Dodaj do ulubionych

Samochód dla Pani Burmistrz z... pomocy społecznej

13.07.07, 16:41
Samochód dla Pani Burmistrz z... pomocy społecznej, zobacz artykuł z
jaslo4u.pl/news.php?readmore=2056, a specjalnie dla wszystkich miłych
formowiczów przetworzony plik flva na mp3 z linku
spiewanka.spod.liwocza.patrz.pl/
Nieznany - Czarownica z Jasła do ściągnięcia:

www.zshare.net/audio/26744423dca993/
Pozdrwiam serdecznie,miłego słuchania,:-))))))))))
Obserwuj wątek
    • vfv Re: Samochód dla Pani Burmistrz z... pomocy społe 13.07.07, 17:24
      brawo !!!!!!!!!
      • wiosnax Samochód dla Pani Burmistrz z... pomocy społe 13.07.07, 22:55
        Super,słuszna uwaga...samochód z pieniędzy na opiekę społeczną.
        Niech Pani Burmistrz pomyśli czy ludzie korzystający z pomocy spolecznej mają
        co jeść?Sama ma tyłek pełny to nie wie co czują inni.
        I cieszę się że taka informacja się pojawiła....Brawo Ilones45.
        A na dokładkę można posłuchać coś fajnego i jakże prawdziwego.
        Pozdrawiam serdecznie.
        • ilones45 Re: Samochód dla Pani Burmistrz z... pomocy społe 18.07.07, 22:27
          Dziękuję wiosnax,pozdrawiam Cię serdecznie:-)))))))))))
          • wiosnax Witaj ilones45 19.07.07, 12:38
            Dziękuję za pozdrowienia i również pozdrawiam Cię serdecznie:):):):)
            A nutki słuchało się ekstra.

Wosnax
    • georghe Re: Samochód dla Pani Burmistrz z... pomocy społe 14.07.07, 23:18
      Ja wiem, że teraz jest w modzie krytyka totalna naszej było nie było raczej
      nieudolnej władzuchny, ale popatrzmy trzeźwo na sytuację. Jeżeli samochód ma na
      liczniku prawie pół miliona kilomerów to według mnie powinien zostać wymieniony
      bo to "szrot" nie auto. Inna sprawa mnie nurtuje. Gdzież to znamienity
      poprzednik Czernecki i jego kolesie tak intensywnie podróżowali, że rocznie
      autko przejeżdżało niemal 50 tys. km ??? Kto jeździ samochodem ten wie, ile
      trzeba przesiedzieć za kółkiem żeby taki przebieg zrobić. Fura poprzedniego
      burmistrza przebiegiem może równać jedynie do pojazdów przedstawicieli
      handlowych. Tego nikt nie rozlicza ?

Co do pomocy społecznej to zabrał bym nie 100 tys., ale znacznie więcej bo jako
      jaślanin orientuję się co nieco ilu różnych nierobów i kombinatorów jest na
      m.in. moim utrzymaniu pobierając pieniądze z tego przybytku i śmiejąc się w
      twarz tym, którzy na te pieniądze pracują.
      • rybcia50 Do georghe 15.07.07, 14:58
        Witam! Masz rację że tyle kilometrów żeby nabić,trzeba jedźić mocno,ale Maryśka
        nie będzie mniej-zobaczysz.Pozatym taka wredna że jak sie na nią patrzy to już
        sie niedobrze robi,widać chciwość w oczach..a cała ta banda to jedna klika-
        myślę ze widać to gołym okiem.
        Powiem Ci jeszcze coś...mnie też wkurza to że z pomocy społecznej korzystają
        jak to mówisz nieroby i darmozjady.Ale są też i tacy co naprawdę cierpią biedę
        i to bardzo ale dla tych często albo niema pieniędzy bo tacy właśnie gnoje
        korzstają(niejednokrotnie idzie na przelew).I dlatego nie można
        generalizować....ale rozumiem Cię doskonale.
        Trzeba też wziąć pod uwagę to że Ci co im jest tak cieżko że nie mają za co
        chleba kupić,wiecej się stresują i czują upokorzenie że muszą się upraszać w
        pomocy społecznej-dostając czasem 50zł,to jest straszne upokorzenie.
        Natomiast Ci co coś mają...i niejednokrotnie oszukują(pracują na czarno ale o
        tym cicho sza).
        Jak to zwał tak zwał...rządzieciele jasielscy to jedna kicha totalna.
        A piosenka jest super...ale czemu z Łysej Góry przyleciała(tak spiewają)jak ona
        jest z innej miejcowości.

Pozdrowienia dla wszytskich forumowiczów.
    • cuski He he he... 09.08.07, 18:01
      Fajna ta przyspiewka o rudej czarownicy, he he he...

PS. Tworcy tej przyspiewki maja u mnie bardzo dobry alkohol ;)
      • vfv Re: He he he... 15.08.07, 19:12
        Ciekawe jaki dobry alkohol może fundować śmieciojadacz z chaicgo.
        • ouimet Re: He he he... 17.08.07, 02:54
          upsss...

:)
        • cuski Do Vfv 19.08.07, 20:48
          Zal ci, ze klepiesz bide w Polsce ?!
          • vfv Re: Do Vfv 28.08.07, 16:33
            bide to twoja rodzina w jasle klepie :D wyślij im pare dularów
            • cuski Re: Do Vfv 04.09.07, 04:44
              Akurat moja rodzina ma takie szczescie,
              ze mieszka poza granicami kraju.
              • xantypek Re: Do Vfv 08.09.07, 00:06
                cuski napisał:

> Akurat moja rodzina ma takie szczescie,
                > ze mieszka poza granicami kraju.
                Wyobraź sobie że moja rodzina też się cieszy że twoja też tu nie mieszka.
              • cuska Re: Do Vfv 08.09.07, 21:54
                cuski napisał:

> Akurat moja rodzina ma takie szczescie,
                > ze mieszka poza granicami kraju.
                ---------------------------------

Potwierdzam. Cała nasza cuska rodzina emigrowała do Białorusi.Tam nikt nie
                slyszal o tym naszym nieszczesnym kuzynie z chicago i nie nusimy sie wstydzic.
                • cuski Slugus i lizus niejakiego sierciucha zajaca ! 10.09.07, 06:01
                  Tak moze tylko pisac slugus i lizus niejakiego sierciucha zajaca.

PS. Cala plebania (razem z toba) dorwala sie do zlozbu, ochrzcila
                  nowego mera Jaselka (niejaka Marysie K.) i wydaje wam, ze zajaczek
                  polny bedzie kical wiecznie :)
                  • cuska Re: Slugus i lizus niejakiego sierciucha zajaca ! 10.09.07, 08:33
                    Nie denerwujcie sie drodzy forumowicze. On zawsze jak popije to widzi zajace.
                    Cala nasza cuska rodzina jest normalna i wszyscy ZAWSZE widzimy biale myszki
                    tylko on jeden te zajace. A leczyc sie nie chce (((
                    • xantypek Re: Slugus i lizus niejakiego sierciucha zajaca ! 11.09.07, 23:07
                      W imieniu swoim uprzejmie informuje, że niejaki cuski mnie nie denerwuje. Jest
                      taką samą niezbędną częścią wirtualnego życia jak w życiu realnym : biegunka,
                      wymioty,ospa,obornik niedbale rozrzucony w sąsiedztwie, mecz w C-klasie,zapach w
                      przejściu podziemnym na dworzec PKP, uśmiech prezydenta, poczucie humoru
                      naczelnika urzędu skarbowego.
                      Niech sobie pisze zanim azbest spali mu opuszki i paznokcie. W każdej wiosce
                      zawsze był jakiś miejscowy przygłup. Tu jest wirtualna wioska, jest więc i
                      wirtualny przygłup.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka