!
      PS. CHCESZ MIEĆ PRZEPIS NA ZUPE CZY WIEDZIEĆ CO SIĘ DZIEJE
      PS. SOS GULASZOWY JEST OK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka