Dodaj do ulubionych

no i porażka przed sądem Pana Burmistrza

10.11.06, 20:30
Dziś w Sąd Wojewódzki w Rzeszowie uchylił wyrok sądu okręgowego o
rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji w ulotce wyborczej przez Tadeusza
Baniaka. Kto może niech podaje dalej ....
Obserwuj wątek
    • justiceforall Re: no i porażka przed sądem Pana Burmistrza 10.11.06, 21:40
      Więcej:
      www.i-jaslo.pl/87,wiadomosci_sad_apelacyjny_w_rzeszowie_oddalil_zarzuty_wobec_tadeusza_baniaka_wyrok_sadu_jest_prawomocny.html
      • cuski Ooo !!! 11.11.06, 03:09
        Cosik mi sie wydaje, ze wielebny Zajac zawiazal pakt z czerwonym Baniakiem :)
    • tytus_xl porażka przed sądem burmistrza 10.11.06, 21:53
      Uuuuu... czyli jednak kandydat Baniak prawdę napisał !!!
      Kolejna nieprzespana nocka naszego "uczciwego w służbie burmistrza
      ośmioletniego".
      Jaka szkoda...
      Skoro to wszystko prawda to można śmiało kolportować - co niniejszym czynię:

i14.tinypic.com/2h7mi9x.jpg
      i15.tinypic.com/300boch.jpg
      • tytus_xl Re: porażka przed sądem burmistrza 10.11.06, 22:00
        Domki Wam daruję bo wcale takie ładne nie są. Jeden wyglada jak stary bunkier z
        gankiem, a drugi ma dwa kominy imitujace silniki pojazdu kosmicznego Darha
        Vadera z Gwiezdnych Wojen, a na dodatek dekarz pomylił kolr dachówek.
        • wrog_ale_swoj Re: porażka przed sądem burmistrza 10.11.06, 22:07
          tytus_xl napisał:

> Domki Wam daruję bo wcale takie ładne nie są. Jeden wyglada jak stary bunkier z
          >
          > gankiem, a drugi ma dwa kominy imitujace silniki pojazdu kosmicznego Darha
          > Vadera z Gwiezdnych Wojen, a na dodatek dekarz pomylił kolr dachówek.

Pewnie polecił go Joda, ten dekarz podobnie spieprzył mu dach.
          • georghe Re: porażka przed sądem burmistrza 10.11.06, 23:21
            A czegóż można się było spodziewać ?
            Liczby były konkretne i szczegółowe. Baniak sam tego nie urodził, miał
            pomagiera - wiadomo kogo. Akurat ten pomagier według mnie to pomimo tego, że
            komuch, byłby najlepszym burmistrzem naszego miasta, ale nie startuje.
            Niestety, to człowiek zbyt konfliktowy i na ten stołek raczej liczyć nie może
            chociaż kto wie... Pewien jestem natomiast, że wyczyściłby kichy klice,
            pardon.... "drużynie".
            Według mnie mógłby być takim naszym jasielskim Ferencem, wyprowadzającym to
            miasto z zaścianka, w którym obecnie się znalazło.

Wracając do burmistrzunia jeszcze (mam nadzieję niedługo) panującego, to dziwi
            mnie bardzo, że nikt nie podniósł głosu w momencie, gdy wszem i wobec
            zakomunikowano, że odebrał prawie 30 000 zł za niewykorzystany urlop, a jego
            zastępca 16 tys.
            Ta rzecz w całej aferze mnie osobiście najbardzie wkurwia. Wziął jak swoje i
            dobra jest. Mnie podczas budowy domu nikt prezentów nie robił, zapierdalałem
            sam i wybudowałem. Wrodzona skromność mówi mi, że trochę ładniejszy niż to
            architektoniczne ceglasto-czarne cudo przy Wiśniowej, ale kij z tym, bo uważam,
            że Baniak zamieszczając zdjęcia domów tych dwóch kompanów kompletnie
            przesadził i gdyby nie to mógł liczyć na znacznie większą liczbę głosów, ale
            mogę się mylić. Mnie tymi domkami nie oczarował, stwierdzić natomiast mogę, że
            skoro gul mu na takie budownictwo skacze, facet jest totalnym bezguściem....

I jeszcze dwa słowa na 45 minut przed ciszą wyborczą.
            Takiego kurestwa wyborczego jak w tym roku to jeszcze w naszym grajdole nie
            było. Emocje i walka o stołki zabiły kompletnie wszelkie ludzkie odruchy i
            poczucie smaku i kultury.
            Nie wyobrażam sobie co czuli Czernecki i Baniak siedząc obok siebie podczas
            debaty w JDK, co musieli przeżywać w imię walki o stołek. Baniak to nic, ale co
            biedny Andrzej Stefan i jego przydupasy ze soba zrobią gdy przegrają ? Łopata ?
            Wagon ?
            Andrzej Stefan niby taki miły i kulturalny... i jeszcze ten jego burmistrzowy
            stołek , który traktuje jako – kurwa jego mać - służbę... i potrafi powiedzieć
            do podwładnej , cytuję: PISZ KURWA ! Miło....

