Gość: Ja IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 00:23 a za oknem biało ! SZOK Romek a jak tam w tym, no, w Trzcinicy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romek_z_trzcinicy Re: 8 kwietnia 07.04.03, 16:15 Gość portalu: Ja napisał(a): > a za oknem biało ! SZOK > Romek a jak tam w tym, no, w Trzcinicy ? gowno cie obchodzi co w trzcinicy.Sniegu po pachy i tyle.Motor mi nie chcial zapalic z zimna. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: 8 kwietnia 07.04.03, 20:05 trzeba go było do kontaktu podłączyć, głupolu! albo wiaderko prądu z Soliny przynieść ciamajdo jedyna w swoimn rodzaju :))) Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: 8 kwietnia 07.04.03, 20:13 wook napisał: > trzeba go było do kontaktu podłączyć, głupolu! albo wiaderko prądu z Soliny > przynieść ciamajdo jedyna w swoimn rodzaju :))) co ty stary? jako kontakt? ja mam Jawe a nie takom zabawke dla dzieci powyzej trzeciego roku zycia plastikowom z odpustu! i wypraszam sobie porownania do ciamajd, jesli mozesz Zwloku. Odpowiedz Link Zgłoś