afernik 16.04.03, 15:07 Zapraszamy do nowopowstałego forum jasło forum.rj.pl pozdrówki afernik&marsjan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: afernik Re: FORUM JASŁO IP: 195.116.237.* 12.07.03, 15:18 no pewnie!!!!! pozdrówki dla wszystkich białogwiaździsty Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: FORUM JASŁO 30.07.03, 22:15 Hop do góry ! Reklama dźwignią handlu ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: FORUM JASŁO IP: *.pl / 192.168.1.* 30.07.03, 22:54 "POLECAM" I POZDRAWIAM :)) REKLAMA TO JEST TO !!!!!! SZAK. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: FORUM JASŁO 30.07.03, 22:57 Szak, a Ty się nie obrażaj tylko zaloguj się ładnie, znajdź sobie fajny emblemacik i przybywaj do nas. :) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Brandywina potrzebuje emblematu ! 31.07.03, 08:00 Dochodzą słuchy że, niajaka Brandywina potrzebuje na potrzeby nowego forum Jasło emblematu z rysunkiem Enta ewentualnie Eowiny. Czy ktos pomoze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: FORUM JASŁO IP: *.pl / 192.168.1.* 31.07.03, 13:07 georghe napisał: > Szak, a Ty się nie obrażaj tylko zaloguj się ładnie, znajdź sobie fajny > emblemacik i przybywaj do nas. > :) KTO TAM SIĘ OBRAŻA :))) POZDRÓWKA PS. PENDEM A BENDEM :))) SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: FORUM JASŁO 31.07.03, 17:22 Mnie się tam podoba. Jeżeli napiszę coś pod wpływem emocji czy powiedzmy...pod wpływem "spożycia" zawsze mogę to potem poprawić. Są tam administratorzy (kłaniam się w pas) i moderatorzy (kłaniam się w pas) a ja tam jestem maleńki,szareńki, pieprzący głupotki ludzik. A więc nikt mi tam nie zarzuci, że usiłuję ustawiać forum wg mego widzimisię. No i jest tam kolorowo i wesoło ....i wygrałam konkurs na najfajniejszy emblemat... hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: FORUM JASŁO 01.08.03, 07:42 m.a.r.y.s.i.a napisała: > Mnie się tam podoba. > Jeżeli napiszę coś pod wpływem emocji czy powiedzmy...pod wpływem "spożycia" > zawsze mogę to potem poprawić. > Są tam administratorzy (kłaniam się w pas) i moderatorzy (kłaniam się w pas) a > ja tam jestem maleńki,szareńki, pieprzący głupotki ludzik. > A więc nikt mi tam nie zarzuci, że usiłuję ustawiać forum wg mego widzimisię. > > No i jest tam kolorowo i wesoło ....i wygrałam konkurs na najfajniejszy > emblemat... hej ! Ale ten konkurs się jeszcze nie skończył..... :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: FORUM JASŁO 01.08.03, 17:05 georghe napisał: > Ale ten konkurs się jeszcze nie skończył..... :)))))))))))))) Eeee tam ... dlaczego sprowadzasz mnie na ziemię ? Dziś wygrywam a jutro ?? Kto to wie co bedzie jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: FORUM JASŁO 01.08.03, 18:13 Jutro moze Brandywina albo Gadacz rusza do ofensywy ? Odpowiedz Link Zgłoś