Zaraz mnie trafi... więc kończę....
            • justiceforall 11 listopda 10.11.06, 23:35
              Samo to że JUTRO jest otwarcie parku na które zaprasza wolny od rygorów kampani
              wyborczej niejaki burmistrz nadaje się do prasy, że o ocenie etycznej nie
              wspomnę. Oczywiście to zupełny przypadek ?!
              • cuski To nie przypadek, tylko... 11.11.06, 03:13
                To nie przypadek, tylko kampania, he he he...
            • cuski Szkoda, ze... 11.11.06, 03:12
              Szkoda, ze nie widzialem tej debaty w JDK :)
              • klasztorny Re: Szkoda, ze... 14.11.06, 02:18
                ja widziałem i nie żałuje.Ale był ubaw :P
            • vfv Re: porażka przed sądem burmistrza 13.11.06, 16:31
              Wszystko pięknie tylko , że teraz na zasadzie wyboru mniejszego zła trzeba
              będzie na Czerneckiego głosować.
              • klasztorny Re: porażka przed sądem burmistrza 14.11.06, 02:17
                czyżby kolejny klakier na forum?
                może powiesz co złego do tej pory wyrządziła Ci pani Kurowska,bo ja chcę
                powiedzieć tylko że jak narazie to obecny burmistrz przejadł i przepił
                pieniążki z moich podatków

Pytanie do szefostwa Forum
                Dużo tu macie na forum oszołomów????
                • cuski Klasztorny 16.11.06, 00:47
                  Ja tam klakierem burmistrza nie jestem, ale za Kurowska, to nie przepadam.
                  • klasztorny Re: Klasztorny 16.11.06, 16:31
                    Ja też za panią Kurowską nie przepadam, i myślę że Jasło zasługuje na lepszego
                    burmistrza i kompetentnego, ale pewne też jest dla mnie że w tej chwili każdy
                    ze startujących na burmistrza byłby lepszy niż obecnie nam panujący.Ten
                    poprostu dołuje Jasło,nie zna się zupełnie na pozyskiwaniu funduszy,praktycznie
                    wszystkie projekty jego są odrzucane.Niestety otoczył się kiepskimi ludzmi,znam
                    pare osób osobiście z jego otocznia i są to totalne dna,niektórzy nawet
                    zawodówki nie mają,a w głowach siano,ale dla burmistrza są cacy bo go popierają
                    i ustawia ich na różnych ważnych stanowiskach.A Jasło na tym cierpi. Przecież
                    tu nikt poważny nie zainwestował od 9-ciu lat,a stoi przecież strefa
                    ekonomiczna. Moja nadzieja związana jest nie bezpośrednio z panią Kurowską ale
                    z ludzmi jakimi by się otoczyła kiedy wygra.Obecny burmistrz i jego prywatne
                    anse do posłów regionu nie pozwalają mu z nimi współpracować i powierniczyć w
                    ściąganiu pieniążków do miasta. Natomiast pani Kurowska jest w świetnej
                    komitywie z posłami i może napewno liczyć na przychylność z ich strony.Poza tym
                    na ile ją dotychczas poznałem to wydaje się osobą bardzo uczciwą
                    • cuski Re: Klasztorny 17.11.06, 01:17
                      Co do uczciwosci pani Kurowskiej, to moglbym polemizowac... nie chce tez
                      wyciagac kilku ciemnych epizodow z jej dotychczasowego zywota, a co do
                      wspolpracy z poslami, to z tego co wiem, to ona tylko sluzy p. Zajacowi :)
                      • ouimet Re: Klasztorny 24.11.06, 01:32
                        cuski napisał:

> Co do uczciwosci pani Kurowskiej, to moglbym polemizowac...

no to polemizuj-wacpan.Obecnie :"obsrywasz"-a to nie jest fer/nie pisze o zelazie/
                        ps.mialem cie znowu olac,ale nie cierpie szkalowan typu:jedna pani drugiej pani...

osobiscie i tak jestes u mnie numer "trzy"-tzn.:pokazuje ci kciuk/raz/,pozniej
                        palec wskazujacy /dwa/a pozniej ten WLASCIWY./trzy?/
                        • cuski Do Ouimeta 24.11.06, 03:20
                          I vice versa :)
                    • manek99 Re: Klasztorny 23.11.06, 21:24
                      Pani Kurowska, jeśli wygra a mam nadzieje ze nie, bedzie podporządkowana panu
                      Zajacowi i on bedzie rzadził Jasłem.
                      • cuski Manek 24.11.06, 03:21
                        Przybij "piatke", bo lebski z Ciebie gosc :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka